Keurmerken

Transparantie en zekerheid!


Als één van de weinige bedrijven in deze branche produceren en monteren wij onder eigen naam en volgens de belangrijkste europese keurmerken. Dit biedt onze klanten naast zekerheid, ook gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid!

 • Vereniging kunststof gevelelementen

  VKG is de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststof kozijnen en kunststof deuren produceren en monteren. Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG en worden als VKG lid herhaaldelijk en onafhankelijk gecontroleerd. Het VKG-Keurmerk geeft u als klant de garantie dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. Uw aanbetaling is gewaarborgd en u krijgt 10 jaar garantie op de productie en montage van uw kunststof kozijnen.

  Bezoek website »
 • Politie Keurmerk Veilig Wonen

  Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Met de producten uitgerust met het PKVW heeft u tot 90% minder kans op inbraak. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit voor de particuliere woningen standaard toe te passen op onze hang- en sluitwerk producten.

  Bezoek website »
 • Stichting kwaliteit gevelbouw

  Onze producten en het productieproces staan onder voortdurende controle van stichting kwaliteit gevelbouw SKG. De elementen worden getest op wind- en waterdichtheid, duurzaamheid en deugdelijke constructie. Daarnaast certificeert SKG het toegepaste hang- en sluitwerk.

  Bezoek website »
 • Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken.

  Onze gevelelementen zijn voorzien van een KOMO attest met productcertificaat. Daarbij worden de eisen gecontroleerd die door de regelgeving worden gesteld bij toepassing van het product in een bouwwerk. Daarbij zijn ook de wijze van verwerking en montage opgenomen.

  Bezoek website »
 • Conformité Européene.

  Het doel van de CE-markering is enerzijds het bevorderen van de vrije handel binnen de lidstaten en anderzijds het waarborgen van de veiligheid voor consument en milieu. Ook maakt de CE-markering het eenvoudiger producten uit verschillende landen onderling te vergelijken.

  Bezoek website »
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”