Showroom De Meern


In onze showroom in De Meern vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom. 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom De Meern

Dennis de Jong

Gessel 3
3454 MZ De Meern
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in De Meern en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio De Meern, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Zeist en ver daarbuiten. Dennis is al 8 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in De Meern om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

U kunt online al een voorproefje nemen van al onze mogelijkheden. Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 9
  Prettig geholpen door Dennis in De Meern. Veel keuze maar steeds een goede uitleg. Enige weken voordat de indicatie van het plaatsen was gegeven werden alle kozijnen nogmaals opgemeten en werd de definitieve planning opgegeven. Werkzaamheden werden keurig binnen de afgesproken termijn afgerond.
  17-07-2020 - Diederick Stam , PUTTEN
 • 10
  Ramenfabriek op 't Hoog heeft bij ons de kozijnen op de eerste verdieping vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Niet alleen hebben ze mooi en goed werk geleverd, in het hele proces was ze heel duidelijk in de communicatie: site is helder wat betreft alle opties die geboden kunnen worden, de offerte is duidelijk en transparant, de afspraken met betrekking tot de plaatsing worden goed gepland en gecommuniceerd. Na de plaatsing laten ze ook alles netjes achter. Daarnaast hebben ze nog een kleine beschadiging (later opgemerkt) opgelost.
  07-07-2020 - Johannes , Houten
 • 8
  15 jaar na plaatsing van de kozijnen wilde ik nog een hor erbij hebben. Helaas was mijn dossier niet meer te vinden, maar na zelf inmeten kon ik toch het hor bestellen. Daarbij nog expliciet gevraagd of deze op de showroom De Meern afgeleverd kon worden (net als eerdere horren die ik destijds in Utrecht had opgehaald). Dat was na enig over-en-weer mailen gelukkig wel mogelijk. Na gereedkomen het hor opgehaald en past prima.
  25-05-2020 - Paul , Utrecht
 • 10
  Heel goed
  08-05-2020 - Rijk , Wijk bij Duurstede
 • 10
  Via de webwinkel een screen besteld. Deze ook door op 't Hoog in laten meten en laten plaatsen. Degene die in kwam meten heeft de screen ook geplaatst. Onze ervaringen zijn: altijd vriendelijk en vakkundig personeel (inhuur), Wijn zijn zeer tevreden met onze screen.
  23-04-2020 - Dirk , Montfoort
 • 8
  Netjes geholpen, Keurig gemaakt, Goede service.
  10-04-2020 - Willem Kelder , Woerden
 • 10
  Was de eerste Corona dag .. en toch waren ze er .. Met 1 collega minder ... en toch in een dag alles netjes erin ( ik zag er zo tegen op ) . Mijn muren nog steeds netjes .. en de rommel opgeruimd. Echt top
  01-04-2020 - Rose , Nieuwegein
 • 10
  Het eindresultaat ziet er mooi uit! De mensen die het installeerden waren aardig en legden alles goed uit en bij vragen kon ik altijd telefonisch bellen.
  01-04-2020 - Frank , Utrecht
 • 9
  Het raam is goed geplaatst, prima gewerkt en keurig op tijd klaar.
  24-03-2020 - Rob , De Bilt
 • 10
  Wij zijn op locatie de meern geweest, terplekke alles bekeken en wat advies gehad, er is terplekke een offerte gemaakt en we mochten 2 weken erover nadenken. Super goed bedrijf . Na een week hebben we 50% aanbetaald. Alles is daarna vlekkeloos gegaan. Netjes geplaatst. 2 gemotiveerd personeel. Petje af.
  20-03-2020 - Ha , Utecht
 • 9
  Alles prima verlopen
  22-02-2020 - Kees , Harmelen
 • 10
  Na goede voorlichting zijn onze kozijnen door zeer netjes werkende monteurs geplaatst.
  05-02-2020 - Ronald , Nieuwegein
 • 10
  Wat hebben de jongens goed werk afgeleverd. Straks en snel. De jongens hebben de afwerking top gedaan. Ook hebben ze gelijk even de bezem erlangs gehaald. Ik was er verbaasd over 🙂
  28-01-2020 - Ilonka , Zwolle
 • 10
  Prettig geholpen in de winkel. De plaatsing verliep voorspoedig. Het ziet er prachtig uit.
  24-01-2020 - Jacqueline Oranj , Utrecht
 • 8
  Volgens afspraak goede communicatie van showroom tot plaatsing probleempjes worden netjes opgelost dus dik tevrede
  20-01-2020 - M.T.G. de Jong , Harmelen
 • 10
  In december 2019 zijn bij ons op de begane grond en de eerste verdieping alle kozijnen, ramen en deuren vervangen. Bij alle contacten daaraan voorafgaand met Dennis van de showroom in De Meern zijn wij uitstekend geadviseerd. We hebben meerdere leveranciers benaderd en de keuze voor Op 't Hoog is voor een belangrijk deel daaraan te danken. Ook voor de oplevering zijn we goed geïnformeerd. De oplevering, die 4 dagen duurde, werd uitgevoerd door 2 echte vakmannen met veel ervaring die uitstekend werk hebben geleverd. Iedere avond waren de puien weer dicht en werd alles opgeruimd. Niets dan lof!
  11-01-2020 - Jos , Bodegraven
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”