Kozijnen belevingscentrum Purmerend


In ons nieuwste belevingscentrum in Purmerend vindt u kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Ruime keuze in verschillende profielen, verbindingen, kleuren en uitvoeringen van onze kunststof kozijnen.

Belevingscentrum, het woord zegt het eigenlijk al; hier beleefd én ziet u al de nieuwste trends op het gebied van kunststof gevelelementen, of het nu gaat om kozijnen, (tuin)deuren, dakkapellen, verbindingen of de verschillende kleur mogelijkheden! Kortom aan alles en iedereen is gedacht!

Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. En wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom.


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt graag contact met u op voor het maken van een afspraak.

      
      
Product
Aantal

Kozijnen belevingscentrum Purmerend

Kees de Boer & Ralph Burgers

Edisonweg 9
1446 TM Purmerend
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Kunststof kozijnen in Purmerend en omstreken! 

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio Purmerend, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Amstelveen, Zandvoort en ver daarbuiten. Ralph Burgers is al 18 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend om u te laten voorzien van alle informatie over onze producten en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in puur woongenot.

Binnen 1 werkdag een offerte? Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 maatwerk producten en ontvangt u de prijzen binnen 1 dag in uw mailbox! Naar offerte-tool »Klanten over onze vestiging

 • 10
  Ik zei het al, het overtrof mijn verwachtingen. Ik ben erg tevreden met het eind resultaat. Super mooie kunststof ram kozijnen, en de binnen afwerking ervan uitstekend. Hebben 7 kozijnen besteld. De plaatsing zou 3 dagen duren maar werd uiteindelijk in 2 gedaan. Dit zou alles naar het einde van het voorjaar gebeuren maar is het nu al klaar! ook mooi onverwacht. Er kwamen 2 hard werkende monteurs, alles netjes opgeruimd na het werk. Goede omgang vormen. Vele “likes” van ons voor Ramen Fabriek Op’t Hoog. Keep up the good work.
  14-02-2024 - Miguel , Amsterdam
 • 8
  Wij hebben alle ramen, kozijnen en deuren in ons huis laten vervangen. Helaas hebben wij lang moeten wachten totdat het geïnstalleerd kon worden, maar op de afgesproken dagen ging het allemaal zeer flitsend. Wat voor 4 dagen was gepland, is in 2+ dagen vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer blij met onze mooie nieuwe ramen en deuren.
  01-02-2024 - Stephan , Amsterdam
 • 10
  Vakwerk
  19-01-2024 - Donny , Purmerend
 • 9
  Zeer tevreden met het traject, van verkoop, inmeting tot en met de montage. Hierdoor zijn geen noemenswaardige problemen ontstaan. Helaas waren een tweetal ramen stuk aangeleverd en moeten deze nog vervangen worden.
  29-12-2023 - heer LJA Kok , PURMEREND
 • 10
  Erg tevreden over het eindresultaat. Netjes gewerkt door personeel en goede kwaliteit van verwerkte producten.
  28-12-2023 - Günther Hoffmans , Tilburg
 • 9
  Heel tevreden met het gehele verloop van de plaatsing van de voordeur
  15-12-2023 - Lia Bruin , Purmerend
 • 9
  Goede service. Ruim voor de afgesproken montagedatum. Duidelijkheid in alles zodat je niet voor plotselinge verrassingen komt te staan.
  13-12-2023 - Ruud , Purmerend
 • 8
  Opzich was alles goed. Vriendelijke werklui. Er zit alleen een bolling in het aluminium wat tussen de beglazing zit. Daar kunnen de werklui niks aan doen, maar wel degene die het raam gemaakt hebben. Ik vind het gek dat dat überhaupt mogelijk is. Een ander punt wat ik niet zo fijn vond is dat de kitranden rijkelijk worden bespoten met, wat ruikt als een oplosmiddel. Dit wordt gedaan om vervolgens de kitrand glad te strijken. Dit is een zeer onaangename, ongezonde lucht. We hebben boven alle ramen dagen lang tegenover elkaar open gehad om dit weg te krijgen. In de woonkamer kan dat natuurlijk niet. En daar ruiken we het nog steeds. We kregen hier allemaal hoofdpijn van en hebben dit als zeer onprettig ervaren. Als ik zelf dingen moet kitten gebruik ik een mengsel van afwasmiddel en water om glad te strijken. Ook professionele kitters zie ik het zo doen. Persoonlijk vind ik dat het spul wat jullie hanteren niet binnenshuis gebruikt zou mogen worden. Ik zou me heel goed kunnen voorstellen dat dit ook op de verpakking staat, want die lucht is echt niet te doen. Wij hebben daar dagen lang in moeten wonen en slapen. Op dit punt na is er mooi en goed werk afgeleverd.
  12-12-2023 - J Van Van Riessen , Hoofddorp
 • 10
  Na bestellen was 13 maanden best wel een lange tijd voor dat het geplaatst werd. Maar dan kan je echt trots zijn op wat er geplaatst is. Een aanrader !
  27-11-2023 - Matthijs Goede , Landsmeer
 • 9
  Erg goed, zeker een bedrijf die ik iedereen zal aanraden!
  07-11-2023 - Mitchell , Purmerend
 • 10
  Twee toppers bij ons het kozijn en de voordeur geplaatst. Echte vaklui die erg netjes en precies te werk gaan. Dit is voor ons de 2e keer en ik kan het iedereen aanbevelen. Vanaf de verkoop in het nieuwe pand in Purmerend tot aan het einde van de klus....KLASSE!
  11-07-2023 - Ellen , Purmerend
 • 10
  Verkoopadvies was perfect. Het traject er achteraan tot plaatsing ook. De voordeur zou eigenlijk pas rond december geplaatst worden maar werd een half jaar eerder. Afwerking zowel binnen als buiten is perfect gedaan en ziet er keurig uit. Netjes gewerkt en sloopwerk is gelijk afgevoerd.
  03-07-2023 - Nico en Jeannette , West Graftdijk
 • 9
  Erg professionele, accurate en toegewijde mannen met scherp oog voor detail. Trots op eigen werk en dat is terecht. Zeer vriendelijk in de klantbenadering. Letterlijk ook opgeruimde werkers die een schoon werk hebben opgeleverd. We zijn erg tevreden met het resultaat. Kleine defecten zijn vlot in behandeling genomen. Kortom een aanbeveling waard!
  16-06-2023 - Huub , Zaandam
 • 10
  Het personeel dat alles geïnstalleerd heeft, was netjes en correct. Waren goed op elkaar ingespeeld. Houden zich aan afgesproken tijdstippen. Einde werkdag werden de spullen netjes opgeruimden bezem schoon opgeleverd.
  18-05-2023 - Peter , Purmerend
 • 10
  Zowel over het monteren als de service ben ik zeer tevreden.
  13-04-2023 - Richard Vreenegoor , IJMUIDEN
 • 8
  De kozijnen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De parallel sluiting vind ik de uitvinding van de eeuw. Ook de inzethorren zijn een uitkomst. Beslag werkt licht. Alles ok. Ik kom hier al voor de zoveelste keer en ben erg voor kwaliteit en service. En dat krijg je hier.
  31-03-2023 - Ton Post , Assendelft
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”