Klanten vertellen

Al 8 jaar op rij de beste!


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. We beseffen ook dat er altijd verbeterpunten zullen blijven en wij werken daarom graag samen met review site Klantenvertellen.

Met Klantenvertellen zorgen we ervoor dat u als nieuwe klant online reviews over onze geleverde producten en diensten kunt lezen van bestaande klanten. Natuurlijk is het mogelijk om na oplevering zelf ook een review over de Ramenfabriek te schrijven en zullen wij u hiervoor uitnodigen. Op deze manier kunnen we blijven werken aan zo goed mogelijke producten en service. Zie hieronder een aantal reacties van klanten die u reeds voor zijn gegaan.

Inmiddels zijn er circa 16.000 bedrijven die gebruik maken van Klantenvertellen en wij zijn zeer trots op het feit dat we met meer dan 2700 beoordelingen alweer voor het 8ste jaar op rij de best beoordeelde kozijnenleverancier van Nederland zijn!

Klantenvertellen

9.3

Het gemiddelde van 2725 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar klantenvertellen »

 • Showroom
 • Verkoop traject
 • Montage traject
 • Nakomen levertijd
 • Kwaliteit product(en)
 • Service
 • 10
  Top!
  25-01-2023 - Mark , Vlissingen
 • 10
  Klantvriendelijke website Duidelijke offerte Goed contact Goede service Goede prijs Duidelijke afspraken Beleefd en netjes montageteam Uitvoering montage uitstekend
  24-01-2023 - Frank Hermers , Mill
 • 9
  Mooie showroom in Moergestel waar je een goede keuze kunt maken. Je wordt er heel goed geholpen en geadviseerd en de installatie is verder prima in orde. Momenteel lange levertijd, maar daarover is men zeer transparant en afspraken worden duidelijk nagekomen.
  21-01-2023 - Marc , Tilburg
 • 10
  Altijd goed via de mail op de hoogte gehouden, ook voor afspraak montage. Bij levering altijd vriendelijk en adequaat personeel. Had twee keer een scheur in glas, maar werd telkens prima opgelost. Kreeg nieuwe ruit in deur.
  17-01-2023 - Wilco , Bogers
 • 8
  In de laatste dagen van juni 2022 heb ik een balkondeur besteld. Tot mijn verbazing werd aangegeven dat de levering in augustus 2023 plaats zou vinden. Daar had ik geen rekening mee gehouden! Maar in het najaar 2022 bleek dat de deur in januari2023 geplaatst zou kunnen worden en dat is dus vorige week gebeurd. Heel netjes en correct heeft de monteur de deur geplaatst. Hij was alleen. Fijne communicatie, niet opdringerig. Correct. Jammer dat de levertijd in eerste instantie zo lang was. Het schrok me wel af. Kon er geen reëlere inschatting gemaakt worden?
  17-01-2023 - van den Heuvel , Heeze
 • 10
  Het duurde even maar de geleverde pui met deur is van een prima kwaliteit. Er is keurig werk afgeleverd
  14-01-2023 - Hans , Wijk bij Duurstede
 • 10
  Super mooi gemaakt en ik super tevreden
  12-01-2023 - Sjanie , Tilburg
 • 9
  In principe liep alles prima. Kwaliteit en montage prima. Drie minnetjes: 1) Afgesproken was, dat gelijk een slot in een andere deur zou worden vervangen, die afspraak was bij de monteurs niet bekend; 2) Pas een dag later bleek, dat een steen, voor de nieuwe deur gebarsten is. De barst is een beetje provisorisch dichtgesmeerd; 3) Na de montage van de deur was deze behoorlijk vuil, hij had wel iets netter achtergelaten mogen worden, temeer daar de monteurs al vroeg klaar waren.
  09-01-2023 - Hans , Haaren
 • 8
  Na een gedegen voorbereidingsproces zijn vandaag de ramen geplaatst. Er moeten nog een paar puntjes op de i gezet worden, maar het resultaat mag er nu al wezen. Jammer dat de rubbers altijd zwart zijn. Dat geeft soms een beetje een rouwkaart idee als je room witte deuren en kozijnen hebt.
