Kozijnen belevingscentrum Purmerend


In ons nieuwste belevingscentrum in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

Belevingscentrum, het woord zegt het eigenlijk al; hier beleefd én ziet u al de nieuwste trends op het gebied van kunststof gevelelementen, of het nu gaat om kozijnen, (tuin)deuren, dakkapellen, verbindingen of de verschillende kleur mogelijkheden! Kortom aan alles en iedereen is gedacht!

Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum Purmerend

Kees de Boer & Ralph Burgers

Edisonweg 9
1446 TM Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 10
  Het personeel dat alles geïnstalleerd heeft, was netjes en correct. Waren goed op elkaar ingespeeld. Houden zich aan afgesproken tijdstippen. Einde werkdag werden de spullen netjes opgeruimden bezem schoon opgeleverd.
  18-05-2023 - Peter , Purmerend
 • 10
  Zowel over het monteren als de service ben ik zeer tevreden.
  13-04-2023 - Richard Vreenegoor , IJMUIDEN
 • 8
  De kozijnen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De parallel sluiting vind ik de uitvinding van de eeuw. Ook de inzethorren zijn een uitkomst. Beslag werkt licht. Alles ok. Ik kom hier al voor de zoveelste keer en ben erg voor kwaliteit en service. En dat krijg je hier.
  31-03-2023 - Ton Post , Assendelft
 • 8
  De kozijnen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De parallel sluiting vind ik de uitvinding van de eeuw. Ook de inzethorren zijn een uitkomst. Beslag werkt licht. Alles ok. Ik kom hier al voor de zoveelste keer en ben erg voor kwaliteit en service. En dat krijg je hier.
  29-03-2023 - Ton Post , Assendelft
 • 9
  Kozijnen hadden gelukkig niet zo'n lange levertijd als de 1e keer. Zat er ook in één dag in allemaal. Dag erop keurig afgewerkt. Hartelijk dank weer.
  07-03-2023 - Mariska , De Rijp
 • 9
  Op t'Hoog komt afspraken na.
  10-02-2023 - Jan Theo , Purmerend
 • 8
  Zie bovenstaande tekst
  28-01-2023 - Ina van Anrooij, , Purmerend
 • 10
  Monteurs zijn zeer efficiënt in het plaatsen van de kozijnen,en leveren alles af volgens afspraak,begeleiding en contact met de verkoper filiaal (Purmerend) vriendelijk en correct behandeld. Het.geheel perfect en schoon afgeleverd,wij zijn meer dan tevreden over Ramenfabriek.
  16-12-2022 - Ed , Purmerend
 • 10
  Een heel goede ervaring
  02-12-2022 - Lia Bruin , Purmerend
 • 10
  Al het werk is netjes en zorgvuldig gedaan.
  01-12-2022 - Van der Bles , Purmerend
 • 9
  Ik ben een doe het zelver en heb genoten van hoe deze monteurs te werk gaan, in no time zijn de oude kozijnen verwijdert, alles wordt eerst schoongemaakt en opgeruimd en dan beginnen de voorbereidingen voor het plaatsen van de nieuwe kozijnen. TopTeam.
  11-11-2022 - Klaas de Graaff , Julianadorp
 • 7
  Het eindresultaat is mooi en de kwaliteit van het materiaal zeer goed. Snel geïnstalleerd.
  08-11-2022 - Jonna Fok , Noordwijk zh
 • 10
  Zie boven, alleen jammer van de lange levertijd, maar dat komt door de vele opdrachten denk ik.
  27-10-2022 - Theo , Purmerend
 • 9
  Nette montage en afwerking door vakmensen
  21-10-2022 - Roland , Den Ilp
 • 10
  Gelijk aan de eerste keer ging alles weer zoals je als klant mag verwachten. Prettig contact met de adviseur ( Ralf) en werd nu ook weer alle tijd genomen om tot een mooi resultaat te komen. Na het samenstellen van de offerte verloopt werkelijk alles volgens afspraak. Keurig wordt je op de hoogte gehouden. Voorafgaand aan de daadwerkelijke levering/montage volgt er nog een inmeet afspraak en ook deze man gaat uitermate vriendelijk en secuur te werk. Door omstandigheden hadden wij het verzoek gedaan de montage zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden. Ook hier heeft het gehele team zich ingespannen dat te realiseren. Inmiddels het de daadwerkelijke levering plaatsgevonden. Het montage team was keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. Beleefde en aardige mensen die keurig werk verrichten. Top!
  04-10-2022 - Mart , Purmerend
 • 10
  Hele traject van aankoop tot montage is uitstekend verlopen. Tijdig geïnformeerd en altijd iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Allemaal even behulpzaam en vriendelijk.
  23-09-2022 - Danny , Purmerend
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”