Showroom Purmerend


In onze showroom in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom. 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom Purmerend

Ralph Burgers

Newtonstraat 44
1446 VR Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 14 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

U kunt online al een voorproefje nemen van al onze mogelijkheden. Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 8,0
  Goede voorbereiding , en overleg tijdens het werk
  06-07-2019 - Arjan Paardekooper, Medemblik
 • 9,0
  Kwaliteit straalt van de geplaatste producten af. Door vakmannen gemonteerd. Grootste compliment van andere is de vraag of het van hout is. Achterzijde van de woning gaan we ook door deze prettige aanbieder laten plaatsen. Buren hebben ons gevraagd waar de kozijnen vandaan komen en hebben inmiddels een aankoop traject gestart.
  07-06-2019 - John Jas, Heemskerk
 • 10,0
  Top, geweldig eind resultaat.
  17-05-2019 - Yves Langrenez, ZAANDAM
 • 9,0
  Er werden bij ons en bij de naaste buren, kunststofkozijnen en rabatdelen geplaatst. De werkzaamheden werden afwisselend en in een logische volgorde uitgevoerd. Het geleverde werk was uitstekend en we beleven er nog elke dag veel plezier aan. We zouden zo weer bij deze firma aankloppen voor een volgende klus.
  14-05-2019 - Cees Brijde, Purmerend
 • 10,0
  Na kennismaking met Ralph van Ramenfabriek op 't Hoog uit puremerend, bij ons thuis gaf hij ons het gevoel dat we in zee gingen met een firma die mooie producten leveren en een contactpersoon die verstand van zaken heeft. In de showroom in Purmerend was alles duidelijk en fijn om het in het echt te zien. Na diverse aanpassingen in de offerte zonder problemen uit eindelijk 3 kozijnen laten plaatsen en een dakraam. Het plaatsingsteam heeft vakwerk afgeleverd van het "'t Hoogste" niveau! Erg prettige vaklui die mee denken en erg hard werken. We zijn erg blij met het eindresultaat. Het grootste compliment is wel dat diverse mensen vragen of het hout is. Het eindresultaat is een plaatje en een meerwaarde voor ons huis.
  17-04-2019 - John Jas, Heemskerk
 • 8,0
  Vaklui die jongens die bij mij hebben gewerkt
  29-03-2019 - Ronald Zwanenberg, Purmerend
 • 9,0
  Goede begeleiding en advies vooraf. Werkzaamheden tot in de puntjes uitgevoerd. En vakbekwame en enthousiaste medewerkers.
  28-02-2019 - Cor en Gerda Veldt, Purmerend
 • 8,0
  Zie boven
  23-02-2019 - René Fernhout, Purmerend
 • 8,0
  Twee hardwerkende Volendammers die in één dag 3 kozijnen plaatsen!
  Dat betekend maar één dag kou en troep
  18-02-2019 - T Rasker, Purmerend
 • 9,0
  Goed geholpen in de showroom. Alles correct geleverd en geplaatst.
  Goede service voor de afwerking binnen.
  17-02-2019 - Gerard Bond, Volendam
 • 10,0
  Heb bij mezelf en meerdere mensen in mijn omgeving het resultaat en de manier van werken gezien, ben net mijn omgeving zeer tevreden met het eind resultaat en hoe netjes er gewerkt word. Ook de service van Ralph in de showroom, TOP
  01-02-2019 - Jan Dam, Purmerend
 • 8,0
  Al met al is er op de begane grond een hele nieuwe pui in gekomen met openslaande deuren. Het ziet er prachtig uit en boven hebben we nieuwe kozijnen met draaikiepramen gekregen. samen met het geplaatste rolluik is de geluidsisolatie perfect.
  25-01-2019 - Obe Muller, Purmerend
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”