Showroom Purmerend


In onze showroom in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom Purmerend

Ralph Burgers

Newtonstraat 44
1446 VR Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 14 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Es soepeltjes tot nu toe
  22-12-2021 - Ralph , Purmerend
 • 9
  Goede communicatie in het gehele traject. De monteurs waren er op tijd en werkten zeer netjes. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. De deurspion ontbrak, maar ook daarover werd direct goed gecommuniceerd. Dit wordt op korte termijn opgelost.
  30-11-2021 - Monique ten Dam , Alkmaar
 • 10
  De zeer ervaren monteurs hadden in een paar uur tijd de oude kozijnen en pui en het glas gedemonteerd en na het arriveren van de kraan werden de nieuwe kozijnen en pui over het dak getild, waarna alles in een paar uur tijd vakkundig werd gemonteerd. Na afloop van de werkzaamheden werd het afval afgevoerd en werd alles schoongemaakt. Lof en hulde. We zijn erg tevreden met het resultaat.
  24-11-2021 - Jules , Purmerend
 • 9
  Snelle service en nette installatie. Erg tevreden.
  18-11-2021 - Jonathan , Zaandam
 • 10
  2 keurige harde werkers hebben onze nieuwe schuifpui geplaatst en alles weer netjes opgeruimd achtergelaten.
  08-10-2021 - Hans , Purmerend
 • 8
  Wij hebben begin september al onze kozijnen laten vervangen en ramen. Het ging allemaal erg snel en professioneel. Alles zit er zeer mooi in en is netjes afgewerkt door de installateurs. Familie Abbenhues
  04-10-2021 - Odin , Purmerend
 • 10
  Ik ben ontzettend blij en tevreden met mijn kunststof kozijnen en voordeur. Vanaf het eerste moment fijn contact met Ralp in filiaal Purmerend en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden. Ook de webiste is zeer prettig, waar je alle opties en mogelijkheden van te voren kunt bekijken en direct een duidelijk beeldf hebt bij het prijsplaatje. Mocht je ondanks deze prima website toch nog vragen hebben, dan kun je altijd langs in eén van de filialen. Uiteraard wordt er door de installateur een nameting gedaan van de opgegeven maten. De installatie is zeer vakkundig en binnen 1 dag uitgevoerd (gehele voorgevel met 1 voordeur, keukenraam, badkamerraam en slaapkamerram). Zeer netjes afgewerkt (allemaal zelf te selecteren op de website). Geen beschadigingen aan bestaand stuc/pleisterwerk, dus helemaal geen nazorg op dit gebied. Indien je niet van roosters in de ramen houdt, kies dan voor vensters/ramen met de zogeheten 'parallel' stand (aanvullend op de kantel/kiep-stand) , waarbij er dus sprake is van een ventilatiestand zonder roosters.
  04-10-2021 - Nico de Jong , Purmerend
 • 8
  Snelle reactie in offertestadium. De montage verliep ook snel en netjes. Alles werd keurig opgeruimd en aangeveegd. Chapeau!
  22-09-2021 - Ron , Zaandam
 • 9
  Wij hebben het huis in 3 keer aangepast aan kunststof. Fijn dat we niet meer hoeven te schilderen. Er wordt snel en netjes gewerkt en kleine dingetjes worden meteen opgelost! Wij zijn heel tevreden over de communicatie vooraf (Ralph) en de uitvoering door de heren uit Volendam.
  21-09-2021 - HH de Koning , Purmerend
 • 8
  De kozijnen zien er prachtig uit, maken een solide indruk en geven ons huis een veel luxere uitstraling. Het sloop- en installatieproces verliep voorspoedig. De Volendamse heren hebben een strak werkschema. Chapeau! Slechts één onderdeel blijkt na aflevering nog niet in orde te zijn: dit betreft de raamdorpel onder raam H. deze ligt los.
  29-08-2021 - Irene , Purmerend
 • 9
  Goede ontvangst en advies door Ralph. Ralph denkt mee. We zijn heel blij met de uitstraling en de kleur die we gekozen hebben. De monteurs die kwamen plaatsen zijn harde werkers. Alles is in een dag geplaatst. Door het vervoer kleine beschadiging maar dat is inmiddels door vakman Hein (wat een kunstenaar) geweldig opgelost. Ziet er niks meer van. Als u nieuwe kozijnen of nieuwe pui overweegt zou ik Ramenfabriek op 't Hoog zeker aanraden. Geweldige service.
  09-07-2021 - Pam Van Keulen , Purmerend
 • 8
  Service goed.
  21-05-2021 - Simon , Warmenhuizen
 • 9
  Oriëntatie, bezoek en ontvangst aan de showroom in Purmerend verliep prima. Na ontvangst van de offerte en enige bedenktijd, is in overleg nog het e.e.a. aangepast en vervolgens bevestigd. Aansluitend is de planning en communicatie keurig verlopen, net als de afspraak om 'in te meten'. En dan de dag van plaatsing, ook dit is prima verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
  21-04-2021 - Gerjan Visser , De Rijp
 • 9
  Super goede ervaring , vooral de monteurs. Leverde kwaliteit en zeer vriendelijk
  26-03-2021 - Gerard de Grunt , Purmerend
 • 10
  Komt beloftes na en werken netjes
  02-03-2021 - Fabrizio Schouten , Purmerend
 • 9
  Zeer tevreden. Kan het iedereen aanbevelen.
  22-02-2021 - Ronald , SINT MAARTEN
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”