Maak een afspraak

Veilig, het beste advies!


Wilt u er zeker van zijn dat één van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u heeft tijdens uw bezoek? Plan dan van tevoren vrijblijvend een afspraak in. Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak, in één van onze drie showrooms of bij u thuis.

Wij werken het liefste op afspraak. Dit heeft twee voordelen; u hoeft niet te wachten en u weet zeker dat we alle tijd voor u vrij kunnen maken, het beste advies dus! Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en de door u aangegeven datum zo goed mogelijk na te streven, echter is dat niet altijd mogelijk. Wij zullen de afspraak altijd nog aan u bevestigen en anders een nieuwe geschikte datum plannen.

De voordelen van een showroom afspraak:

  • Kies zelf de datum, het tijdstip en de showroom
  • In alle rust, alle mogelijkheden en accessoires bekijken
  • Deskundig advies, kom samen gelijk tot een offerte
  • Vrijblijvend, kosteloos en super overzichtelijk  

Liever geen afspraak, maar wel snel een offerte?

Met ons online offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende maatwerk producten. Van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, tot dakkapellen, erkers en lichtstraten. Naast deze producten zijn er vele mogelijkheden in uitvoeringen, opties en accessoires. Begin uw aanvraag hier, vul uw gegevens in en ontvang de kozijnprijzen, met of zonder montage binnen 1 werkdag in uw mailbox. Geen persoonlijk contact, extra veilig dus!       
      
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”