Factory Tour

Kom langs in onze fabriek!


Wij zijn trots op ons bedrijf, onze mensen en onze producten en uiteraard willen wij dit zoveel mogelijk aan onze klanten laten zien. Daarom nodigen wij u graag uit voor onze Factory Tour in Moergestel.

Start van de rondleiding
Na ontvangst met een kop koffie start u de rondleiding in de hal waar de onbewerkte, gladde wit of crèmekleurige profielen liggen opgeslagen. Dit is tevens ook het begin van het bewerken van de profielen, om ze de uitstraling te geven die u verlangt.

Befolieën 
Vanuit de opslaghal loopt u samen met één van onze collega’s naar de langgerekte ruimte daarnaast: de folieafdeling. De meterslange machine die hier staat, bedekt de profielen met verschillende kleuren folies met een houtnerf. De meest gangbare kleuren folies liggen hier altijd op voorraad, maar de keuze uit kleuren is eigenlijk onbeperkt.

Zagen & lassen
Na de folieafdeling loopt u richting het zaagmachine, waar de profielen voor iedere klant precies op maat worden gezaagd. Tot op de millimeter nauwkeurig worden de profielen een kopje kleiner gemaakt. Daarna worden ze klaargestoomd voor de versteviging met staal en worden de profielen voorzien van de benodigde scharniergaten. Na deze versteviging komt u aan bij onze lasafdeling. Dit is de afdeling waar de losse profielen worden versmolten tot een compleet kozijn, zoals ze in een woning worden geplaatst.

Afwerken
Als de kozijnen zijn afgekoeld, kunnen ze volledig worden afgewerkt. U kunt zien hoe het hang- en sluitwerk met de hand wordt gemonteerd en hoe de indelingen worden bepaald door een van onze productiemedewerkers. Als dit tenslotte gebeurd is, volgt er een uitgebreide eindcontrole en worden de kunststof kozijnen nog een laatste keer grondig gecontroleerd voor transport. 

Ben u geïnteresseerd in deze tour? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Inschrijfformulier Factory tour

Factory Tour
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”