Ambassadeur

Geld verdienen? Tip ons!


De beste reclame is toch wel mond-tot-mond reclame, dat weten wij van op 't Hoog als geen ander. Onze ambassadeurs zijn mensen die enthousiast zijn over ons bedrijf. Speciaal voor deze mensen is er nu ons Ambassadeur-systeem, waarmee u de kans krijgt om zelf ook makkelijk een centje bij te verdienen.

Hoe werkt het?

Als u iemand kent die het voornemen heeft om kozijnen aan te schaffen, dan kunt u deze persoon tippen om zijn of haar kozijnen bij ons te kopen. Hier helpt u niet alleen uw kennis mee, maar u ontvangt zelf ook een beloning in cash zodra de opdracht wordt getekend. Invullen, tippen en cashen dus! 


Zodra u beide formulieren heeft ingevuld, nemen wij contact op met uw kennis over de eventuele aanschaf van zijn of haar nieuwe kozijnen. U ontvangt tevens een bevestigingsmail met daarin het hele verhaal nog eens uitgelegd. Zodra deze kennis de keuze maakt om zijn of haar kozijnen af te nemen bij ons en de opdracht is ingeleverd dan ontvangt u uw beloning. Deze beloning zullen wij overmaken naar de gewenste rekening, hierover zullen wij nog contact opnemen. 

(Let op: deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en dient vooraf aangevraagd te worden).

Uw beloning

OrderbedragUw beloning
€ 2.000 - € 4.999,-€ 50,-
€ 5.000 - € 9.999,-€ 100,-
€ 10.000 - € 17.999,-€ 150,-

€ 18.000,-

€ 200,-

Uw gegevens


Gegevens kennis

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”