Keurmerken

Transparantie en zekerheid!


Als één van de weinige bedrijven in deze branche produceren en monteren wij met onze Ramenfabriek onder eigen naam en volgens de belangrijkste Europese keurmerken. Dit biedt onze klanten naast zekerheid, ook gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid!

U mag altijd hoge kwaliteit en service verwachten van ons. Kwaliteit zit hem in de kozijnen zelf, maar ook in het glas, het hang- en sluitwerk en andere materialen die nodig zijn voor plaatsing. Kwaliteit zit hem in de expertise van onze monteurs, net als service. En die service zit hem ook in de afhandeling en garanties die wij bieden.

Om onze standaard hoog te houden, u het beste te geven en een actieve rol te spelen in ontwikkelingen zijn wij aangesloten bij de volgende keurmerken en brancheverenigingen: 

 • VKG keurmerk met waarborgfonds

  De vereniging kunststof gevelelementen is dé brancheorganisatie voor bedrijven die kunststof kozijnen en deuren produceren en monteren. Wij worden met onze Ramenfabriek jaarlijks gecontroleerd aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van het VKG keurmerk.

  Bovenop deze kwaliteitseisen bent u altijd goed verzekerd met het VKG Waarborgfonds. Deze garantieregeling van onze branchevereniging ontvangt u gratis en automatisch bij aanschaf van uw kozijnen. 

  Met het waarborgfonds verzekert het VKG Keurmerk uw aanbetaling én garantie. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw opdracht wordt uitgevoerd op basis van uw wensen en vastgelegde afspraken. U bent daardoor niet enkel afhankelijk van de garanties die wij bieden bij aanschaf, maar verzekerd van nakoming van die garanties door de brancheorganisatie.

  Bezoek website »
 • Politie Keurmerk Veilig Wonen

  Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Met de producten uitgerust met het PKVW heeft u tot 90% minder kans op inbraak. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit voor de particuliere woningen standaard toe te passen op onze hang- en sluitwerk producten.

  Bezoek website »
 • Stichting kwaliteit gevelbouw

  Onze producten en het productieproces staan onder voortdurende controle van stichting kwaliteit gevelbouw SKG. De elementen worden getest op wind- en waterdichtheid, duurzaamheid en deugdelijke constructie. Daarnaast certificeert SKG het toegepaste hang- en sluitwerk.

  Bezoek website »
 • Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken.

  Onze gevelelementen zijn voorzien van een KOMO attest met productcertificaat. Daarbij worden de eisen gecontroleerd die door de regelgeving worden gesteld bij toepassing van het product in een bouwwerk. Daarbij zijn ook de wijze van verwerking en montage opgenomen.

  Bezoek website »
 • Conformité Européene.

  Het doel van de CE-markering is enerzijds het bevorderen van de vrije handel binnen de lidstaten en anderzijds het waarborgen van de veiligheid voor consument en milieu. Ook maakt de CE-markering het eenvoudiger producten uit verschillende landen onderling te vergelijken.

  Bezoek website »
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”