Kunststof kozijnen houtlook met onze premium houtnerf


Kleur is niet meer weg te denken op de hedendaagse kozijnen en sfeerbepalend voor uw woning of bedrijfspand. Een goed advies en voldoende keuze hierin is dus erg belangrijk.

Een echte houtlook met onze premium houtnerf 

Met onze nieuwste Premium houtnerf krijgt u kunststof kozijnen in houtlook met de mooiste afwerking. Deze kunststof kozijnen met houtnerf zijn niet alleen groffer, maar ook matter waardoor deze nog natuurlijker overkomt dan bijvoorbeeld een gladde of basis-nerf afwerking. Wij leveren deze nieuwe houtlook Premium-nerf standaard in 8 kleuren, met onder andere twee houtkleuren, maar ook de trend kleuren zwart en antraciet!

Hout in kunststof gaat niet werken

Soms wordt ons gevraagd om een bestaande houten deur in het kunststof kozijn te laten plaatsen om een echte authentieke houtlook te creëren. Helaas is dit niet mogelijk omdat er dan gewerkt wordt met twee verschillende materialen en eigenschappen welke niet samen gaan. De deur zal hierdoor mankementen of andere negatieve eigenschappen laten zien. Ook is het beslag bij beide materialen anders en sluiten deze niet goed op elkaar aan. Wij zullen u dus altijd aanraden om een kunststof deur in een kunststof kozijn te plaatsen. Gelukkig kunnen al onze kunststof deuren uiteraard ook met premium houtnerf gemaakt worden, waardoor deze niet te onderscheiden zijn van echte houten deuren!   

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste kleur of nerf? We informeren u graag verder in een van onze vestigingen en kunnen u dan ook het verschil en een aantal kleuren laten zien en/of meegeven op een kleurstaal. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak en we helpen u graag verder. 

Indien u liever eerst wilt weten wat het kost om uw kozijnen te vervangen, vraag dan eenvoudig een offerte aan via ons offerte systeem en binnen 1 werkdag krijgt u van ons een offerte op maat via e-mail terug!

premium houtnerf kunststof kozijnen“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”