Kozijnen belevingscentrum Purmerend


In ons nieuwste belevingscentrum in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

Belevingscentrum, het woord zegt het eigenlijk al; hier beleefd én ziet u al de nieuwste trends op het gebied van kunststof gevelelementen, of het nu gaat om kozijnen, (tuin)deuren, dakkapellen, verbindingen of de verschillende kleur mogelijkheden! Kortom aan alles en iedereen is gedacht!

Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum Purmerend

Kees de Boer & Ralph Burgers

Edisonweg 9
1446 TM Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 9
  Mij ervaring is dat Ramefabriek een zeer betrouwbaar bedrijf is , dat en alle afspraken keurig nakomt, waar nodig keurige extra afhandeling en de producten zijn een een zeer goede kwaliteit en het wordt allemaal zeer vakkundig bevestigd. Ik heb 4,5 ster gegeven ( er moet iets overblijven )
  03-06-2024 - Hans van der Veen , Purmerend
 • 10
  Zeer mooie ramen met zonnewering laten plaatsen. Heel erg tevreden mee!
  30-05-2024 - Natasja , Den Burg
 • 9
  Ik ben tevreden. Minpunt was alleen dat de ramen boven er verkeerd om in zaten. Verkeerde sticker op de ramen, de mannen hadden het er zo ingezet. Ik zag de volgende dag pas dat het niet goed was. Dus in de fabriek fout gegaan denk ik. Gelukkig konden ze het nog omwisselen.
  07-05-2024 - Elina Van der Meer. , Edam
 • 9
  Uitstekend personeel die de klus eerder klaar hadden dan verwacht (2 in plaats van de geplande 4 dagen). Verder was de afwerking perfect, juiste kleur, juiste afmetingen en accessoires. Een klein minpunten: een aantal waterslagen waren verkeerd opgemeten maar dat wordt later hersteld.
  06-04-2024 - Walter , Purmerend
 • 9
  Gesprek in de showroom, top! Alle communicatie , top! Levering, top!, plaatsing top! Afwerking, top! Ik raad jullie zeker aan
  29-03-2024 - Anneke , Purmerend
 • 6
  Showroom is prachtig, is het thuis ook zo mooi geworden? Verkoop is helder, er wordt accuraat en snel gereageerd. Interne communicatie is goed en snel. Het is zinvol om afspraken op papier te zetten omdat levertijd lang is, weet je na een jaar niet exact de afspraken meer. Levertijd klopt goed. Montage is ondermaats, er wordt met wisselende teams gewerkt, met een erg hoog gehalte inhuur krachten. Hierdoor ontbreekt bij een aantal mensen enig verantwoordelijkheid gevoel en bouwkundig besef. Hierdoor loopt de montageduur uit, ontstaat onnodige schade en moet er na afloop alsnog iemand terug komen om zaken op te lossen. Dit laatste gaat overigens wel weer prima. Voor de kwaliteit een 6, omdat ik dat moeilijk kan beoordelen, dat moet in de loop der tijd blijken.
  13-03-2024 - J , Noord Holland
 • 10
  Wederom heeft op t hoog kunststof kozijnen voor mij geplaatst en alles zoals ik gewend ben volgens afspraak. op naar de volgende!!
  11-03-2024 - frans vellema , HAARLEM
 • 10
  Ik zei het al, het overtrof mijn verwachtingen. Ik ben erg tevreden met het eind resultaat. Super mooie kunststof ram kozijnen, en de binnen afwerking ervan uitstekend. Hebben 7 kozijnen besteld. De plaatsing zou 3 dagen duren maar werd uiteindelijk in 2 gedaan. Dit zou alles naar het einde van het voorjaar gebeuren maar is het nu al klaar! ook mooi onverwacht. Er kwamen 2 hard werkende monteurs, alles netjes opgeruimd na het werk. Goede omgang vormen. Vele “likes” van ons voor Ramen Fabriek Op’t Hoog. Keep up the good work.
  14-02-2024 - Miguel , Amsterdam
 • 8
  Wij hebben alle ramen, kozijnen en deuren in ons huis laten vervangen. Helaas hebben wij lang moeten wachten totdat het geïnstalleerd kon worden, maar op de afgesproken dagen ging het allemaal zeer flitsend. Wat voor 4 dagen was gepland, is in 2+ dagen vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer blij met onze mooie nieuwe ramen en deuren.
  01-02-2024 - Stephan , Amsterdam
 • 10
  Vakwerk
  19-01-2024 - Donny , Purmerend
 • 9
  Zeer tevreden met het traject, van verkoop, inmeting tot en met de montage. Hierdoor zijn geen noemenswaardige problemen ontstaan. Helaas waren een tweetal ramen stuk aangeleverd en moeten deze nog vervangen worden.
  29-12-2023 - heer LJA Kok , PURMEREND
 • 10
  Erg tevreden over het eindresultaat. Netjes gewerkt door personeel en goede kwaliteit van verwerkte producten.
  28-12-2023 - Günther Hoffmans , Tilburg
 • 9
  Heel tevreden met het gehele verloop van de plaatsing van de voordeur
  15-12-2023 - Lia Bruin , Purmerend
 • 9
  Goede service. Ruim voor de afgesproken montagedatum. Duidelijkheid in alles zodat je niet voor plotselinge verrassingen komt te staan.
  13-12-2023 - Ruud , Purmerend
 • 8
  Opzich was alles goed. Vriendelijke werklui. Er zit alleen een bolling in het aluminium wat tussen de beglazing zit. Daar kunnen de werklui niks aan doen, maar wel degene die het raam gemaakt hebben. Ik vind het gek dat dat überhaupt mogelijk is. Een ander punt wat ik niet zo fijn vond is dat de kitranden rijkelijk worden bespoten met, wat ruikt als een oplosmiddel. Dit wordt gedaan om vervolgens de kitrand glad te strijken. Dit is een zeer onaangename, ongezonde lucht. We hebben boven alle ramen dagen lang tegenover elkaar open gehad om dit weg te krijgen. In de woonkamer kan dat natuurlijk niet. En daar ruiken we het nog steeds. We kregen hier allemaal hoofdpijn van en hebben dit als zeer onprettig ervaren. Als ik zelf dingen moet kitten gebruik ik een mengsel van afwasmiddel en water om glad te strijken. Ook professionele kitters zie ik het zo doen. Persoonlijk vind ik dat het spul wat jullie hanteren niet binnenshuis gebruikt zou mogen worden. Ik zou me heel goed kunnen voorstellen dat dit ook op de verpakking staat, want die lucht is echt niet te doen. Wij hebben daar dagen lang in moeten wonen en slapen. Op dit punt na is er mooi en goed werk afgeleverd.
  12-12-2023 - J Van Van Riessen , Hoofddorp
 • 10
  Na bestellen was 13 maanden best wel een lange tijd voor dat het geplaatst werd. Maar dan kan je echt trots zijn op wat er geplaatst is. Een aanrader !
  27-11-2023 - Matthijs Goede , Landsmeer
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”