Kozijnen belevingscentrum Moergestel


Wilt u met eigen ogen de meerwaarde beleven van onze kozijnen voor uw woning? Kom dan naar ons kozijnen belevingscentrum in Moergestel en u zult versteld staan van de mogelijkheden!  

Hier presenteren wij u de nieuwste trends op kozijngebied en kunt u direct de nieuwste innovaties en collecties op uw gemak en met het beste advies bekijken. Het ideale startpunt voor inspiratie en oriëntatie van uw kunststof kozijnen. En omdat beleven niet alleen op kantoortijden moet kunnen zijn wij ook donderdagavond en zaterdag geopend.

Alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten? Bezoek dan hier online samen met Sofie ons belevingscentrum! 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum Moergestel

Albert de Bresser & Hans Nijssen

De Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Moergestel en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Moergestel, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel- Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Gilze, Rijen en ver daarbuiten. Hans en Dennis zijn beide al jaren actief in kunststof kozijnen en helpen u graag met al uw ideeën en woonwensen. Kunststof schuifpui of lichtstraat voor meer licht in huis? Duurzame kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling van uw woning? Of een dakkapel voor meer ruimte? Wij helpen u om uw wooncomfort te verhogen.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Kom dus naar het Op ’t Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel en ervaar onze service en kozijnen.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 9
  Het was even geduld hebben op de uiteindelijke uitvoering (besteld in januari 2023 en montage in januari 2024) maar dan heb je ook wat. Prima product en vakkundig geplaatst. Fijne en vriendelijke monteurs. Goede communicatie over de te nemen voorbereidingen alsmede de start van de werkzaamheden.
  16-02-2024 - Eddie , 's-Hertogenbosch
 • 10
  Bij mij zijn er 2 monteurs geweest die perfect op elkaar waren ingewerkt. Alles ging vlotjes. Ze hebben netjes gewerkt en de oude kozijnen/ ramen afgevoerd.
  14-02-2024 - Berry de Vaan , Vlijmen
 • 10
  De ramenfabriek heeft bij ons zowel kozijnen vervangen als een dakkapel geplaatst in twee losse sessies. Bij beide opdrachten was de communicatie heel erg fijn. Ze zijn goed benaderbaar en er wordt meegedacht. Er lag bijvoorbeeld onverwacht een elektriciteitskabel in de weg en daar werd van tevoren netjes over meegedacht en mee gezocht naar oplossingen. Alle afmetingen en wensen zijn dubbel gecontroleerd. Dit heeft allemaal heel veel vertrouwen gegeven. De werklui waren bij beide opdrachten ook heel fijn om over de vloer te hebben. Ze geven duidelijk aan wat er gaat komen en werken hard en grondig. Bij twijfel wordt netjes gevraagd hoe je het wil hebben. Al met al fantastisch en absoluut aan te bevelen.
  07-02-2024 - Eveline , 'S-HERTOGENBOSCH
 • 10
  Er valt niets op aan te merken. Bij de oplevering is beloofd dat 2 beschadigde ruiten nog vervangen worden. Ik ga ervan uit dat dit ook naar tevredenheid gebeurt.
  07-02-2024 - Francien vd Heijden , Boxtel
 • 8
  Wachttijd op nieuwe voordeur was een jaar. Dat was even doorbijten. Voordat montage begon werd er goed gecommuniceerd over de voorbereiding. Nu dat ie er in zit; binnen een paar uur, prachtig, mooi afgewerkt. Fijne communicatie met monteurs.
  06-02-2024 - KaMa , Vlaardingen
 • 10
  Alles verliep perfect. Binnen 7 uur waren de 4 kozijnen en de vensterbanken op de 1ste verdieping aan de voor- en achterzijde van de woning geplaatst, was alles afgewerkt en werd bezemschoon opgeleverd. Dit door vriendelijke en deskundig personeel. Later bleek een draaikiepraam moeilijk te openen en te sluiten. 's Avonds via de website een serviceaanvraag gestuurd. Al de volgende dag werd een afspraak met me gemaakt. Binnen enkele dagen was het probleem verholpen.
  06-02-2024 - JHG van Tuel , Tilburg
 • 8
  Wij zijn goed geïnformeerd, contact was goed, plaatsing was goed. Kortom, ik kom hier nog eens terug.
  02-02-2024 - Yvonne Hoogendoorn , Nuenen
 • 9
  Prima product, volgens plan geleverd, schone montage en goede after sales
  31-01-2024 - Alex , Rosmalen
 • 9
  Weleen lange wachttijd.
  28-01-2024 - Ada , Asten
 • 10
  Kundig, professioneel en netjes geplaatst en afgewerkt. Niets op aan te merken.
  25-01-2024 - Ron , Den Bosch
 • 9
  Ik ben zeer tevreden met de service van op het hoog
  25-01-2024 - Rens van Hezik , Tilburg
 • 10
  Het was fijn om te zien dat de medewerker die eerder al enkele kozijnen bij ons vervangen heeft nu voor deel 2 kwam. Dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker omdat je elkaar al 'kent'. Er werd keurig gewerkt en als er iets overlegd moest worden dan werden we er bij groepen. Na afloop alles keurig achtergelaten, erg blij mee. In Mei komt deel 3 en wij hopen dat we dezelfde monteur weer zien komen tzt.
  23-01-2024 - Fred , Zwijndrecht
 • 10
  Over de afgelopen jaren alle kozijnen laten vervangen. Prima service met vriendelijk personeel. Zowel verkoop service als monteurs. Een echte aanrader dus.
  19-01-2024 - Hans , Maarssen
 • 8
  Snel en vakkundig gezet door de monteurs. Goede afwerking en netjes
  17-01-2024 - Angelique , Veldhoven
 • 6
  Het plaatsen ging voorspoedig. Alleen heeft het 14 maanden geduurd terwijl de verkoper aangaf dat het maximaal 11 maanden zou duren. Er is een afspraak ingepland zonder dat wij zijn geraadpleegd. Het is normaal om de klant te bellen en gezamenlijk een afspraak voor plaatsing in te plannen. Dat dit op deze manier zou gaan is nooit met ons besproken. De datum medegedeeld ipv overlegt.
  09-01-2024 - PC , Oosterhout
 • 9
  Blij met mijn schitterende nieuwe voordeur, ziet er heel chic uit. Was wel een beetje bang hoe een en ander zou worden afgewerkt aan de binnenkant ivm met mijn stucwerk. Maar alles heel mooi aan de binnenzijde afgewerkt en niet te zien dat er een andere deur heeft gezeten. Super tevreden over de monteur en de werkzaamheden. Daarbij werd de deur een half jaar eerder geleverd als was afgesproken bij de offerte, ook altijd prettig
  07-01-2024 - Frans , De Moer
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”