Kozijnen belevingscentrum Purmerend


In ons nieuwste belevingscentrum in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

Belevingscentrum, het woord zegt het eigenlijk al; hier beleefd én ziet u al de nieuwste trends op het gebied van kunststof gevelelementen, of het nu gaat om kozijnen, (tuin)deuren, dakkapellen, verbindingen of de verschillende kleur mogelijkheden! Kortom aan alles en iedereen is gedacht!

Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Kozijnen belevingscentrum Purmerend

Kees de Boer & Ralph Burgers

Edisonweg 9
1446 TM Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »


Klanten over onze vestiging

 • 10
  Monteurs zijn zeer efficiënt in het plaatsen van de kozijnen,en leveren alles af volgens afspraak,begeleiding en contact met de verkoper filiaal (Purmerend) vriendelijk en correct behandeld. Het.geheel perfect en schoon afgeleverd,wij zijn meer dan tevreden over Ramenfabriek.
  16-12-2022 - Ed , Purmerend
 • 10
  Een heel goede ervaring
  02-12-2022 - Lia Bruin , Purmerend
 • 10
  Al het werk is netjes en zorgvuldig gedaan.
  01-12-2022 - Van der Bles , Purmerend
 • 9
  Ik ben een doe het zelver en heb genoten van hoe deze monteurs te werk gaan, in no time zijn de oude kozijnen verwijdert, alles wordt eerst schoongemaakt en opgeruimd en dan beginnen de voorbereidingen voor het plaatsen van de nieuwe kozijnen. TopTeam.
  11-11-2022 - Klaas de Graaff , Julianadorp
 • 7
  Het eindresultaat is mooi en de kwaliteit van het materiaal zeer goed. Snel geïnstalleerd.
  08-11-2022 - Jonna Fok , Noordwijk zh
 • 10
  Zie boven, alleen jammer van de lange levertijd, maar dat komt door de vele opdrachten denk ik.
  27-10-2022 - Theo , Purmerend
 • 9
  Nette montage en afwerking door vakmensen
  21-10-2022 - Roland , Den Ilp
 • 10
  Gelijk aan de eerste keer ging alles weer zoals je als klant mag verwachten. Prettig contact met de adviseur ( Ralf) en werd nu ook weer alle tijd genomen om tot een mooi resultaat te komen. Na het samenstellen van de offerte verloopt werkelijk alles volgens afspraak. Keurig wordt je op de hoogte gehouden. Voorafgaand aan de daadwerkelijke levering/montage volgt er nog een inmeet afspraak en ook deze man gaat uitermate vriendelijk en secuur te werk. Door omstandigheden hadden wij het verzoek gedaan de montage zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden. Ook hier heeft het gehele team zich ingespannen dat te realiseren. Inmiddels het de daadwerkelijke levering plaatsgevonden. Het montage team was keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. Beleefde en aardige mensen die keurig werk verrichten. Top!
  04-10-2022 - Mart , Purmerend
 • 10
  Hele traject van aankoop tot montage is uitstekend verlopen. Tijdig geïnformeerd en altijd iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Allemaal even behulpzaam en vriendelijk.
  23-09-2022 - Danny , Purmerend
 • 8
  Via buren bij Ramenfabriek op 't Hoog gekomen. Fijn gesprek met Ralph over de mogelijkheden in de winkel. Plaatsen ging heel vlot en soepel. Alles in 1 dag klaar. Helaas wel een kleine beschadiging en wat purschuim vingerafdrukken op het nieuwe witte kozijn. Dit werd na contact met het servicecentrum de week erna helemaal in orde gemaakt, door de meest vriendelijke Brabantse man.
  09-09-2022 - Marleen , Amsterdam
 • 9
  Wij hebben een paar maanden moeten wachten maar dat was op zich geen probleem. Tijdens het kiezen van de kozijnen en deuren zijn wij erg goed geholpen in showroom. Onze kozijnen en deuren werden super snel in één dag gemonteerd. Het ziet er allemaal netjes en mooi uit en wij zijn er erg blij mee!
  04-09-2022 - Elizaveta , Purmerend
 • 10
  Uitsteken geplaatst door een vakman en uitstekend administratief geregeld.
  30-08-2022 - Agnes , Marken
 • 9
  Goede afspraken en netjes afgewerkt. zeer tevreden
  15-07-2022 - Jack Kemper , Volendam
 • 10
  Zeer tevreden. Wat een prachtresultaat en wat een kwaliteit! De monteurs zeer kundig en overleg waar nodig. In mijn geval moet de badkamer nog gerenoveerd worden dus geheel afgetimmerd hoefde de boel niet. Dit is keurig besproken.
  05-07-2022 - Mariska , De Rijp
 • 10
  De nieuwe voordeur plaatsen is super goed en netjes afgewerkt.
  27-06-2022 - Frank , Purmerend
 • 9
  Goede kwaliteit deur en ze waren erg hulpvaardig. Ze hebben er voor ons zelfs een kattenluik ingezet.
  27-06-2022 - Marcel , Purmerend
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”