Kom naar de kozijnen belevingsdagen!


Op 6,7 en 8 December organiseren wij de kozijnen belevingsdagen in ons nieuwe belevingscentrum aan de A58 bij Moergestel. 

Na maanden hard werken, hebben wij vanaf 1 Oktober de deuren van ons belevingscentrum in Moergestel geopend. Hiermee zijn de showrooms Breda, Den Bosch en Eindhoven voorgoed gesloten en is het centrale belevingscentrum een feit!

Belevingscentrum 
Op deze nieuwe locatie kunnen onze klanten zien en beleven wat wij kunnen bieden. De begane grond is daarom het bruisende hart van het gebouw met een presentatieruimte van al onze producten en de laatste trends op kozijngebied. We praten dus niet meer over een showroom maar een belevingscentrum, waarin iedereen, voorzien van het juiste advies, de producten kan beleven en zijn of haar keuzes vrijblijvend kan maken.   

De nieuwste ontwikkelingen 
Tijdens deze belevingsdagen presenteren wij u een aantal nieuwe producten waaronder de Retro verbinding (binnen en buiten een rechte hoekverbinding) en een Premium houtnerf-folie, beide niet meer van hout te onderscheiden en uniek in de wereld van kunststof kozijnen!

Maak kans op mooie prijzen
Wij nodigen u dus graag uit op 6, 7 of 8 december in ons belevingscentrum in Moergestel om onze producten te komen bekijken. Tevens maakt u bij het plaatsen van een opdracht tijdens deze dagen kans op een aantal mooie prijzen*, waaronder gratis Keje horren voor uw woning, een lunch- of diner bon van Wout, een gratis voordeurpaneel van Anaf of onze hoofdprijs; een volledig verzorgde reis inclusief vlucht en verblijf, naar Berlijn, de stad van onze K-Vision profielen en natuurlijk de Berlijnse muur, Brandenburger toren en checkpoint Charlie! 

Kunt u niet aanwezig zijn?
Bent u niet in de gelegenheid om tijdens onze belevingsdagen langs te komen op onze vestiging in Moergestel? Niet getreurd, want ook online maakt u kans op een mooie prijs! Teken digitaal uw offerte en maak kans op gratis inklemhorren voor uw gehele woning!

Openingstijden Kozijnen Belevingsdagen
Donderdag 6 december van 09:00-20:30 uur
Vrijdag 7 december van 09:00-20:30 uur
Zaterdag 8 december van 09:00-16:00 uur

Adres: de Sonman 32 in Moergestel

*Vraag naar de voorwaarden   

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”