Showroom Purmerend


In onze showroom in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom. 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom Purmerend

Ralph Burgers

Newtonstraat 44
1446 VR Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 14 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

U kunt online al een voorproefje nemen van al onze mogelijkheden. Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Goed deskundig advies De monteurs werkten netjes en ruimde alles keurig netjes op elke dag. Service voor nalevering ook top.
  25-04-2020 - John , Purmerend
 • 10
  Onwijs blij met kunststof kozijnen, kantelkiepramem, gevelbekleding en dakombouw. Afwerking binnen is super mooi, klein detail is de mooie afsluitstrip onder dd vensterbanken. Henk, Herman & Robin hebben fantastisch werk geleverd en werken daarbij ook nog heel netjes!! Ik heb een complete foto reportage geplaats op de website bij de resencies, het lukt niet om in dit bestand een foto te uploaden.
  24-04-2020 - Selma , Oosthuizen
 • 10
  Prachtige materialen. Heel harde en nette werkers. Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe kozijnen !!!!! Al in de showroom in Purmerend heel goed geholpen door Ralph. Kortom: zeer tevreden
  01-04-2020 - Simon , Zaandam
 • 10
  Alles is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Monteurs werken hard en keurig. Complimenten.
  01-04-2020 - Jan , Hoofddorp
 • 9
  De monteurs hebben netjes gewerkt.
  17-02-2020 - P Keizer , Hoofddorp
 • 10
  Heel blij met de nieuwe kozijnen. Leuke jongens, nergens te beroerd voor. Super bedankt weer
  31-01-2020 - Rächel , Purmerend
 • 10
  Dat er perfect is gewerkt door de jongens en alles keurig behandeld is, en geen schrammetje schade aan me huis. En alles keurig meegenomen en alles schoon geveegd ik ben erg tevreden hoe alles is verlopen en complimenten aan de jongens wat n leuke mannen vriendelijk en keurig!!!
  31-01-2020 - Tiny , Weidevenne purmerend
 • 10
  Altijd tevreden
  24-01-2020 - Silva , Purmerend
 • 10
  Top ramen top montage
  24-12-2019 - Jurriaan , Purmerend
 • 7
  Was mijn eerste keer dat ik ramen heb besteld, maar het viel me erg mee. Mensen in de showroom als ook de timmerlieden waren erg vriendelijk en beantwoordden al mijn vragen. Alles is netjes geplaatst, denk ik, maar ik ben geen deskundige
  14-12-2019 - Bea , Purmerend
 • 10
  Goed en vriendelijk geholpen
  13-12-2019 - R.F Rasker , PURMEREND
 • 8
  Op 't Hoog heeft een mooie en concurerende offerte uitgebracht wat tot opdracht resulteerde. De uitvoering is goed verlopen en uitgevoerd. Er waren nog enkel opleverpunten en deze zijn goed opgepakt door de service dienst en binnen 7 werkdagen uitgevoerd. Wij zijn blij met het geleverde en zullen geinteresseerde naar Op 't Hoog verwijzen
  20-11-2019 - Wim , Wognum
 • 10
  Goed geadviseerd door Ralph Burgers. Zelfs toen we kwamen met een offerte van een ander bedrijf, was hij niet negatief maar wees ons op waar we qua constructie op moesten letten. En onze "vele aanpassingen" werden zonder probleem of moeite gedaan en weer bekeken. Ook niets dan lof voor de timmermannen Herman en z'n maat. Ondanks de regen bleven ze relaxed en top werk afgeleverd. Geen moment spijt gehad dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. En zouden op 't Hoog ook iedereen adviseren.
  01-11-2019 - Nico , Purmerend
 • 9
  Snelle en vlotte installatie, in een ochtend 2 nieuwe kozijnen vervangen en geplaatst. Weer zeer tevreden.
  20-10-2019 - Margreet Douma , UTRECHT
 • 10
  Wij hebben een schuifpui gekocht bij Ramenfabriek op 't Hoog in Purmerend. Van het bezoek in de showroom tot en met de plaatsing uitstekend. De verkoper zeer vriendelijk en verstand van zaken. Hij nam met ons alle mogelijkheden door en gaf ons uitstekend advies. Hij heeft alles eerst bij ons thuis ingemeten en daarna nog een keer de monteur langs laten komen. De afgesproken datum om te plaatsen is keurig volgens afspraak na gekomen. De monteurs waren om 7.00 uur in de ochtend volgens afspraak begonnen en om 14.00 uur waren ze klaar met het plaatsen van onze schuifpui. Zeer goede vaklui die keurig netjes werkten. De schuifpui is van een zeer hoge kwaliteit en echt een verrijking voor ons huis. Wij zijn heel erg tevreden over Ramenfabriek op 't Hoog en willen volgend jaar onze kozijnen laten vervangen. Dit laten wij zonder twijfel door Ramenfabriek op 't Hoog doen.
  18-10-2019 - Manolito , Purmerend
 • 10
  Goed meegedacht in de showroom en onze ideeën in de positieve bijgesteld naar een nog mooier resultaat. Levering en plaatsing netjes op de afgesproken datum! De monteurs zeer snel, correct en netjes gewerkt en super schoon achtergelaten!
  25-09-2019 - Fren , Monnickendam
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”