Kozijnen belevingscentrum De Meern


In ons kozijnen belevingscentrum in De Meern vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In deze showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum De Meern

Erwin van Wijnen

Gessel 3
3454 MZ De Meern
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in De Meern en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio De Meern, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Zeist en ver daarbuiten. Erwin is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in De Meern om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 9
  Een raampje van onze voordeur was stuk. Levering heeft even geduurd, maar de montage is keurig uitgevoerd. Vlot en goed. De communicatie was een beetje lastig door vakanties, maar alles is goed gekomen.
  24-08-2023 - Bart Hendrix , Haaften
 • 10
  Op aanraden van tevreden buren kunststof kozijnen, triple glas en balkondeuren voor 3 verdiepingen door Ramenfabriek laten monteren. Prima eerste contact met account manager, goede informatie en veel advies bij juiste keuze maken in de showroom. Goede prijs en heel goed contact. Na tekenen van offerte werd montage datum bepaald en gedurende de maanden wachten werden we steeds goed geïnformeerd over de volgende stappen. Omdat de wachttijd best lang is tegenwoordig, waren we benieuwd of de planning wel uit zou komen. En die kwam uit! Op de juiste dag kwam het team s morgens aan en werden alle benodigde materialen geleverd. Het zou 3 dagen duren, maar na 2,5 dag waren ze klaar. Hard gewerkt, vooral ook keurig gewerkt, geen schade aan de muren, stof viel erg mee (werd veegschoon opgeleverd), alle oude kozijnen en afval netjes opgeruimd, container op tijd weg etcetera. Alsof er niets gebeurd was... behalve dat we nu prachtige kozijnen hebben, er goede horren in zitten en het huis een stuk stiller is door het glas, Zeer tevreden dus!
  26-07-2023 - Corina , Vianen
 • 8
  Een partij waar je op kan vertrouwen. Ook al zat het even tegen qua slopen van de oude gevel er wordt gezorgd voor een oplossing.
  29-06-2023 - Angelique , Vianen
 • 10
  Zonwering op de ramen waren eenvoudig zelf te plaatsen.
  13-06-2023 - Luc van de Ven , Houten
 • 8
  Zeer vakkundige vakman die de kozijnen komen plaatsen. Wij zijn zeer te rede.
  12-06-2023 - Sabrina Oostveen , Maarssen
 • 8
  Het hele proces vanaf het eerste gesprek t/m de installatie is in duidelijke stappen ingedeeld. Hierover wordt goed gecommuniceerd. De kwaliteit van de kozijnen en deuren is zeer goed. Er wordt netjes gewerkt en veel aandacht geschonken aan de afwerking. De werknemers van Op 't Hoog zijn prettig in de omgang. Wat ik wel raar vond is dat je zelf voor het afdekken van de vloer rondom het werkgebied moest zorgen. Er is bij ons in huis veel verbouwd de afgelopen jaren maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ik zelf voor b.v. stucloper moest zorgen, dit is wel een verbeterpunt.
  23-05-2023 - Ronald , Maarssen
 • 9
  Vanaf het begin prima voorlichting en communicatie, tot en met een goede plaatsing.
  19-05-2023 - Erik Plazier , Leerdam
 • 10
  Het enige wat jammere is dat ik meer dan een jaar heb moeten wachten op de installatie, maar dat was nu eenmaal de net-uit-Covid periode waar iedereen het huis wilde upgraden. Verder helemaal tevreden!
  23-03-2023 - Danielle Cazander , Utrecht
 • 10
  Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing, als zeer prettig ervaren. Bij het adviseren werd erg goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Bij het inmeten werd alles nogmaals goed doorgesproken. Het plaatsen van de kozijnen is erg kundig en netjes gedaan. Eind van elke dag werd alles netjes achter gelaten. Ik ben meer dan tevreden over zowel het advies als de plaatsing/ afwerking van de kozijnen en de service die geboden word
  10-03-2023 - Jessica , Maarssen
 • 8
  Het verkoop advies in de Meern en de opmeting aan huis is als vakkundig en prettig ervaren. De leverantie wachttijd (iets meer dan 1 jaar) is helaas nog al lang. De plaatsing van raamkozijnen in de woning is door een ervaren team in een dag gedaan. Helaas zijn 2 foutmeldingen aan a) een draai kiepraam en b) aan een ventilatierooster NIET door het team gedaan. Mijn melding hiervan aan verkoper Erwin van Manen is gisteren 20-02-2023 juist voor de ontvangst van deze vraag ter beoordeling al per email bericht gedaan. Ook nu vertrouw ik op 100 % stipte service verlening
  21-02-2023 - T , Houten
 • 9
  Na lang zoeken en vele offertes verder gevonden. De wachttijd was lang (bijna een jaar), maar alles ging exact zoals verteld. We hebben in de showroom in De Meern alles tevoren kunnen zien en samen met de verkoper de offerte verder verfijnd. De prijs was behoorlijk, maar redelijk. We hebben 5 raamkozijnen en de voordeur vervangen door kunststof kozijnen met triple glas. Een week voor de uitvoering kregen we een mail met adviezen voor de voorbereiding. De mannen werkten flink door en in twee dagen was alles klaar. Eén breuk, maar er is dezelfde dag nog een nieuwe ruit besteld. Het glas, de kozijnen, de deur en al het beslag voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en isolatie. Ook van binnen is het heel netjes afgewerkt. Wij zijn uitermate tevreden over Ramenfabriek op 't Hoog.
  21-02-2023 - Nico , Wijk bij Duurstede
 • 10
  De ramen zijn deskundig geïnstalleerd. Met het aantal mensen kon de installatie in korte tijd plaatsvinden, terwijl de hinder minimaal was. Ook de afvoer van de oude materialen via een eigen container was goed geregeld.
  21-02-2023 - N. , Houten
 • 10
  1. helder verhaal van de verkoper voordat ik over ben gegaan tot het uitzetten van de opdracht tot een nieuwe voordeur en keukenraam 2. hele goede showroom 3. prijzen die fors lager liggen dan de andere aanbieders (die ik toendertijd heb gesproken) 4. uitstekende montage, helemaal niks op aan te merken 5. goede, vriendelijke monteurs die zelfs toen het aan het sneeuwen was buiten, vrolijk aan het werk waren en snel klaar waren 6. uitstekende service --> een bestelde slimme slot kon de eerste keer niet worden geinstalleerd, dit is netjes doorgecommuniceerd, op de mail gezet en meteen een afspraak ingepland voor de week erna. Toen kon het weer niet worden geinstalleerd, en weer netjes bovenstaand proces herhaald en de week erna teruggekomen en goed opgeleverd, zonder dat er moeilijk werd gedaan over betalen. Al met al een enorm goeie ervaring, de wachttijden zijn lang, maar dan krijg je ook waar je voor betaald hebt.
  07-02-2023 - Vikram , Maarssen
 • 10
  Hans en Co hebben vakkundig en netjes gewerkt. Echter bij het schoonmaken van de voor deur zagen wij aan de binnenkant links boven in de hoek een grote kras,of misschien een breuk.
  29-01-2023 - Luc , Houten
 • 10
  Het duurde even maar de geleverde pui met deur is van een prima kwaliteit. Er is keurig werk afgeleverd
  14-01-2023 - Hans , Wijk bij Duurstede
 • 10
  Super materiaal, kundige monteurs, alles volgens afspraak gerealiseerd. Zeer tevreden!
  19-11-2022 - Miriam Fokker , Wijk bij Duurstede
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”