  02-01-2023 - Wil van Pinxteren , Esch
 • 10
  5de keer bij mij thuis geweest. Nu is mijn huis compleet met mooie kozijnen van OptHoog. Nog nooit problemen gehad met maken van afspraken, altijd goed werk geleverd, komen afspraken na en zeer betrouwbaar. Foto ha,ha geen eindresultaat daar zijn er genoeg maar een hardwerkende medewerker.
  30-12-2022 - Linda , Eindhoven
 • 10
  In januari 2022 bestelden we hier een achterdeur. In de showroom werd ruim de tijd genomen om de mogelijkheden uit te leggen. Een wel heel groot voordeel van Op 't Hoog is dat ze zijn aangesloten bij een garantiefonds zodat bij faillissement je geld niet weg is. Niet dat we dat verwachten bij Op 't Hoog maar met levertijden van een klein jaar weet je maar nooit. De deur werd in juli, wegens onze vakantie vervroegd, opgemeten en er werd gecontroleerd of onze wensen allemaal uitvoerbaar waren. In december 2022 werd de deur (met kozijn uiteraard) door een medewerker van Op 't Hoog geplaatst. De medewerker was heel vriendelijk en nam de tijd om de deur zo "mooi mogelijk" te plaatsen. Dit omdat de aanbouw waarin de deur is geplaatst iets was verzakt (dijkwoning). De medewerker was bijzonder kundig en heeft de deur heel netjes geplaatst. Hij gaf nog wat tips voor de afwerking (die we zelf verzorgen volgens afspraak). Kortom, als we ooit nog kozijnen of deuren nodig hebben zal dit de leverancier worden.
  29-12-2022 - Jaco , Stad aan't Haringvliet
 • 9
  Vakkundige monteurs. Netjes geplaatst. Redelijke prijs.
  29-12-2022 - Rob , Maarssen
 • 10
  Goed materiaal voor een uitstekende prijs, echt heel tevreden!!
  21-12-2022 - JR van Schie , Heiloo
 • 10
  Het hele proces vanaf de showroom, tussentijds aanvullingen en aanpassen wensen liep gesmeerd. Met verkoper op vakantie alles netjes overgenomen door collega's. Afspraken m.b.t. tot levering en plaatsing netjes nagekomen. En het resultaat mag er wezen. Zeer tevreden en zeer mooi geworden. Waarom maar 1 foto kunnen uploaden als het hele huis gedaan is? Willen graag alles laten zien.
  19-12-2022 - Peter , IJsselstein
 • 10
  Op tijd begonnen. Vriendelijke mensen. Er is netjes gewerkt. Alle afval is meegenomen. De kozijnen zien er goed uit. Goede instructie gehad.
  17-12-2022 - René , Heermans
 • 10
  Monteurs zijn zeer efficiënt in het plaatsen van de kozijnen,en leveren alles af volgens afspraak,begeleiding en contact met de verkoper filiaal (Purmerend) vriendelijk en correct behandeld. Het.geheel perfect en schoon afgeleverd,wij zijn meer dan tevreden over Ramenfabriek.
  16-12-2022 - Ed , Purmerend
 • 10
  Ook deze keer weer super tevreden met het geleverde werk. monteurs zijn vrolijke en hardwerkende mensen. kortom super tevreden.
  02-12-2022 - johan , schijndel
 • 10
  Een heel goede ervaring
  02-12-2022 - Lia Bruin , Purmerend
 • 10
  Al het werk is netjes en zorgvuldig gedaan.
  01-12-2022 - Van der Bles , Purmerend
 • 10
  Goede service en heel goed werk. Geen zooitje na de werkzaamheden. Personeel werkt hard en is erg vriendelijk. Na werkzaamheden werd alles doorgesproken en kleine 'how to do' dingetjes voorgedaan. Helemaal blij mee!
  28-11-2022 - Nikki , Tilburg
 • 9
  Perfecte plaatsing,snel en vakkundig. Heel blij met het geheel. Wel duur.
  25-11-2022 - Marc , Rosmalen
 • 10
  Wij kregen 2 nieuwe dak tuimelramen en dat was flink aanpoten voor die mannen. Steeds weer die trap op en af, geregeld met zware spullen in hun handen en dan zo dus met losse handen de trap op. Ik heb me heel erg verbaasd over hoe ze dat konden volhouden en was dan ook blij verrast met het resultaat. Alles zag er even mooi oftewel perfect uit. Ook alles zonder iets te beschadigen. Dus wij zijn twee blije mensen met mooie tuimelramen.
