Kozijnen Belevingscentrum Moergestel


Wilt u met eigen ogen de meerwaarde beleven van onze kozijnen voor uw woning? Kom dan naar ons kozijnen belevingscentrum in Moergestel en u zult versteld staan van de mogelijkheden!  

Hier presenteren wij u de nieuwste trends op kozijngebied en kunt u direct de nieuwste innovaties en collecties op uw gemak en met het beste advies bekijken. Het ideale startpunt voor inspiratie en oriëntatie van uw kunststof kozijnen. En omdat beleven niet alleen op kantoortijden moet kunnen zijn wij ook donderdagavond en zaterdag geopend. 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Kozijnen Belevingscentrum Moergestel

Dennis de Jong & Hans Nijssen

De Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Moergestel en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Moergestel, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel- Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Gilze, Rijen en ver daarbuiten. Hans en Dennis zijn beide al jaren actief in kunststof kozijnen en helpen u graag met al uw ideeën en woonwensen. Kunststof schuifpui of lichtstraat voor meer licht in huis? Duurzame kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling van uw woning? Of een dakkapel voor meer ruimte? Wij helpen u om uw wooncomfort te verhogen.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Kom dus naar het Op ’t Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel en ervaar onze service en kozijnen.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Vorig jaar zomer hebben wij voor ons hele huis nieuwe kozijnen besteld. Na meerdere offertes te hebben opgevraagd hebben we de showroom in Moergestel bezocht en zijn we geholpen door Dennis. Het verkoopproces was erg transparant, vriendelijk en behulpzaam tegen een nette prijs. Na bijna een jaar wachten zijn de kozijnen geleverd en geplaatst door een ervaren team wat netjes werkt en de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Helaas waren wat kleine beschadigingen opgetreden. dit is na enkele dagen ook netjes verholpen door het serviceteam. Het hele proces van begin tot eind is zeer goed bevallen en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kozijnen. Over het hoge niveau van kwaliteit en klantbeleving is niks gelogen.
  13-05-2022 - martijn , sprang capelle
 • 10
  Alles was ruim van tevoren gepland en aan mij medegedeeld. Daarna is alles tot volle tevredenheid volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ook de sloop van het oude kozijn ging prima, er werd niets beschadigd. Na montage werd alles keurig afgewerkt en opgeruimd! Een echte aanrader dit bedrijf!
  11-05-2022 - ad , nuenen
 • 10
  Goede service prima kwaliteit
  06-05-2022 - Karel , Terheijden
 • 8
  De mannen van Op het Hoog hebben heel netjes en rustig gewerkt. Geen ruw sloopwerk , maar rustig op een nette manier gewerkt. Hierdoor zijn er ook geen beschadigingen aan vensterbanken of muren gebeurd , waarvoor complimenten. Ook de binnen afwerking is zeer netjes gedaan , ondanks het dat bij een kozijn niet van te voren bekend was hoe het uit kwam te zien bij het demonteren oud kozijn. M.a.w. dik tevreden, dit zijn mannen welke weten wat kwaliteit en service betekent. TOP gedaan , en ik ben heel tevreden.
  06-05-2022 - Ronald Sliepen , Eindhoven
 • 9
  4 jaar geleden de eerste kozijnen /deur laten plaatsen Dus weer gespaard om een ander deel van het huis te doen Namelijk 2 kozijnen en een dakkapel renovatie Na het bezoek in de showroom en goede uitleg alles op papier gezet en de bestelling gedaan Helaas is het zo druk dat we even geduld moesten hebben Maar dat was voor ons geen probleem De 1e dag werden de kozijnen geplaatst door een team van 4 man deze mannen verdienen en dik compliment zeker toen het ook nog ging regen ,gingen ze door tot een geweldig eindresultaat De 2e dag kwam het zelfde team weer en werd het dakkapel onderhanden genomen Dit was voor ons best wel spannend van hoe het eind resultaat zou worden Nou ze hebben ons overtroffen en het is een prachtig geheel met het huis geworden en wederom hebben de heren en de dakdekker super hard gewerkt Alles is zeer goed en ordelijk verlopen van de verkoop tot het plaatsen Ook een klein probleempje werd gelijk een paar dagen na plaatsing opgelost 'T Hoog bedankt en hopelijk snel tot de volgende plaatsing van de laatste kozijnen
