Showroom De Meern


In onze showroom in De Meern vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom De Meern

Erwin van Wijnen

Gessel 3
3454 MZ De Meern
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in De Meern en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio De Meern, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Zeist en ver daarbuiten. Erwin is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in De Meern om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Ziet er netjes en goed uit. Wordt keurig gemaakt volgens afspraak. Wordt perfect afgewerkt. Complimenten….
  08-06-2022 - Joke , Katwijk
 • 10
  Van a tm z netjes geholpen.
  26-05-2022 - Sander , Gerritse
 • 10
  Na een week van hard werken heb ik een nieuw huis gekregen door de uitstraling van de door u geplaatste kozijn. Geweldig zo als het er uit ziet. De kozijnen waren passend en geeft het geheel een frisse uitstraling. Ik ben er SUPER blij mee. Ik dank allen die er toe hebben bij gedragen dat dit tot stand kon komen. Geen enkele persoon uitgezonderd. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste controle hier thuis was GEWELDIG. Vriendelijke groet, Ton Nijenhuis
  20-05-2022 - Ton , Doetinchem
 • 10
  Van bestelling tot montage is alles goed verlopen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Bij vragen zijn we altijd vriendelijk te woord gestaan. De mannen van de montage hadden duidelijk ervaring en werkten zorgvuldig en netjes. We zijn heel blij dat we voor Op ‘t Hoog gekozen hebben!
  09-05-2022 - Birgitte , Schiedam
 • 10
  De communicatie vooraf aan het plaatsen van de kozijnen was professioneel. De uitvoering was netjes en snel en de service achteraf was ook goed. Erg tevreden dus.
  22-04-2022 - Wouter , Bilthoven
 • 9
  Heb nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen voor 2 ramen in mijn slaapkamer. Ben er heel blij mee, het hele proces verliep soepel en het resultaat is heel mooi. Precies volgens verwachting. Monteurs waren kundig, snel en werkten netjes. Hadden alleen op het eind wel even de boel mogen aanvegen.
  22-04-2022 - Lydia , De meern
 • 8
  Waren bij ons in de straat al bezig geweest en lieten toen al goede indruk achter. Netjes werkend en fijne mensen om over de vloer te hebben
  08-04-2022 - Frank van wonderen , Maarssen
 • 9
  - goed ontvangen in de showroom - goed advies - duidelijke afspraken - overzichtelijke offerte - montage en levering volgens planning - mooi product top!
  09-03-2022 - Gerard , Ronde Venen
 • 10
  We hebben een gedeelte van de kozijnen van ons huis laten vervangen door kunstof exemplaren van de Ramenfabriek. Het offertetraject en inmeettraject hebben we als zeer prettig ervaren. Het kost wel een heleboel geld, maar dan heb je ook wat. Als we de financiële middelen hadden, zouden we de rest ook laten vervangen. Mocht dat in de toekomst het geval zijn, laten we dat uiteraard weer doen door de Ramenfabriek. De service en klantvriendelijkheid door de monteurs die de kozijnen en ramen uiteindelijk plaatsten is ronduit uitstekend te noemen. Prettig in de omgang en denken goed mee met de klant. Tochtige kieren en per ongeluk losgelaten stucwerk werden vakkunig gerepareerd en opgelost. We zijn heel blij met het eindresultaat!
  16-02-2022 - Kevin , Druten
 • 10
  Bij het bezoek aan de showroom kregen we een goed gevoel. Dit leidde dan ook tot een bestelling voor de renovatie van onze dakkapel. We hebben er geen spijt van.
  15-02-2022 - Tjeerd , Maarssen
 • 10
  Het begin was een beetje bijzonder. Nog voor we één woord hadden gesproken werd er al begonnen met werkzaamheden door degene die er als eerste was. Pas toen iedereen aanwezig was was er een moment van overleg. Alles liep gesmeerd. De mannen werkten enorm netjes. Ons is verteld dat ze eerst boven zouden beginnen, dus toen bleek dat ze ook beneden aan de gang bleken te gaan moesten we snel aan de bak om alles leeg te halen, te verplaatsen en af te dekken. Het was handig geweest als we dit van te voren hadden geweten, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt.
  10-02-2022 - Els Immink , Hoogland
 • 7
  Wij hebben de kozijnen met hr++ glas boven en onder laten vervangen. Ze waren binnen 3 dagen klaar en hebben netjes alles meegenomen. De positieve recensies zijn meer dan terecht. De prijs in vergelijking met concurrenten heel redelijk. Ze zitten niet voor niets binnen heel 2022 volgepland.
  09-02-2022 - Reza , Hoeksche waard
 • 10
  Heel fijn proces, van de eerste offerte via de website tot aan het showroombezoek en de uiteindelijke oplevering. Afspraak is afspraak en de werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. De mannen waren er op de afgesproken tijd met alle materialen en werkten hard door. Het eindresultaat is perfect en ook de afwerking is keurig. We zijn er heel blij mee.
  31-01-2022 - Niels , Vianen
 • 10
  Ik heb alleen positieve ervaringen. Keurig te woord gestaan door de verkoper. Nazorg is prima. Bedrijf komt beloftes na
  20-01-2022 - Annelies , De Meern
 • 10
  Vanaf de offerte tot de uitvoering prima geregeld! Ondanks corona de showroom in de Meern zonder afspraak geopend. Goed en deskundig geholpen. Met een verwachte levertijd van 8 tot 9 maanden was het een verassing dat het binnen 5 maanden ingebouwd is, en voor de kerst er mooi uit zag. Alles is volgens offerte gegaan volgens de afgesproken prijs. De uitvoering is netjes uitgevoerd, van breken, uitvoeren en opruimen toe. De stoep is ook nog schoon geblazen/geveegd! Kortom ik kan deze firma van harte aanbevelen.
  28-12-2021 - C.J. Lin , Driebergen-Rijsenburg
 • 9
  Van 1ste gesprek tot plaatsen hebben wij alles als zeer prettig ervaren. Communicatie altijd correct. Stef en Bombay hebben zeer hard en net gewerkt en stonden ons netjes te woord bij vragen. Mannen werken netjes en houden je steeds op de hoogte van de voortgang. Duidelijke uitleg over de functies van de draai kiepramen en laatste controle ronde langs alle kozijnen toen ze klaar waren.
  17-12-2021 - Corrie Borgsteyn , IJSSELSTEIN UT
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”