De ultieme kozijnenbeleving in Moergestel


Met trots kunnen wij u mededelen dat wij ons medio 2018 gaan vestigen in een nieuw belevingscentrum aan de A58 in Moergestel. Komend jaar gaan we afscheid nemen van onze vertrouwde showrooms in Breda, Eindhoven, Den Bosch en Moergestel en verhuizen we naar een nieuwe, gezamenlijke locatie op industrieterrein de Sonman 32 in Moergestel.

De plannen voor het  centraliseren van onze Brabantse verkooppunten lagen er langer. Daarnaast zijn ruimtegebrek op de huidige locaties en de flinke groei van onze Ramenfabriek de belangrijkste redenen geweest om hiervoor een nieuwe weg in te slaan. De productielocatie blijft gewoon op het huidige adres bestaan, net als de showrooms in De Meern en Purmerend. 

Sonman 32 Het pand  aan de Sonman  is dé perfecte locatie voor een nieuwe moderne en gecentraliseerde showroom met een ruim faciliteitenaanbod en op een steenworp afstand van de huidige fabriek. Door een uitstekende zichtlocatie aan de A58 en alle gewenste faciliteiten heeft het pand een aantal aantrekkelijke kenmerken die het pand bijzonder geschikt maakt als verkooplocatie. Zo is er overal ontzettend veel daglicht, is er veel ruimte en ligt er voldoende parkeergelegenheid omheen.

Belevingscentrum  Op deze nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers zien en beleven wat wij kunnen bieden. De begane grond wordt daarom het bruisende hart van het gebouw met een presentatieruimte van al onze producten en de laatste trends op kozijngebied. We praten dus niet meer over een showroom maar een belevingscentrum, waarin iedereen, voorzien van het juiste advies, de producten kan beleven en zijn of haar keuzes vrijblijvend kan maken.  

Opening Na de sleuteloverdracht in februari hebben we nog enkele maanden nodig om het gebouw verder in te richten en om de laatste voorbereidingen te treffen. We hopen voor de zomervakantie de deuren te kunnen openen om u te verwelkomen. Tot die tijd zijn al onze showrooms gewoon normaal geopend op de bekende adressen.  “Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”