  24-04-2022 - Marco , Helvoirt
 • 9
  Professionele aanpak vanaf advies in de showroom tot aan de montage. Speciale dank voor de vakkundige montage door Frank en Nick de Kok van Fenn Montage uit Tilburg. Zij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Flexibele werkhouding en goed overleg tijdens de werkzaamheden. Aan het eind van de werkdag kort overleg over de werkzaamheden voor de volgende dag. Elke dag de werklocatie schoon achtergelaten.
  24-04-2022 - Marcel , Lith
 • 10
  We hebben alle kozijnen in ons huis laten vervangen, inclusief de voordeur en zijn heel tevreden. Tijdens het verkoopproces werden we prettig geholpen, er werd meegedacht, afspraken werden nagekomen en het meten werd zeer nauwkeurig gedaan. Het plaatsen van de kozijnen ging snel, netjes en vakkundig en het resultaat is echt schitterend en zijn we dik tevreden mee!
  22-04-2022 - Saskia , Oosterhout
 • 10
  Heel het proces, van showroom, email contact, installatie keurig verlopen. Met uitstekende monteurs, netjes, overleg en alles keurig opgeruimd. Voorbeeld voor vele bedrijven.
  22-04-2022 - Andre Koster , Zuilichem
 • 6
  Vriendelijke monteurs, die hard en nauwkeurig werken. Een niet passende hor moet nog worden nageleverd. Helaas klemt na ruim een week de achterdeur; gemeld en benieuwd hoe snel dat wordt opgelost. Tijdens de bestelling het recht gekregen op een cashback van 850 Euro, die zou worden voldaan, nadat ik aan mijn verplichtingen had voldaan. Ik wacht er nog op! Enkele dagen geleden telefonisch contact gezocht met de verkoop om de factuur van een nabestelling van raamdecoratie te combineren met bovengenoemde cashback. De telefoniste zou een terugbelnotitie opstellen maar ik moet nog worden teruggebeld!
  21-04-2022 - Dick Damstra , Eindhoven
 • 10
  Netjes geholpen. Goede kwaliteit!
  19-04-2022 - Ingrid , Nuenen
 • 10
  Van de bestelling tot de plaatsing van de Velux ramen is alles professioneel afgehandeld. De verkoper en de monteurs waren zeer vriendelijk en bereid op elk moment informatie te geven.
  15-04-2022 - Hanno Neggers , Tilburg
 • 10
  De medewerkers zijn vriendelijk en vertrouwen op de klant. Zomaar een product zonder betaling meegeven en vertrouwen dat de klant de factuur gaat voldoen. Waar maak je dit nog mee.
  13-04-2022 - Toine , Tilburg
 • 9
  Zeer ervaren monteurs. Gezellige mensen.
  08-04-2022 - Marcel , Maarheeze
 • 9
  Ik heb steeds heldere en betrouwbare informatie gekregen in het hele traject van keuzes maken en kopen. Er werd meegedacht, offertes kwamen vlot tot stand. De levertijd was lang, maar wel volgens plan. Het montageteam heeft goed en kundig gewerkt. De boom en een grote struik voor mijn huis vormden een flinke uitdaging: ik had aangegeven dat ik liefst geen takken wilde afzagen. Maar ze moesten wel die enorme ruiten naar binnen zien te krijgen. Ik heb het erg gewaardeerd dat er heel zorgvuldig en voorzichtig gemanoeuvreerd werd met de kraan en de ruit om die klus te klaren. Géén schade aan het groen. Petje af!
  07-04-2022 - Ine , Tilburg
 • 10
  Wij zijn erg blij met de kozijnen en nieuwe voordeur , alles netjes gemonteerd en na afloop alles netjes opgeruimd.
  06-04-2022 - Adriaan van Boxtel , Tilburg
 • 10
  Alles volgens afspraak nagekomen. Goed advies , goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zeer goede monteurs !!!
  31-03-2022 - Gertjan , Den Dungen
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”