Kozijnen belevingscentrum De Meern


In ons kozijnen belevingscentrum in De Meern vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In deze showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum De Meern

Erwin van Wijnen

Gessel 3
3454 MZ De Meern
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in De Meern en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio De Meern, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Alphen aan den Rijn, Zeist en ver daarbuiten. Erwin is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in De Meern om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 9
  Jullie hebben een prachtige deur geleverd. Het enige wat ik een beetje vreemd vond is dat de monteur begon met het slopen van de oude deur zonder een stuc loper. Bij navraag vertelde hij mij dat ik dat zelf moest leveren. Nu had ik toevallig dat in huis , maar dat is niet het punt. Ik ben van menig dat het een standaard procedure van jullie is voor het afschermen van gevoelige delen. In het laatste schrijven van jullie staat duidelijk dat 3,5m vrij moet zijn voor een stuklopen. En niet dat ik die leveren moet, of ik heb hier overheen gelezen? Lijkt mij wel zo goed dat de monteur deze laag aanbrengt en de.mensen hierniet mee opzadelen. Zoals ik al zei het is een mooi product wat jullie geleverd hebben.
  06-06-2024 - Steef de Koning , uithoorn
 • 9
  Prettige communicatie zowel met kantoor als met uitvoerende ploeg. Luisteren ook naar wens opdrachtgever. Aandachtspuntje: vanuit fabriek controleren op witte veegkrassen, dit is later weer verwijderd.
  24-05-2024 - Jan , Houten
 • 10
  Wij zijn zeer tevreden, met het resultaat, de monteurs, de service en de installatie. De levertijd was een jaar dus we hebben lang in spanning gezeten maar nu het geïnstalleerd is zijn we erg blij, het is erg mooi geworden, we zijn erg aan het genieten van het uiterlijk aan de buitenkant en binnen de parallel stand en kiep stand.
  04-05-2024 - Karin , Breukelen
 • 10
  Vanaf aanvraag tot offerte en van offerte tot plaatsing allemaal keurig verlopen. Werk is erg netjes uitgevoerd en kozijnen en deuren zien er super uit. Als er dan een minpuntje te benoemen is, dan is het het lange wachten geweest tot de uitvoer. Maar ja, als het bedrijf goed loopt, dan loop je vanzelf tegen capaciteitsproblemen aan. Goede vakmensen liggen nou eenmaal niet voor het oprapen.
  03-05-2024 - Wouter , Naarden
 • 10
  Werken hard en netjes, wij zijn blij met het resultaat! Kozijnen zitten er mooi in!
  10-04-2024 - Karin , Nieuwerkerk aan den IJssel
 • 10
  Vanaf het eerste contact, totdat alle ramen en kozijnen zijn geplaatst heb ik als heel fijn ervaren. De hulp en de raad bij het kiezen was heel prettig. Het contact met de monteurs was heel gezellig. Heel vakkundig . Ze hebben heel netjes en hard gewerkt. Helemaal top
  03-04-2024 - Roza , Wijk bij Duurstede
 • 8
  Netjes, vakkundig en snel geplaatst, na een levertijd van één jaar. Het enige minpunt is dat het jammer is dat het hier een niet te openen zijraam (onze eigen keuze) op zolder is, die afgeleverd wordt met een vies en van vele sticker(plak) afdrukken aan de buitenkant. Hetgeen door ons niet 1,2,3 schoon te maken is. Dus dit is een aandachtspuntje voor een volgende plaatsing bij klanten.
  25-03-2024 - Tim , Huizen
 • 10
  Geen bijzonderheden.
  21-03-2024 - Hans , Houten
 • 7
  Advies en levering was goed geregeld.
  15-03-2024 - Henk , Maarssen
 • 10
  Alles ging zoals gepland Top service
  13-03-2024 - Luis Gregori , Maarssen
 • 10
  Duidelijke offerte, goede planning en communicatie en echte vakmensen die de kozijnen komen plaatsen. Er is geen schade ontstaan bij het plaatsen van de kozijnen! Zelfs niet in het tegelwerk van de badkamer. Absoluut aanbevolen!
  09-03-2024 - Marion Miltenburg , Houten
 • 9
  Alles verliep voorspoedig. Service top. Plaatsing verliep soepel. Het enige nadeel is de lange wachttijden, maar hierover zijn wij van te voren wel goed geïnformeerd.
  08-03-2024 - Bo , Nieuwegein
 • 10
  De kozijnen zijn heel netjes geplaatst en afgewerkt.
  04-03-2024 - Cobie , Oudewater
 • 9
  Als de planning uitkomt op plaatsing van de kozijnen op 4 en 5 januari kan je van alles verwachten qua weersomstandigheden. En ja hoor, op beide dagen regen maar niet te koud. Ondanks de regen hebben de monteurs Peter, Willem en John zich daar niet van laten weerhouden om in die 2 dagen te buffelen zoals ik dat gewend ben van Op 't Hoog. De oude kozijnen waren er zo uit en na de 1e dag was het huis glasdicht. De 2e dag liep ook voorspoedig en hebben we nu het hele huis, boven- (10 jaar geleden) en beneden in kunststof kozijnen en gevelbekleding van Op 't Hoog. Ik hoef nooit meer te verven en reparaties uit te voeren. Ik wil de fabriek en met name ook de monteurs en Erwin van Wijnen bedanken voor hun inzet. Jullie zijn toppertjes!
  18-01-2024 - Willem , Wijk bij Duurstede
 • 10
  Na een deskundig advies en bespreken kleuren en (on)mogelijkheden in de showroom te de Meern, besloten we nieuwe kozijnen, deuren en ramen aan te schaffen. Wachttijd was behoorlijk lang, maar de montage kon toch een maand vervroegd worden. Begin januari begonnen de werkzaamheden. Er werd een container neergezet voor het afval en na een kopje koffie begonnen Randy en Richard met de klus. Je kan merken dat ze verstand van zaken hebben en goed op elkaar zijn ingespeeld. Ze denken mee in oplossingen en zijn niet te beroerd iets extra’s te doen. Zelfs veel gelachen met ze. Na 3 dagen was alles keurig klaar, opgeruimd en bezemschoon opgeleverd. We kregen 3 nieuwe deuren en 3 nieuwe raamkozijn-units. Vooral de ramen waar de luxaflex IN het raam zit, zijn heel mooi. Kort erna werd te container al opgehaald. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Mooie producten en goed personeel.
  14-01-2024 - Hans , Houten
 • 10
  Nette monteurs, mooie afwerking en snelle service: Gebreken snel doorgegeven aan bedrijf: Moeten nog wel worden verholpen: maar daar heb ik alle vertrouwen in:
  30-12-2023 - Martha , De meern
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”