Woonlandschap de Leyhoeve


Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad. Er stroomt een beekje langs het gebouw en het mooiste park van Tilburg is de achtertuin. Op het terras staan de luie stoelen klaar, gezelligheid, warmte en bourgondische gastvrijheid omarmen de bewoners en de gasten als een warme deken.

Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom. Echter is daar vanaf nu verandering in gekomen! Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe heeft met verschillende partijen, waaronder onze Ramenfabriek, de passie voor ‘Samen aangenaam oud worden’' in Tilburg verwezenlijkt.

Sinds begin 2016 hebben wij de eerste bewoners mogen ontvangen op de Leyhoeve. De 55 plusser van vandaag de dag kan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje “De Leij”, met het gelijknamige park naast de deur. Alle woningen zijn voorzien van de gemakken van vandaag de dag, de service is gelijk aan die van een luxe hotel, maar met indien noodzakelijk optimale zorg binnen handbereik.

Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag. Omdat duurzaamheid en comfort hiervoor een belangrijk woonaspect vormt is er in dit project gekozen voor kunststof K-Vision Trend kozijnen in combinatie met een verstek verbinding en Renolit houtnerfstructuur in de kleur Crème. 


Kleur
Kunststof profiel
Verbinding
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”