Kunststof kozijnen Outlet


Op zoek naar goedkope voorraad kozijnen of accessoires voor uw woning? Dan bent u bij onze kunststof kozijnen outlet in Moergestel aan het juiste adres. Bekijk hier gelijk online onze actuele voorraad.

Hier vindt u een ruime collectie kozijnen, deurkozijnen, schuifpuien en dakkapellen met de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen verbazingwekkend lage prijzen. Hét adres dus voor goedkope kozijnen en accessoires.

Maatwerk kozijnen nodig en benieuwd naar de nieuwste trends en innovaties op kozijngebied? Kom dan naar ons kozijnen belevingscentrum in Moergestel. Een wereld vol inspiratie gegarandeerd!


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kijken graag met u mee.

      
      

Kunststof kozijnen Outlet

John Vervoort

Industrieweg 20
Moergestel
Tel: 085-008 1627
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Onze kozijnen outlet is enkel geopend op afspraak. Bekijk eerst online onze actuele voorraad en bel daarna 085-008 1627 voor het maken van een afspraak in Moergestel. 

Maatwerk kozijnen nodig? Bezoek ons belevingscentrum in Moergestel!

Benieuwd naar de nieuwste trends en innovaties op kozijngebied? Kom dan naar het Op 't Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel. Een wereld vol inspiratie gegarandeerd! 

KOZIJNEN OUTLET

In onze opslag in Moergestel hebben wij een kozijnen outlet met wisselende voorraad producten. Hier vindt u een ruime collectie kunststof kozijnen, kunststof deurkozijnen, schuifpuien en accessoires met de kwaliteit die u van ons gewend bent, tegen verbazingwekkend lage prijzen.

Deze nieuwe en gebruikte showroom kozijnen zijn een perfect alternatief als u snel en goedkoop een kozijn wilt hebben, de kleur, het profiel en de indeling niet zoveel uitmaakt, maar de prijs wel heel belangrijk is! Superhandig dus als u snel wilt bouwen en de kozijnen, deuren of schuifpuien dezelfde week nog kunt afhalen om te monteren.  

KOZIJNEN BEKIJKEN

Onze kunststof kozijnen Outlet in Moergestel is enkel op afspraak geopend. Bel 085-008 1627 en maak een afspraak voor uw bezoek of klik hier en bekijk online onze kozijnen en accessoires op voorraad zodat u gebruik kunt maken van de beste kunststof kozijnen aanbieding.Klanten over onze vestiging

 • 9,0
  Kwaliteit en afwerking erg netjes
  15-03-2019 - Otto Riemens, Haps
 • 8,0
  Mensen met verstand waar ze mee bezig zijn,goeds vak mensen.
  20-02-2019 - Joep Krete, Den Bosch
 • 9,0
  Uiterst vakkundig personeel heeft een mooi product geleverd. Iedere dag zien ik het resultaat en geniet ervan.
  13-02-2019 - Bert Van Gerwen, Den Bosch
 • 10,0
  Alle opties en mogelijkheden in kozijn mogelijkheden zijn keurig doorgenomen. Met de prijs consequenties. Vrije keuze daarin. Daarnaast bijzonder nette uitvoering van de installatie van het kozijn. Niets dan lof.
  08-01-2019 - H.G. Loman, `s-Hertogenbosch
 • 7,0
  Goede kwaliteit
  17-12-2018 - Chantal Hulsman, Rosmalen
 • 10,0
  Raamkozijn werd geoffreerd met verschillende opties naar keuze. Na bestelling heel duidelijke afspraak over periode waarin geleverd kon worden. Planning is exact gehaald en uitvoering van de montage was echt keurig! Alleen maar lof en volle tevredenheid.
  26-11-2018 - Henk (H.G.) Loman, 's-Hertogenbosch
 • 10,0
  Nette monteurs, een rolluik wat eraf moest deed het niet meer is gelijk de volgende dag opgelost.
  17-07-2018 - Jos Bosschee, waalwijk
 • 9,0
  Prima voorlichting, rustige bekwame vaklui. Goede after sales service.
  05-06-2018 - Alle Miedema, Rosmalen
 • 9,0
  Goede service en aftersales. Een kleine omissie werd direct en zonder gedoe gecorrigeerd.
  04-06-2018 - Arno van Orsouw, Oss
 • 8,0
  Alles was duidelijk en vriendelijk mensen
  19-05-2018 - Angela Van dijk, Heesch
 • 10,0
  Fijne verwerking van gevraagde informatie en keurige afwerking
  06-02-2018 - Peter Maas, Den Bosch
 • 8,0
  Goede service en nette afwerking tijdens het plaatsen
  04-02-2018 - Cor v.d.Water, Haaften
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”