Kozijnen belevingscentrum De Meern


In ons kozijnen belevingscentrum in De Meern vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In deze showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum De Meern

Erwin van Wijnen

Gessel 3
3454 MZ De Meern
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in De Meern en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio De Meern, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Zeist en ver daarbuiten. Erwin is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in De Meern om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 9
  Als de planning uitkomt op plaatsing van de kozijnen op 4 en 5 januari kan je van alles verwachten qua weersomstandigheden. En ja hoor, op beide dagen regen maar niet te koud. Ondanks de regen hebben de monteurs Peter, Willem en John zich daar niet van laten weerhouden om in die 2 dagen te buffelen zoals ik dat gewend ben van Op 't Hoog. De oude kozijnen waren er zo uit en na de 1e dag was het huis glasdicht. De 2e dag liep ook voorspoedig en hebben we nu het hele huis, boven- (10 jaar geleden) en beneden in kunststof kozijnen en gevelbekleding van Op 't Hoog. Ik hoef nooit meer te verven en reparaties uit te voeren. Ik wil de fabriek en met name ook de monteurs en Erwin van Wijnen bedanken voor hun inzet. Jullie zijn toppertjes!
  18-01-2024 - Willem , Wijk bij Duurstede
 • 10
  Na een deskundig advies en bespreken kleuren en (on)mogelijkheden in de showroom te de Meern, besloten we nieuwe kozijnen, deuren en ramen aan te schaffen. Wachttijd was behoorlijk lang, maar de montage kon toch een maand vervroegd worden. Begin januari begonnen de werkzaamheden. Er werd een container neergezet voor het afval en na een kopje koffie begonnen Randy en Richard met de klus. Je kan merken dat ze verstand van zaken hebben en goed op elkaar zijn ingespeeld. Ze denken mee in oplossingen en zijn niet te beroerd iets extra’s te doen. Zelfs veel gelachen met ze. Na 3 dagen was alles keurig klaar, opgeruimd en bezemschoon opgeleverd. We kregen 3 nieuwe deuren en 3 nieuwe raamkozijn-units. Vooral de ramen waar de luxaflex IN het raam zit, zijn heel mooi. Kort erna werd te container al opgehaald. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Mooie producten en goed personeel.
  14-01-2024 - Hans , Houten
 • 10
  Nette monteurs, mooie afwerking en snelle service: Gebreken snel doorgegeven aan bedrijf: Moeten nog wel worden verholpen: maar daar heb ik alle vertrouwen in:
  30-12-2023 - Martha , De meern
 • 10
  Ook bij deze woning ( 2 jaar geleden ook al kozijnen door Op t Hoog laten plaatsen) weer een top ervaring! Fijne communicatie, meedenken in begin-traject, tot vak-mensen bij de plaatsing. Iedereen die zonder zorgen kunstof kozijnen wil uitkiezen en laten plaatsen dan moet je zeker bij Ramenfabriek op 't Hoog zijn!!!
  27-12-2023 - Jeroen , Haarzuilens
 • 10
  Ondanks het lange wachten tot de kozijnen geplaatst werden zijn we zeer tevreden. Zowel buiten als binnen alles keurig afgewerkt!
  14-12-2023 - Judith , De meern
 • 10
  Zeer deskundig en bekwaam personeel. Zowel in de showroom en de monteurs die kwamen plaatsen. Wij zijn super tevreden.
  14-11-2023 - Martijn , Bilthoven
 • 10
  Komt afspraken goed na en goed werk geleverd
  25-10-2023 - Hugo , Abcoude
 • 10
  De kozijnen en de deur werden snel en professioneel geplaatst. De medewerkers waren tevens erg aardig.
  23-10-2023 - René , Weijer
 • 9
  Het plaatsen van de nieuwe schuifpui is prima en netjes gedaan. Ik hoefde niets bij te werken aan de muren. Alleen bleek er geen sleutel bij te zitten. Dat was wel even extra werk, het slot moest eruit geboord worden, voordat er een nieuw slot in gezet kon worden. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en voel ik nu al dat het 's nachts veel minder afkoelt en dat het overdag snel warm is. Al met al erg blij mee
  22-10-2023 - Yvonne , Dordrecht
 • 8
  Aankoop ging goed op een klein puntje na, maar dit heeft ramenfabriek goed opgelost. Monteurs uit Tilburg zijn helemaal top, denken mee en niet te beroerd om iets extra's te doen. Nazorg kan vriendelijker en sneller (dik 5 weken later - heeft dus nog niet plaatsgevonden) en de laatste factuur dien je voor die tijd te hebben betaald, want dat veranderd toch niet aldus de medewerker! Een aparte uitspraak want dat verwacht ik ook niet, maar ik verwacht wel service op zo'n grote uitgaven.
  19-10-2023 - Celina , Lisse
 • 10
  Alles kwam keurig op tijd en werd snel en vakkundig gemonteerd door vaklui. Ook werd alles keurig opgeruimd achtergelaten. Top.
  17-10-2023 - René , Huizen
 • 9
  Na eerdere goede ervaringen met ramenfabriek op ‘t Hoog, was de keuze vanzelfsprekend om een overig raam door kunststof te laten vervangen. Snelle offerte, goede afspraken, alles precies op tijd en goed geplaatst. Drie dubbel glas, goed geluidwerend en isolerend. Top bedrijf!!
  13-10-2023 - Maarten , Nieuwegein
 • 9
  De voorlichting in De Meern door Erwin was helder en duidelijk. Na een bezichtiging van de woning werd het werk ingepland. Vanwege urgentie door doorslaand vocht werd het werk twee maanden vervroegd. Vanwege dat vocht werden boeidelen aan de kozijnen toegevoegd , ondanks de moeilijk bereikbare plaats. Complimenten voor de flexibiliteit. Ter plekke werd het werk in vijf uur tijd door een team van vijf monteurs uitgevoerd. Dat gebeurde netjes, zonder schade aan de woning waar zij steeds doorheen moesten. Kortom: erg tevreden!
  28-09-2023 - Peter , Den Haag
 • 10
  Went well from the beginning to the end without any surprises
  25-09-2023 - Vincent Porte , Maarssen
 • 9
  Een raampje van onze voordeur was stuk. Levering heeft even geduurd, maar de montage is keurig uitgevoerd. Vlot en goed. De communicatie was een beetje lastig door vakanties, maar alles is goed gekomen.
  24-08-2023 - Bart Hendrix , Haaften
 • 10
  Op aanraden van tevreden buren kunststof kozijnen, triple glas en balkondeuren voor 3 verdiepingen door Ramenfabriek laten monteren. Prima eerste contact met account manager, goede informatie en veel advies bij juiste keuze maken in de showroom. Goede prijs en heel goed contact. Na tekenen van offerte werd montage datum bepaald en gedurende de maanden wachten werden we steeds goed geïnformeerd over de volgende stappen. Omdat de wachttijd best lang is tegenwoordig, waren we benieuwd of de planning wel uit zou komen. En die kwam uit! Op de juiste dag kwam het team s morgens aan en werden alle benodigde materialen geleverd. Het zou 3 dagen duren, maar na 2,5 dag waren ze klaar. Hard gewerkt, vooral ook keurig gewerkt, geen schade aan de muren, stof viel erg mee (werd veegschoon opgeleverd), alle oude kozijnen en afval netjes opgeruimd, container op tijd weg etcetera. Alsof er niets gebeurd was... behalve dat we nu prachtige kozijnen hebben, er goede horren in zitten en het huis een stuk stiller is door het glas, Zeer tevreden dus!
  26-07-2023 - Corina , Vianen
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”