Factory Tour

Wij hebben geen geheimen!


Wij zijn trots op onze organisatie en uiteraard proberen wij dit zoveel mogelijk aan onze klanten te laten zien en daarom nodigen wij u graag uit voor onze Factory Tour in Moergestel.

Na ontvangst met een kop koffie en een kleine presentatie over ons bedrijf start u de Factory Tour in de hal waar de onbewerkte, gladde wit of crèmekleurige profielen liggen opgeslagen. Dit is tevens ook het begin van het bewerken van de profielen, om ze de uitstraling te geven die u verlangt.

Vanuit de opslaghal loopt u samen met één van onze collega’s naar de langgerekte ruimte daarnaast: de folieafdeling. De meterslange machine die hier staat, bedekt de profielen met verschillende kleuren folies met een houtnerf. De meest gangbare kleuren folies liggen hier altijd op voorraad, maar de keuze uit kleuren is eigenlijk onbeperkt.

Na de folieafdeling loopt u richting het zaagmachine, waar de profielen voor iedere klant precies op maat worden gezaagd. Tot op de millimeter nauwkeurig worden de profielen een kopje kleiner gemaakt. Daarna worden ze klaargestoomd voor de versteviging met staal en worden de profielen voorzien van de benodigde scharniergaten. Na deze versteviging komt u aan bij onze lasafdeling. Dit is de afdeling waar de losse profielen worden versmolten tot een compleet kozijn, zoals ze in een woning worden geplaatst.

Als de kozijnen zijn afgekoeld, kunnen ze volledig worden afgewerkt. U kunt zien hoe het hang- en sluitwerk met de hand wordt gemonteerd door een van onze productiemedewerkers. Als dit tenslotte gebeurd is, volgt er een uitgebreide eindcontrole en worden de kunststof kozijnen nog een laatste keer grondig gecontroleerd. Hier stopt ook de rondleiding door onze fabriek en er zal afgesloten worden in onze showroom.

Ben u geïnteresseerd in deze tour? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Inschrijfformulier Factory tour

Factory Tour
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”