Kozijnen Belevingscentrum Moergestel


Wilt u met eigen ogen de meerwaarde beleven van kozijnen voor uw woning? Kom dan naar het Op 't Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel. Hier presenteren wij u de nieuwste trends op kozijngebied en kunt u direct de nieuwste innovaties en collecties op uw gemak en met het beste advies bekijken. 

Het ideale startpunt voor inspiratie en oriëntatie van uw kunststof kozijnen. En omdat beleven niet alleen op werkdagen en kantoortijden moet kunnen zijn wij vanaf nu ook elke donderdagavond en zaterdag geopend!


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Kozijnen Belevingscentrum Moergestel

Albert de Bresser & Hans Nijssen

Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Moergestel en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Moergestel, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel- Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Gilze, Rijen en ver daarbuiten. Hans Nijssen en Albert de Bresser zijn beide al meer dan 20 jaar actief in kunststof kozijnen en helpen u graag met al uw ideeën en woonwensen. Kunststof schuifpui of lichtstraat voor meer licht in huis? Duurzame kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling van uw woning? Of een dakkapel voor meer ruimte? Wij helpen u om uw wooncomfort te verhogen.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Kom dus naar het Op ’t Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel en ervaar onze service en kozijnen. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Het team van Ramenfabriek op 't Hoog was er op de afgesproken tijd. Ze gingen vakkundig en netjes te werk. De oude kozijnen en ramen verwijderd en de nieuwe zaten er in de middag in. Alles keurig afgewerkt. Wat een verschil, het houdt heel veel geluid tegen en het voelde gelijk een stuk warmer in de kamers. Hartelijk dank voor de goede service.
  14-12-2019 - miriam , oosterhout
 • 10
  Vanaf het begin tot het eind super tevreden, hebben ons goed geholpen en geadviseerd. De monteurs werkten erg netjes en ruimden alles op, super leuke mensen uit Tilburg 👍zijn echt om aan te raden.
  29-11-2019 - Rian , Veldhoven
 • 9
  Na bij meerdere aanbieders offertes te hebben gevraagd, hebben we gekozen voor Op 't Hoog. Het was de enige foutloze offerte. Het ging om drie (voor)deuren en 9 kozijnen. Op al onze vragen kwam bij de offerte-bespreking een deskundig antwoord, zodat wij vertrouwen kregen. De levertijd bedroeg ca. 10 weken, maar de datum van installatie is gelukkig blijven staan. Het werk duurde een week en bij deze een chapeau voor de mannen die het hebben uitgevoerd. Het ging allemaal reuze soepel. Wij hebben wel flink ons best gedaan bij de voorbereidingen en dat werd gewaardeerd. Kortom, Prima!
  25-11-2019 - P.A. van Daalen , ROSMALEN
 • 8
  Voor de 2e keer een opdracht prima uitgevoerd. Zeer deskundig en aardige monteurs.
  25-11-2019 - Jan Willem , Weurt
 • 9
  Geen problemen ondervonden. Afwerking is keurig. Nette vaklieden.
  21-11-2019 - Charles , Tilbrg
 • 10
  Voor de derde keer klant bij op 't Hoog. Het hele traject van verkoop, levering en montage verliep weer rimpelloos. En de badkamer is nu lekker warm!
  21-11-2019 - Hans , Oisterwijk
 • 9
  Complimenten aan de werklui.
  20-11-2019 - Wil , Eindhoven
 • 10
  Verkoop neemt de tijd om voor de klant de juiste keuze te maken. Afspraken worden keurig opgevolgd. Tijdens het plaatsen heb je nergens last van, alles wordt keurig opgeruimd.
  10-11-2019 - Corné van de Wei , Oosterhout
 • 10
  Bij mij een kunststof kozijn met voordeur geplaatst. Vlgs afspraak. Vakkundig. Uitermate correcte monteur, die veel tijd besteedde aan de afwerking. Ik ben dan ook zeer tevreden.
  06-11-2019 - Theo Aarts , Boxtel
 • 10
  Alles keurig gemaakt en alles volgens afspraak. Nadat de monteurs weg waren kwam ik er achter dat er een raam niet goed werkte. even een belletje en het werd geregeld. Helemaal top!! Over een tijdje de volgende kozijnen
  05-11-2019 - Eric , Eindhoven
 • 10
  Zeer goed bevallen, ze komen de afspraken precies na. Vakkundig personeel, en laten alles heel netjes achter. De kozijnen zien er perfect uit. Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen, en hebben jullie in de toekomst zeer zeker nog nodig. Kortom TOP !!!
  29-10-2019 - Mario , Helmond
 • 9
  Komen afspraken na. Na reclamatie is alles meteen netjes opgelost op een ding na wat betreft het glas daar krijg ik nog antwoord op.
  29-10-2019 - Peter , Goirle
 • 10
  Zeer vakkundig plaatsing en plezierige en vakbekwame monteurs
  20-10-2019 - Bert , zevenbergen
 • 10
  In de showroom hele goede uitleg gehad over de mogelijkheden die er zijn. Na onze keuze is hier een prijskaartje aangehangen inclusief accessoires en montage. Na opdracht is alles precies volgens afspraak gegaan. Montage op afgesproken tijdstip door zeer vakbekwame monteurs die ook nog eens zeer netjes werkten. Kortom van begin tot eind is alles door Op 't Hoog perfect geregeld.
  18-10-2019 - Wilma , Berghem
 • 8
  Prima sevicen en prima montage
  16-10-2019 - Frans , Eindhoven
 • 9
  Tijdens offerte gesprekken volop meedenken en meegaan in mijn wensen plaatsing volgens afspraak en uitstekende meedenkende monteurs kortom heel blij met de uitstraling en het comfort wat deze verbetering aan mijn huis gedaan heeft
  13-10-2019 - andre , eersel
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”