Showroom Purmerend


In onze showroom in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

In de showroom kunt u op uw gemak onze collectie bekijken en het gewenste raamkozijn, deurkozijn of dakkapel voor uw woning uitkiezen. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij mij in de showroom. 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      

Showroom Purmerend

Ralph Burgers

Newtonstraat 44
1446 VR Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Purmerend en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 14 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

U kunt online al een voorproefje nemen van al onze mogelijkheden. Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 9,0
  Goede begeleiding en advies vooraf. Werkzaamheden tot in de puntjes uitgevoerd. En vakbekwame en enthousiaste medewerkers.
  28-02-2019 - Cor en Gerda Veldt, Purmerend
 • 8,0
  Zie boven
  23-02-2019 - René Fernhout, Purmerend
 • 8,0
  Twee hardwerkende Volendammers die in één dag 3 kozijnen plaatsen!
  Dat betekend maar één dag kou en troep
  18-02-2019 - T Rasker, Purmerend
 • 9,0
  Goed geholpen in de showroom. Alles correct geleverd en geplaatst.
  Goede service voor de afwerking binnen.
  17-02-2019 - Gerard Bond, Volendam
 • 10,0
  Heb bij mezelf en meerdere mensen in mijn omgeving het resultaat en de manier van werken gezien, ben net mijn omgeving zeer tevreden met het eind resultaat en hoe netjes er gewerkt word. Ook de service van Ralph in de showroom, TOP
  01-02-2019 - Jan Dam, Purmerend
 • 8,0
  Al met al is er op de begane grond een hele nieuwe pui in gekomen met openslaande deuren. Het ziet er prachtig uit en boven hebben we nieuwe kozijnen met draaikiepramen gekregen. samen met het geplaatste rolluik is de geluidsisolatie perfect.
  25-01-2019 - Obe Muller, Purmerend
 • 10,0
  Top bedrijf dat zich aan de afspraken houdt. Ook tijdens bestellen bijzonder meedenkend en totaal niet opdringerig. Alles is ook keurig geplaatst. Kortom echt een aanrader ook qua prijs bijzonder concurrerend met anderen.
  13-12-2018 - Marcel de Nijs, PURMEREND
 • 8,0
  Prettige ontvangst in de showroom en we worden goed geholpen door Ralph. Duidelijke uitleg en geduld in het hele verkoop proces.
  11-12-2018 - Leo Kok, Purmerend
 • 8,0
  Twee keer ploeg over de vloer gehad. Eerste keer voor bovenverdieping. Tweede keer beneden verdieping. Vooral de tweede keer onder indruk van de systematische manier van werken van de ploeg uit Volendam. Beide keren alles keurig en naar tevredenheid opgeleverd.
  06-11-2018 - W Romijn, Mijdre
 • 9,0
  Goede communicatie, nette afwerking. Goede nazorg
  18-10-2018 - Roos Klijn, Landsmeer
 • 10,0
  21 september kwam de montageploeg binnen. Snelle en hele nette werkers. Maar dat waren we al gewend van de vorige keer. Mooie kozijnen en openslaande deuren geplaatst waar eerst een gewoon raam zat en waar de keukendeur zat opnieuw opgemetseld en een kozijn geplaatst. Om 17.00 uur was alles klaar en keurig afgewerkt boven en beneden. Helemaal super.
  17-10-2018 - Gerben Veenendaal, Egmond aan zee
 • 9,0
  Prima uitvoering van zowel de Peter t/m de uitvoering en nazorg
  17-10-2018 - Hans Van der Veen, Purmerend
 • 9,0
  De mannen (uit Volendam) hebben zeer vakkundig en zeer netjes gewerkt. Hadden duidelijk een plan van aanpak. Waren sneller klaar dan verwacht door organisatie eigen werk.
  10-10-2018 - W Romijn, Mijdrecht
 • 9,0
  Voorlichting is goed en meedenkend en de uitvoering gebeurt niet alleen er goed maar ook zeer netjes
  18-09-2018 - Hans van der Veen, Purmerend
 • 10,0
  Op aanraden van vrienden naar de showroom in Purmerend gegaan en direct zeer vriendelijk geholpen door Raph Burgers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar met zijn hulp was ik er snel uit.
  Daarna werd er nog door twee verschillende mensen gemeten, om foutjes te voorkomen.
  Ook op de plaatsing heb ik helemaal niets aan te merken. Drie vriendelijke mannen die zeer netjes werken en alles weer schoon achterlaten.
  15-05-2018 - Sylvia Vlak, Edam
 • 10,0
  Keurige en vriendelijke showontvangst, werd goed geluisterd en geadviseerd en is men transparant. Kort daarop een complete offerte die na door mij voorgestelde aanpassingen weer keurig in mijn mailbox verscheen. Heer Burgers kwam inmeten en nadat wij besloten hadden akkoord te gaan met de levering werd nogmaals e.e.a nagemeten waarbij tevens de montagedatum werd vastgesteld. Contact verloopt goed ,men is bereikbaar en geeft inhoudelijk antwoord ( zou overal zo moeten zijn ). Kort voor aanvang werd nogmaals de montagedatum via mail bevestigd. Monteurs keurig op tijd ( zelfs vroeger) stellen zich keurig voor, zijn beleefd en vriendelijk. Wordt netjes gewerkt en daar waar nodig is er even overleg. Uiteindelijk wordt alles netjes afgemonteerd,opgeruimd en is er nog even uitleg waarna het opleveringsdocument wordt doorgenomen. Uiteindelijk kan ik niet anders constateren dat men doet wat men beloofd en er een prima communicatie is tussen verkoop en de montageploeg . Ook is het vertrouwen er dat als er in de loop van het gebruik zaken naar voren komen, men dit zal oplossen. Top!
  03-05-2018 - GM BRAS, Purmerend
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”