Kunststof Ramenfabriek Op ’t Hoog wisselt na 35 jaar van eigenaar


Moergestel – Donderdag 7 april 2022 

Per 31 maart jl. is Ramenfabriek Op ’t Hoog overgenomen door opvolgers en zonen Noël en Rogier Op ‘t Hoog. Na 35 jaar werd het volgens vader en oprichter, Jan Op ‘t Hoog, tijd voor de volgende fase in de ontwikkeling van de Ramenfabriek en daarom geeft hij nu het stokje door.

Groei en kwaliteit

De toekomstvisie van de Ramenfabriek is om iedereen te overtuigen van duurzame en kwalitatieve kunststof kozijnen. Noël Op ’t Hoog, mede-eigenaar en directielid legt uit: “We willen zoveel mogelijk mensen voorzien van mooie gevelelementen waar ze lang en onbezorgd van kunnen genieten. Daarnaast is ons doel om vooruitstrevend en innovatief binnen de kozijnen branche te zijn, want de voorsprong die we in 1986 namen, willen we natuurlijk nooit meer uit handen geven”.

Ontwikkelingen omarmen 

Vaste pijlers van dit familiebedrijf zijn vakmanschap, toewijding en zekerheid, maar ook een heldere communicatie tussen klanten, leveranciers en relaties vormt de rode draad in hun aanpak. Daarnaast onderscheiden ze zich door volop te blijven ontwikkelen binnen de branche. Rogier vult aan: “De ontwikkelingen gingen de afgelopen decennia hard en Op ‘t Hoog heeft een rol gehad in een flink aantal van die innovaties”. “Een mooi voorbeeld daarvan zijn de rechte verbindingen en nerfstructuren, die kunststof kozijnen die typische houtlook geven, maar ook onze online offerte-tool. Het is en blijft een kwestie van durven en van doen!” legt hij uit.

Noël, Jan & Rogier Op 't Hoog

Dezelfde ondernemersgeest als vader 

Oud-eigenaar en oprichter Jan Op ‘t Hoog heeft alle vertrouwen in de kennis en kunde van zijn zonen: “Binnen de Ramenfabriek heb ik het altijd belangrijk gevonden om oog en oor te hebben voor eigenheid en behoeften van groei. Het zit in onze aard om alles zelf te willen doen, dus het was een logische keuze om vanaf het begin de fabricage van de kozijnen in eigen hand te nemen”. “Ik ben ervan overtuigd dat Noël en Rogier de juiste capaciteiten in huis hebben om het bedrijf verder te professionaliseren. Hun ondernemersgeest en visie sluit naadloos aan op dat wat ik met de Ramenfabriek altijd heb beoogd. Jan zelf stopt voorlopig nog niet met werken, maar zal binnen de firma een adviserende rol innemen met een bijbehorend takenpakket en is nu al enorm trots op zijn zonen. 

Tot een hoger niveau tillen 

Zowel Noël als Rogier hebben ruime ervaring in de kozijnenbranche en lopen al jarenlang mee op verschillende functies binnen het bedrijf. Binnen hun nieuwe taken bewaken zij dan ook het gedachtegoed van de Ramenfabriek en houden ze zich bezig met de doorvertaling van de visie in alle facetten van het bedrijf. ‘Met veel plezier en passie gaan we aan de slag met onze toekomst als directie en groot aandeelhouder. Samen met het team willen wij Ramenfabriek Op ’t Hoog tot een nog hoger niveau gaan tillen!” vullen Noël en Rogier samen nog aan.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”