Kozijnen Belevingscentrum Moergestel


Natuurlijk blijven we u helpen met eindeloos veel kozijneninspiratie, met advies op maat van één van onze kozijnenadviseurs. Op afstand; telefonisch of videobellen, maar ook een afspraak bij u thuis is mogelijk. Liever geen afspraak en gelijk een offerte? Met ons online offertesysteem heeft u keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de offerte binnen 1 werkdag in uw mailbox!  


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Kozijnen Belevingscentrum Moergestel

Albert de Bresser & Hans Nijssen

Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Moergestel en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Moergestel, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel- Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Gilze, Rijen en ver daarbuiten. Hans Nijssen en Albert de Bresser zijn beide al meer dan 20 jaar actief in kunststof kozijnen en helpen u graag met al uw ideeën en woonwensen. Kunststof schuifpui of lichtstraat voor meer licht in huis? Duurzame kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling van uw woning? Of een dakkapel voor meer ruimte? Wij helpen u om uw wooncomfort te verhogen.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Kom dus naar het Op ’t Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel en ervaar onze service en kozijnen.

Liever gelijk een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag! Naar offerte-tool »


Klanten over onze vestiging

 • 7
  Algemeen gezien tevreden, vriendelijk personeel, houden aan afspraken, op het eerste oog goede kwaliteit van producten. Prima. Echter had de kit afwerking op een aantal plekken netter gekund (duimen erin herkennen lijkt mij niet de bedoeling), toch sonde.
  26-01-2021 - Lindsay , Tilburg
 • 9
  Alles is goed in overleg gemaakt.Er werken echt vakmensen en is het uiteindelijk precies zoals afgesproken is.
  17-01-2021 - Els , Lage Mierde
 • 9
  Het hele proces van aanbesteding tot uitvoering werd efficient en deskundig afgemaakt.
  14-01-2021 - bert , berkel enschot
 • 10
  Tijdens het samenstellen van de offerte goede adviezen gekregen die ik zelf niet had bedacht. Vakkundig geplaatst en een heel mooi eindresultaat.
  29-12-2020 - Cees , Nieuwkuijk
 • 10
  De heren die mijn kozijnen aan de achterzijde op de eerste verdieping hebben geplaatst waren echte vakmensen. Ze hebben perfect werk opgeleverd. Overleg over de werkzaamheden verliep op een zeer prettige wijze. Alles is op een keurige wijze afgeleverd zonder veel vuil achter te laten. Dat werd allemaal opgeruimd.
  26-12-2020 - J.P.J.M. Van Strien , Oosterhout n.b.
 • 9
  Plaatsing schuifpui qua datum was moeilijk omdat de planning al vol zat. Door super meedenken en toch kijken of er wat mogelijk was, toch de pui nog kunnen plaatsen, zelf nog een week eerder als uiteindelijk ingepland was. De pui is netjes en zeer snel geplaatst, wederom een super ervaring met ramenfabriek op 't hoog. Dit was de 2de maal dat we producten hebben laten plaatsen door hun, en in Februari volgt nog een 3de plaatsing, ga er ook dan vanuit dat de ervaring goed zal zijn.
  23-12-2020 - Sander , Oisterwijk
 • 8
  De gang van zake is mij goed bevallen,en de afspraken zijn prima nagenokomen. de plaatsing is perfect uit gevoerd door vakkundig personeel. komt nog bij dat ze zeer vriendelijk waren.
  18-12-2020 - MJ , Haaren
 • 9
  Alles geregeld, geleverd en gemonteerd zoals afgesproken.
  17-12-2020 - Rob , Tilburg
 • 9
  Goede service zowel vooraf qua adviseren als achteraf. Communiceren snel en duidelijk. Werken netjes. Ziet er keurig uit en kwaliteit lijkt goed. Ik zeg lijkt omdat ik over de lange termijn nu nog niet kan oordelen.
  13-12-2020 - Moniek , Eindhoven
 • 10
  De werkzaamheden zijn vlot en uitstekend uitgevoerd. Het waren prettige mensen, die alles zorgvuldig hebben afgewerkt. Alles werd keurig opgeruimd.
  04-12-2020 - Daan Assenenberg , eindhoven
 • 9
  Zeer professioneel en competent in het plaatsen van kozijnen. Monteurs zijn vakkundig, werken netjes en zijn vriendelijk. Maar ook het gehele traject wordt professioneel aangepakt. Offertes zijn verzorgd, duidelijk en voorzien van juiste details. Afspraken worden allemaal netjes bevestigd en voorzien van nodige informatie. En uiteindelijk ook de facturen, correct, duidelijk en goed voorbereid. Kozijnen / ramen / hang- en sluitwerk / ventilatieroosters voelen en ogen zeer degelijk.
  03-12-2020 - R , 's-Hertogebosch
 • 9
  Vroeg in de morgen stond de wagen met twee monteurs voor de deur. Na de koffie zijn ze begonnen en hebben hun werk goed gedaan. Alle oude kozijnen verwijdert en de nieuwe geplaatst. Rommel opgeruimd en meegenomen. Tweede dag is 1 monteur teruggekomen om de laatste afwerkingen te doen. Wij zijn zeer tevreden over kwaliteit en afwerking. Ook nog 2 rolgordijnen gekocht en laten monteren.
  02-12-2020 - Harry , Tilburg
 • 9
  Ben zeer tevreden. Ze kwamen op de afgesproken tijd, waren zeer vriendelijk en werkten goed door. Ze hebben nadat ze klaar waren ook alles netjes achtergelaten. Ik heb jaren geleden de bovenverdieping ook, door op t Hoog, van kunststof kozijnen laten voorzien, nu beneden de voordeur en het kozijn aan de voorkant. Ziet er echt geweldig uit. Ben zeer tevreden met het resultaat. Ook in de showroom ben ik zeer goed geholpen, omdat ik nogal aan het twijfelen was ben ik twee keer teruggaan voor advies. Ze waren geduldig en gaven goede adviezen.
  28-11-2020 - Wendy , Eindhoven
 • 10
  Ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de kozijnen. Het vakmanschap van de monteurs was ook zeer goed, ze hebben netjes werk geleverd en mij betrokken bij bepaalde beslissingen in de afwerking. De goede communicatie over he hele traject vond ik ook erg prettig, ben jullie zelfs al aan het promoten bij andere mensen. Kortom ik ben zeer tevreden en blij met mijn kozijnen.
  24-11-2020 - Anoniem , Anoniem
 • 10
  Van offerte tot eindresultaat heel tevreden afgehandeld.
  23-11-2020 - Rien Meulenbroek , Den Dungen
 • 10
  Alle afspraken zijn precies nagekomen en het resultaat is perfect
  09-11-2020 - Jan Hendriks , Eindhoven
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”