Maak een afspraak

Veilig, het beste advies!


Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.
De corona maatregelen zijn per maandag 14 december 2020 aangescherpt. De strengere maatregelen houden onder andere in dat niet-essentiële winkels gesloten zijn. Hierdoor zijn wij genoodzaakt al onze showrooms tot ten minste 9 februari te sluiten.

Persoonlijk advies kan altijd!  
Natuurlijk blijven we u helpen met eindeloos veel kozijneninspiratie, maar ook met advies op maat van één van onze kozijnenadviseurs. Op afstand; telefonisch of videobellen, maar ook een afspraak bij u thuis is mogelijk. Had u al een afspraak gepland in één van onze showrooms? Wij zetten deze graag om naar een andere afspraak zodat we u toch van dienst kunnen zijn.

Liever geen afspraak, maar wel snel een offerte?
Met ons online offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende maatwerk producten. Van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, tot dakkapellen, erkers en lichtstraten. Naast deze producten zijn er vele mogelijkheden in uitvoeringen, opties en accessoires. Begin uw aanvraag hier, vul uw gegevens in en ontvang de kozijnprijzen, met of zonder montage binnen 1 werkdag in uw mailbox. Geen persoonlijk contact, extra veilig dus!       
      
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”