Kozijnen Belevingscentrum Moergestel


Wilt u met eigen ogen de meerwaarde beleven van kozijnen voor uw woning? Kom dan naar het Op 't Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel. Hier presenteren wij u de nieuwste trends op kozijngebied en kunt u direct de nieuwste innovaties en collecties op uw gemak en met het beste advies bekijken. 

Het ideale startpunt voor inspiratie en oriëntatie van uw kunststof kozijnen. En omdat beleven niet alleen op werkdagen en kantoortijden moet kunnen zijn wij vanaf nu ook elke donderdagavond en zaterdag geopend!


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Kozijnen Belevingscentrum Moergestel

Albert de Bresser & Hans Nijssen

Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Moergestel en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Moergestel, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel- Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Gilze, Rijen en ver daarbuiten. Hans Nijssen en Albert de Bresser zijn beide al meer dan 20 jaar actief in kunststof kozijnen en helpen u graag met al uw ideeën en woonwensen. Kunststof schuifpui of lichtstraat voor meer licht in huis? Duurzame kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling van uw woning? Of een dakkapel voor meer ruimte? Wij helpen u om uw wooncomfort te verhogen.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Kom dus naar het Op ’t Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel en ervaar onze service en kozijnen. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Vanaf onze oriëntatie in de showroom tot aan de montage is het hele traject zeer professioneel en vriendelijk door de medewerkers van op 't Hoog behandeld. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe voordeur.
  02-04-2020 - John , Breda
 • 10
  Goede en duidelijke uitleg gehad in de showroom. Aan de hand hiervan onze wensen aangepast naar mogelijkheden anno 2020. Duidelijke offerte ontvangen die ons prijstechnisch meeviel. Goede afspraken kunnen maken omtrent planning. Montage is zeer nauwkeurig en netjes gebeurd door 2 nette prettige installateurs. Bij montage bleek 1 draai-kandelaren te zijn verwisseld met een vast raam. Op 't Hoog heeft zonder discussie meteen aangegeven dat dit kosteloos opgelost zou worden. Anderhalve week later is het juiste raam naar volle tevredenheid geïnstalleerd.
  01-04-2020 - Chris , Hilvarenbeek
 • 10
  Vanaf het 1e contactmoment is er aandacht en ruimte om individuele wensen kenbaar te maken. Alle afspraken worden bevestigd en nagekomen. Bezoek aan showroom is zeker aan te bevelen om alle mogelijkheden te bekijken.
  01-04-2020 - harold , breda
 • 10
  Alles is keurig op de afgesproken tijd geleverd en heel netjes gemonteerd. Na afloop alles netjes opgeruimd en al het afval meegenomen. Komen zeker nog terug voor de andere kozijnen en de voordeur.
  01-04-2020 - Yvonne , Tilburg
 • 10
  Van het eerste moment in mijn oriëntatie tot de oplevering heb ik alleen maar lof! Fantastische uitleg, helemaal in het belevingscentrum in Moergestel, waar alle onderdelen letterlijk te zien zijn. Er werd met mij meegedacht, de opmeting en de uitvoering alles naar volledige tevredenheid. Tijdens het plaatsen kwam een medewerker kijken naar de uitvoering van het project en na afloop kwam weer een medewerker en werd het hele project nog eens nagelopen. Kortom een bedrijf wat ik heel graag aanbeveel. Een tien met een griffel!
  28-03-2020 - Annie Heesters , 'S-HERTOGENBOSCH
 • 10
  Wij hebben 3 ramen en de voordeur vervangen. Goed voorgelicht met betrekking tot wat te kiezen. Op de afgesproken dag waren de monteurs op tijd bij ons. Ze waren met zijn 3e en het was gezellig om ze aan het werk te zien. Op zijn tijd een geintje en ondertussen kwaliteit afleveren wat betreft montage. TOP!! Als er nog meer vervangen moet worden in de toekomst gaan we zeker terug naar Op 't Hoog.
  24-03-2020 - Jos en Ingrid de Jong. , Alphen nbr
 • 8
  De levering en plaatsing uitsteken uitgevoerd met vriendelijk personeel.
  20-03-2020 - Emmanuel de Kok , Goirle
 • 10
  Op tijd, aardige monteurs en dakbedekker.
  20-03-2020 - Nettie , Oisterwijk
 • 9
  Vanaf het begin tot het eind wordt je goed en duidelijk geinformeerd. ook de werkzaamheden worden met zorg uitgevoerd, en als de werklui weg zijn is alles netjes achtergelaten
  12-03-2020 - patrick wijnans , TILBURG
 • 9
  Afspreken goed nagekomen en geplaatst door vriendeijke medewerkers.
  11-03-2020 - L. Brinkman , Schiedam
 • 10
  Deskundig advies in showroom, met voldoende tijd voor de klant. Het order proces is transparant en super handig zelf online aan te passen, totdat de offerte is getekend. De levering en montage is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bijzonder fijne samenwerking met de 2 monteurs, die super netjes werk hebben geleverd.
  11-03-2020 - Harold , Eindhoven
 • 9
  Goede en vriendelijke monteurs. Zou zeker mensen jullie bedrijf aanraden. Eventuele andere ramen komen zeker ook van 't Hoog.
  19-02-2020 - Pieter Boerboom , Nijverdal
 • 10
  Prima!
  17-02-2020 - Hans v Stippent , Eindhoven
 • 9
  Komen de gemaakte afspraken prima na. Het werk word snel en uitermate schoon opgeleverd.
  12-02-2020 - Piet Zwolle , Bladel
 • 8
  Werknemers hebben vlot en correct gewerkt,alle spaanders werden opgeruimd.Geleverde kozijnen en ramen volgens de offerte uitgevoerd.Bij na vraag door mensen zal ik zeker dit bedrijf aanraden,want hier zijn afspraken ook afspraken en dat is in Brabantse bedrijven NIET altijd het geval.
  12-02-2020 - Ruud , Rosmalen
 • 10
  Erg tevreden over de heren die de ramen hebben geplaatst. Oplossingsgericht en vakkundig.
  11-02-2020 - Peter van de Wou , Moergestel
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”