Verhuisbericht; nieuwe locatie voor onze showroom Purmerend


Een tijdje geleden hebben we al laten weten dat we binnen Purmerend verhuisd zijn en daar de finishing touch aan het aanbrengen zijn! Nou nu is het zover! Ons allernieuwste kozijnen Belevingscentrum is officieel geopend! En daarom nodigen wij u graag uit in Purmerend om onze producten te komen beleven. 

Kozijnen belevingscentrum
Belevingscentrum, het woord zegt het eigenlijk al; hier beleefd én ziet u al de nieuwste trends op het gebied van kunststof gevelelementen, of het nu gaat om kozijnen, (tuin)deuren, dakkapellen, verbindingen of de verschillende kleur mogelijkheden! Kortom aan alles en iedereen is gedacht! (klik op onderstaande foto voor een kleine sfeerimpressie).

Kom langs en beleef!
In ons belevingscentrum bieden wij inspiratie, informatie en beleving voor iedereen die interesse heeft in kunststof gevelelementen. Onze collega’s Kees en Ralph staan in Purmerend voor u klaar en kunnen u verder informeren over het gehele assortiment.

Online offerte systeem
Wilt u vooraf aan uw bezoek alvast weten wat het kost om uw kozijnen te vervangen in onze kunststof kozijnen? Stel zelf uw offerte aanvraag samen en binnen 1 werkdag weet u het! Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende maatwerk producten. Naast deze producten zijn er vele mogelijkheden in kunststof kozijnvormen, hoekverbindingen, kleuren en accessoires. U kunt natuurlijk ook een offerte in ons belevingscentrum opstellen, neem dan globale maten mee.

Kom dus langs en ontdek, onder het genot van een hapje en een drankje, de mogelijkheden van onze kunststof kozijnen voor uw woning!

Kozijnen belevingscentrum Purmerend
Edisonweg 9
1446 TM Purmerend


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”