  23-11-2022 - Edith , Veldhoven
 • 10
  Vorige week zijn er bij ons een aantal nieuwe kunststof ramen en kozijnen (draai-kiep) geplaatst en dat is meer dan goed gegaan. Het contact is vanaf het eerste begin in Moergestel t/m de laatste oplevering in Amsterdam erg plezierig verlopen. Het was geen gemakkelijke klus: een smal straatje en moeilijk bereikbaar voor auto's. Maar desondanks verliepen de werkzaamheden goed en erg vlot. Het waren stuk voor stuk vakmensen die daar aan het werk waren en eerder nog dan gepland waren de werkzaamheden al klaar. En op het einde alles mooi opgeruimd. Het is mooi geworden en we zijn er echt blij mee!
  23-11-2022 - ireen stieger , Oisterwijk
 • 10
  Vanaf eerste ontmoeting geruststellend en te vertrouwen gevoel. Een jaar op.levering en montage moeten wachten maar dan krijg je ook wat. Uitermate vriendelijke en vakkundige monteurs. Niet beroerd om bij oplevering op eigen initiatief nog even de stofzuiger te pakken. Alle rommel keurig afgevoerd. Prima service ook. Na een paar dagen zonder problemen nog eventjes langsgeweest om sluiting ietsje optimale af te stellen. Alleen maar positief! Doen!!!
  20-11-2022 - Jan , Bladel
 • 10
  Super materiaal, kundige monteurs, alles volgens afspraak gerealiseerd. Zeer tevreden!
  19-11-2022 - Miriam Fokker , Wijk bij Duurstede
 • 10
  Nadat we eerst van een nogal opdringerige aanbieder een prijzige offerte hadden ontvangen hebben we eerst gebruik gemaakt van de online offerte-aanvraag van Ramenfabriek op ' t Hoog. Binnen 2 dagen kwam een reactie, waarna we een afspraak voor een nader offertegesprek hebben gemaakt. Tot onze blijdschap, maar ook wel verassing bleef tijdens dit duidelijke en open gesprek de offerteprijs vrijwel in stand. Levering duurde door drukte (begrijpelijk) wel een jaar, maar ook gedurende dit jaar ondanks inflatie geen prijsverhogingen. Aanbrengen van kozijnen ging ook helemaal goed. Ziet er nu zeer netjes uit en nu al duidelijk effect van de triple-glas kozijnen op isolatie van woning. Zeer tevreden. Warm aanbevolen.
  18-11-2022 - Martin , Gouda
 • 9
  Heldere duidelijke afspraken maken is al een kunst. Ze dan ook nog na maanden precies zo uitvoeren met alle zorg van dien is vaak nog veel ingewikkelder. Maar wat zijn wij blij met onze nieuwe kozijnen en het het hele verloop.
  17-11-2022 - Arno , Nieuwerbrug a/d Rijn
 • 10
  Ik ben bij verschillende aanbieders van kozijnen op bezoek geweest en heb voor Ramenfabriek op 't Hoog gekozen omdat de prijs goed was en mijn zus al positieve ervaringen had met dit bedrijf. De kozijnen zijn geplaatst door ervaren professionals en ik ben er erg blij mee!
  17-11-2022 - Jacques van de Wal , EINDHOVEN
 • 9
  Aardige monteur. Monteur hield rekening met mijn wensen. Voordeur perfect gemonteerd.
  13-11-2022 - Frits , Nieuwegein
 • 10
  Afspraken na gekomen. Werk mensen vriendelijk en goed en netjes werk geleverd.
  12-11-2022 - L.E.C. van Esch , Tilburg
 • 8
  De uitvoerenden kwamen ervaren over. Een ieder had zijn taak, 4 man die 3 dagen werk in 1 dag gerealiseerd hebben. Netjes achter gelaten, en de tijd genomen om ook nog een onderhoudsinstructie te gevenh.
  11-11-2022 - P. Heijman , Lijnden
 • 9
  Ik ben een doe het zelver en heb genoten van hoe deze monteurs te werk gaan, in no time zijn de oude kozijnen verwijdert, alles wordt eerst schoongemaakt en opgeruimd en dan beginnen de voorbereidingen voor het plaatsen van de nieuwe kozijnen. TopTeam.
