Kozijnen Belevingscentrum Moergestel


Wilt u met eigen ogen de meerwaarde beleven van kozijnen voor uw woning? Kom dan naar het Op 't Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel. Hier presenteren wij u de nieuwste trends op kozijngebied en kunt u direct de nieuwste innovaties en collecties op uw gemak en met het beste advies bekijken. 

Het ideale startpunt voor inspiratie en oriëntatie van uw kunststof kozijnen. En omdat beleven niet alleen op werkdagen en kantoortijden moet kunnen zijn wij vanaf nu ook elke donderdagavond en zaterdag geopend!


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Kozijnen Belevingscentrum Moergestel

Albert de Bresser & Hans Nijssen

Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Moergestel en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Moergestel, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel- Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Gilze, Rijen en ver daarbuiten. Hans Nijssen en Albert de Bresser zijn beide al meer dan 20 jaar actief in kunststof kozijnen en helpen u graag met al uw ideeën en woonwensen. Kunststof schuifpui of lichtstraat voor meer licht in huis? Duurzame kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling van uw woning? Of een dakkapel voor meer ruimte? Wij helpen u om uw wooncomfort te verhogen.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Kom dus naar het Op ’t Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel en ervaar onze service en kozijnen. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Alles zoals het hoort: heldere afspraken, goede communicatie, afspraken goed nagekomen, op tijd en vakwerk geleverd.
  07-07-2020 - Bram , Nuenen
 • 10
  Onlangs een mooie voordeur en toiletraampje geplaatst. De kozijnen hebben een houtnerf profiel wat dan ook een robuuste uitstraling geeft. Echt een top product. Alleen jammer dat de monteurs de video-bel te hoog hebben geplaatst, waardoor veel beeld verloren gaat. Dit was niet conform de vooraf gemaakte afspraak met hun.
  06-07-2020 - Ton van Stippent , Eindhoven
 • 10
  Na uiteraard de nodige internetbezichtigingen afspraak gemaakt met 3 bedrijven. Allemaal leuk maar op 't Hoog is de enige die ook aan de binnenzijde een houtverbindingslook heeft ipv de gebruikelijke 45graden. Plus 1. Daarnaast waren ze ook de enige die een verhuisraam kunnen realiseren in een CITY-raam (vervanger van het oude guilliotineraam). Plus 2. Terwijl de prijzen elkaar weinig ontlopen. Prettig gesprek over de invulling bij hun in Moergestel. Inmeten (eerste globaal voor de prijs, na accoord precies voor productie). Goed contact. Op de hoogte gesteld van de productiestart en 2 weken voor start montage de dagen door gekregen. De montageteams zitten duidelijk al lang in het vak. Kundig en vriendelijk. Alles erin. Oplevering. Super jongens.
  02-07-2020 - Robert , Breda
 • 9
  Monteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig. Alles werd snel en netjes afgehandeld. Monteurs waren beleefd en netjes. Een probleem met de afstelling van een eerder geleverd raam werd zonder problemen direct opgelost. Keurig.
  26-06-2020 - Marcel Bazelmans , Veldhoven
 • 10
  Op de foto zagen de kozijnen er al mooi uit toen ik ze bestelde, nu ze gemonteerd zijn in mijn huis door vaklui is het alleen maar mooier geworden, mijn complimenten aan de monteurs hoe netjes alles is afgewerkt. Alles ziet er super mooi uit.
  25-06-2020 - Jaimy , Oss
 • 7
  Vanaf begin goed vertrouwen gehad in het verloop. Gedegen aanpak en duidelijke communicatie.
  24-06-2020 - Louis , 's-Hertogenbosch
 • 9
  Los van het vakmanschap zijn de twee monteurs erg klantvriendelijk en houden rekening met de situatie. Leggen zaken goed uit. We zijn erg tevreden. Zelfs onze buren hebben de gegevens genoteerd. Ze vonden de kozijnen mooi en zouden nog hierover contact opnemen. Met vriendelijke groet, Rianne en Marcel van Dam
  20-06-2020 - Marcel van Dam , Tilburg
 • 10
  Snelle opvolging in de communicatie vanaf de het eerste contact tot en metselt laatste contact. Je kunt hooguit de doorlooptijd tussen de opdracht en de uitvoering wat aan de lange kant vinden, maar men was daar wel vooraf duidelijk over. Zowel intake als bezoek in Moergestel met Hans Nijsen, degene die kwam inmeten als de uitvoering door vader en schoonzoon waren uitstekend. Er wordt goed naar de wens van de klant gekeken en op een positieve wijze feedback gegeven en ook tijdens de uitvoering werd regelmatig bij bepaalde keuzen de mogelijkheden eerst aan ons voorgelegd en onze keuze werd dan ook steeds uitgevoerd. Keurig werk zonder veel rotzooi en alles werd keurig opgeruimd.
  18-06-2020 - René , Bladel
 • 10
  Ramefabriek Op 't Hoog is vanaf de offerte aanvraagt tot oplevering op en top services! Bedankt!
  17-06-2020 - Doris , BREDA
 • 10
  Snel vakwerk met een vriendelijke lach.
  10-06-2020 - G-J Schetselaar , Veldhoven
 • 10
  Prettige verkoper die Hans Nijssen. Ook in de showroom alles goed geregeld. De afgesproken levertijd en uur van afspraak klopte precies. De monteur was vakbekwaam, en nam er zijn tijd voor om alles perfect af te ronden. Kortom "weer een tevreden klant"
  15-05-2020 - Elzo , Eindhoven
 • 10
  Wederom prima kwaliteit
  11-05-2020 - Joannes , Oisterwijk
 • 8
  *Tijdens onze 1e afspraak in de showroom kwamen alleen OBUK-deuren aan de orde. Pas tijdens een 2e gesprek kwam (na aandringen) ook een andere optie naar voren. Opmerking: *Bij oplevering zou de deur wel (grotendeels) schoongemaakt mogen worden, ondanks dat de kit nog helemaal uitgehard is,
  07-05-2020 - P. van der Schoot , Rosmalen
 • 10
  Meerdere malen op t Hoog benaderd voor diverse dingen. Afgelopen winter hebben ze zeer vakkundig een dakkapel en twee zolder ramen geplaatst. Nu diverse raampartijen in de serre. Prijs kwaliteit super, goed advies en betrouwbaar personeel. Wij zijn weer ontzettend tevreden.
  04-05-2020 - Wenny Van Gansen , Moergestel
 • 10
  Wij zijn niks anders dan super tevreden met het eind resultaat. Ze hebben hier een week lang super hun best gedaan om alles af te krijgen, en het eindresultaat mag er zijn. Super blij met onze nieuwe kozijnen.
  01-05-2020 - Karin , Eindhoven
 • 10
  We hebben nu het laatste deel van ons huis voorzien van kunststof. Dit keer de voorpui laten doen. Deze werd ook nu erg professioneel geplaatst. We zijn zeer tevreden en besparen inmiddels al erg veel op onze stookkosten, want de isolatie is nu ook optimaal.
  14-04-2020 - René en Betty Jansen , Berkel Enschot
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”