Showroom Purmerend


In onze showroom in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom Purmerend

Ralph Burgers

Newtonstraat 44
1446 VR Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl
Aangepaste openingstijden
 • Zaterdag 30 Oktober gesloten 
 • Zaterdag 13 November gesloten
 • Zaterdag 4 December gesloten 
 • Dinsdag 7 December gesloten
 • Woensdag 8 December gesloten

Reguliere openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 14 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »


Klanten over onze vestiging

 • 10
  2 keurige harde werkers hebben onze nieuwe schuifpui geplaatst en alles weer netjes opgeruimd achtergelaten.
  08-10-2021 - Hans , Purmerend
 • 8
  Wij hebben begin september al onze kozijnen laten vervangen en ramen. Het ging allemaal erg snel en professioneel. Alles zit er zeer mooi in en is netjes afgewerkt door de installateurs. Familie Abbenhues
  04-10-2021 - Odin , Purmerend
 • 10
  Ik ben ontzettend blij en tevreden met mijn kunststof kozijnen en voordeur. Vanaf het eerste moment fijn contact met Ralp in filiaal Purmerend en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden. Ook de webiste is zeer prettig, waar je alle opties en mogelijkheden van te voren kunt bekijken en direct een duidelijk beeldf hebt bij het prijsplaatje. Mocht je ondanks deze prima website toch nog vragen hebben, dan kun je altijd langs in eén van de filialen. Uiteraard wordt er door de installateur een nameting gedaan van de opgegeven maten. De installatie is zeer vakkundig en binnen 1 dag uitgevoerd (gehele voorgevel met 1 voordeur, keukenraam, badkamerraam en slaapkamerram). Zeer netjes afgewerkt (allemaal zelf te selecteren op de website). Geen beschadigingen aan bestaand stuc/pleisterwerk, dus helemaal geen nazorg op dit gebied. Indien je niet van roosters in de ramen houdt, kies dan voor vensters/ramen met de zogeheten 'parallel' stand (aanvullend op de kantel/kiep-stand) , waarbij er dus sprake is van een ventilatiestand zonder roosters.
  04-10-2021 - Nico de Jong , Purmerend
 • 8
  Snelle reactie in offertestadium. De montage verliep ook snel en netjes. Alles werd keurig opgeruimd en aangeveegd. Chapeau!
  22-09-2021 - Ron , Zaandam
 • 9
  Wij hebben het huis in 3 keer aangepast aan kunststof. Fijn dat we niet meer hoeven te schilderen. Er wordt snel en netjes gewerkt en kleine dingetjes worden meteen opgelost! Wij zijn heel tevreden over de communicatie vooraf (Ralph) en de uitvoering door de heren uit Volendam.
  21-09-2021 - HH de Koning , Purmerend
 • 8
  De kozijnen zien er prachtig uit, maken een solide indruk en geven ons huis een veel luxere uitstraling. Het sloop- en installatieproces verliep voorspoedig. De Volendamse heren hebben een strak werkschema. Chapeau! Slechts één onderdeel blijkt na aflevering nog niet in orde te zijn: dit betreft de raamdorpel onder raam H. deze ligt los.
  29-08-2021 - Irene , Purmerend
 • 9
  Goede ontvangst en advies door Ralph. Ralph denkt mee. We zijn heel blij met de uitstraling en de kleur die we gekozen hebben. De monteurs die kwamen plaatsen zijn harde werkers. Alles is in een dag geplaatst. Door het vervoer kleine beschadiging maar dat is inmiddels door vakman Hein (wat een kunstenaar) geweldig opgelost. Ziet er niks meer van. Als u nieuwe kozijnen of nieuwe pui overweegt zou ik Ramenfabriek op 't Hoog zeker aanraden. Geweldige service.
  09-07-2021 - Pam Van Keulen , Purmerend
 • 8
  Service goed.
  21-05-2021 - Simon , Warmenhuizen
 • 9
  Oriëntatie, bezoek en ontvangst aan de showroom in Purmerend verliep prima. Na ontvangst van de offerte en enige bedenktijd, is in overleg nog het e.e.a. aangepast en vervolgens bevestigd. Aansluitend is de planning en communicatie keurig verlopen, net als de afspraak om 'in te meten'. En dan de dag van plaatsing, ook dit is prima verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
  21-04-2021 - Gerjan Visser , De Rijp
 • 9
  Super goede ervaring , vooral de monteurs. Leverde kwaliteit en zeer vriendelijk
  26-03-2021 - Gerard de Grunt , Purmerend
 • 10
  Komt beloftes na en werken netjes
  02-03-2021 - Fabrizio Schouten , Purmerend
 • 9
  Zeer tevreden. Kan het iedereen aanbevelen.
  22-02-2021 - Ronald , SINT MAARTEN
 • 9
  Vanaf het moment van de offerte tot het moment van oplevering zijn we zeer tevreden over Op 't Hoog. Fijne communicatie, en goed advies tijdens opmaken van de offerte. Vakmensen tijdens de uitvoering waarbij ons op viel dat ze goed voorbereid aan de klus begonnen. Ondanks de sneeuw en de kou kwamen ze opdraven met als resultaat, 3 slaapkamers voorzien van nieuwe kozijnen een mooi dakkapel op de zolder. Dat alles in 1 dag! Verder goed bereikbaar voor advies tijdens het proces.
  21-02-2021 - Gerco , RIJNSBURG
 • 10
  Ik wil hierbij zeggen dat ik super tevreden ben over de service en afhandeling van de ramenfabriek 't Hoog Alles ging volgens afspraak en het inzetten van de kozijnen was binnen een dag geregeld. Bij afleverings-inspectie kwam er een paar kleine dingetjes naar voren en deze zijn of worden inmiddels opgelost. Als u besluit kozijnen of deuren etc. aan te schaffen zou ik het zeker bij deze firma doen.
  11-02-2021 - Ronald Dorth , Purmerend
 • 9
  De eerste kennismaking met Raamfabriek t hoog was al perfect geen opdringerige verkoper maar gewoon Ralph die alles kwam opmeten en een zeer duidelijke offerte een aantal dagen later, in plaats van een in de lucht gegooid bedrag wat een aantal andere verkopers deden. Geen druk om meteen te tekenen waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. En dus uiteindelijk getekend heb. Het opmeten ging super voorspoedig en professioneel. En toen de dag van de plaatsing. Jeetje deze mannen waren echt AAN. Wat een harde werkers en professioneel! Binnen een dag was alles geplaatst en afgewerkt mijn complimenten. Waren nog wat kleine dingetjes die direct de week na plaatsing opgelost werden door de monteur en dus kan ik nu heerlijk genieten van mijn mooie kozijnen en schuifpui! Ik zou Raamfabriek t hoog zeker aanraden als je op zoek bent naar een professionele organisatie met het oog op de klant!
  05-02-2021 - angelique , Purmerend
 • 10
  De medewerkers die de kozijnen geplaatst hebben waren heel snel ( het was in 1 dag geplaatst, ondanks dat ze zieken hadden) het werk was prima afgeleverd , ze hebben de rotzooi daarna netjes opgeruimd en ze waren heel vriendelijk. ik kan niet anders zeggen dan dat ik het aan iedereen zou aanbevelen. Petje af.
  26-01-2021 - Linda Goedhart , Purmerend
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”