  11-11-2022 - Klaas de Graaff , Julianadorp
 • 7
  Het eindresultaat is mooi en de kwaliteit van het materiaal zeer goed. Snel geïnstalleerd.
  08-11-2022 - Jonna Fok , Noordwijk zh
 • 9
  Twee nieuwe kozijnen laten plaatsen. Mijn rolluiken aan de buitenkant moesten er van tevoren af. Door omstandigheden kreeg ik dat zelf niet geregeld. De "voorman" van de montageploeg heeft op de dag van de plaatsing erg met mij meegedacht, waarvoor mijn complimenten. Daarnaast zijn de kozijnen keurig geplaatst en werd de werkplek netjes achtergelaten; ook buiten was al het materiaal netjes opgeruimd!
  07-11-2022 - Mar , Den Bosch
 • 10
  We zijn ontzettend blij met onze nieuwe kunststof pui. Geplaatst door een team van 2 ontzettend vriendelijke en ook kundige mannen. Ze hebben ons fantastisch door deze vier dagen geholpen met een vernieuwd en beter geïsoleerd huis als resultaat.
  04-11-2022 - Jan , van den Eeckhout
 • 9
  Goed bedrijf,vriendelijke informatie en de montage door vriendelijke,kundige mensen gedaan!!
  01-11-2022 - Eef van Oostrum , Utrecht
 • 9
  Vanaf de eerste keer dat we de showroom binnen stapten, tot aan het moment dat de kozijnen werden opgeleverd, is het een compleet goed verzorgde service geweest.
  01-11-2022 - Marijn , Veenendaal
 • 9
  Alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Vriendelijke en hardwerkende en secure mannen. Denken mee en komen met goede oplossingen. Klantvriendelijk.
  01-11-2022 - Paul Teeuwen , Veldhoven
 • 10
  Goed geholpen met uitkiezen van kunstof kozijn. Evt aanpassingen werden netjes geregeld , kreeg snel antwoord op mijn mail. Het plaatsen van kozijn verliep netjes, zeer vriendelijke mensen. Lieten alles netjes achter. Het kozijn was erg prijzig. Maar ben er zo blij mee. Service is echt top!!!
  29-10-2022 - Angeliek smolders , Tilburg
 • 10
  Zie boven, alleen jammer van de lange levertijd, maar dat komt door de vele opdrachten denk ik.
  27-10-2022 - Theo , Purmerend
 • 10
  Ze hebben vanaf het begin hard gewerkt en binnen een halve dag 3 kozijnen geplaatst en alles weer in uitstekende staat achtergelaten. Waar nodig was vroegen zij naar mijn wens (breedte van de vensterbanken) en wat beloofd is ook waargemaakt.
  26-10-2022 - H.R. , Den Bosch
 • 8
  De ramen had het team er zo uit. Zij werkte nauwkeurig en netjes. Ramen plaatsen ging ook zeer vlot en hebben alles keurig en netjes achter gelaten. De service is dan ook echt heel fijn
  24-10-2022 - Richard van Dorp , Den Haag
 • 9
  Netjes en snel gewerkt.
  21-10-2022 - Erica , Den Bosch
 • 9
  Nette montage en afwerking door vakmensen
  21-10-2022 - Roland , Den Ilp
 • 9
  We zijn er blij verrast met onze nieuwe kozijnen. Ziet er boven verwachting mooi uit. Naast het eind resultaat zijn we erg tevreden over het verloop van de levering, goeie start in de showroom prima communicatie en belangrijk erg prettig installatie team.
  16-10-2022 - jeroen thijsen , Utrecht
 • 10
  Vorige week zijn mijn kozijnen geplaatst. Ik ben er helemaal blij mee. Het hele voortraject als positief ervaren. Ook toen ik wat aanpassingen wilde doen in de offerte, was dit geen probleem. De monteurs die de kozijnen kwamen plaatsen, waren vriendelijk en kwamen hun afspraken na.
  14-10-2022 - Edwin van Essen , IJsselstein
 • 10
  We zijn erg tevreden met het eindresultaat en zitten er nu warmpjes bij.
  14-10-2022 - Ben , Haghorst
 • 8
  Goed
  11-10-2022 - Maarten , Heerjansdam
 • 9
  Bij ons is hard gewerkt alles is prima afgevoerd de kozijnen en deuren zijn heel mooi! Vriendelijke mannen harde werkers
  09-10-2022 - Jolan , Waalre
 • 10
  Zowel de adviezen en begeleiding bij de aanschaf van de kozijnen als het daadwerkelijk plaatsen was allemaal keurig geregeld. Prima vakmensen die vriendelijk zijn, netjes werken en alles netjes achterlaten.
  06-10-2022 - Erik , Tilburg
 • 10
  Het hele traject, vanaf het bestellen tot en met de plaatsing, is zonder problemen verlopen. Afspraken werden van tevoren op papier gezet en zijn allemaal naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het enige minpuntje was de lange levertijd, maar ook dat is van tevoren besproken.
  05-10-2022 - René , Maarssen
 • 10
  Snel en mooi afgewerkt
  05-10-2022 - Angelique Kuijper , Rosmalen
 • 10
  Gelijk aan de eerste keer ging alles weer zoals je als klant mag verwachten. Prettig contact met de adviseur ( Ralf) en werd nu ook weer alle tijd genomen om tot een mooi resultaat te komen. Na het samenstellen van de offerte verloopt werkelijk alles volgens afspraak. Keurig wordt je op de hoogte gehouden. Voorafgaand aan de daadwerkelijke levering/montage volgt er nog een inmeet afspraak en ook deze man gaat uitermate vriendelijk en secuur te werk. Door omstandigheden hadden wij het verzoek gedaan de montage zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden. Ook hier heeft het gehele team zich ingespannen dat te realiseren. Inmiddels het de daadwerkelijke levering plaatsgevonden. Het montage team was keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. Beleefde en aardige mensen die keurig werk verrichten. Top!
  04-10-2022 - Mart , Purmerend
 • 8
  We zijn tevreden met de nieuwe kozijnen op de benedenverdieping en de voordeur. Alles is netjes afgewerkt.
  02-10-2022 - Johan , Nuenen
 • 9
  .
  30-09-2022 - Kooijmans , Schijndel
 • 10
  Hele traject van aankoop tot montage is uitstekend verlopen. Tijdig geïnformeerd en altijd iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Allemaal even behulpzaam en vriendelijk.
  23-09-2022 - Danny , Purmerend
 • 10
  Uitstekende communicatie, nette mensen, professioneel, kwaliteitsproduct en prima after sales service. Komen afspraken goed na en ruimen alles netjes op.
  15-09-2022 - Erik , Tilburg
 • 9
  Producten zijn zoals verwacht. Bij het plaatsen waren de monteurs professioneel en kundig en was er genoeg ruimte om zaken te bespreken. Service vanuit kantoor goed en vakkundig. Goede begeleiding bij het de offerte fase en selecteren van het product. Ook tijdens afronding goede begeleiding en staan altijd open voor vragen.
  14-09-2022 - H.j. Van de Weijer , Heeze
 • 10
  Prima geregeld. Alles van begin tot eind perfect verlopen. Vaklui aan het werk. Top
  12-09-2022 - Dick , Kaatsheuvel
 • 8
  Via buren bij Ramenfabriek op 't Hoog gekomen. Fijn gesprek met Ralph over de mogelijkheden in de winkel. Plaatsen ging heel vlot en soepel. Alles in 1 dag klaar. Helaas wel een kleine beschadiging en wat purschuim vingerafdrukken op het nieuwe witte kozijn. Dit werd na contact met het servicecentrum de week erna helemaal in orde gemaakt, door de meest vriendelijke Brabantse man.
  09-09-2022 - Marleen , Amsterdam
 • 10
  Na een eerdere ervaring, opnieuw op 't Hoog een offerte gevraagd. Deze was opnieuw concurrerend met de andere aanbieders. Het inmeten verliep soepel en op mijn verzoek werd er een tweede inmeet bezoek ingepland. De plaatsing verliep erg soepel en er werd waar nodig overleg gepleegd. Al met al: vanaf het eerste oriënterende bezoek tot en met de plaatsing dik tevreden, zowel over het product als over de medewerkers.
  07-09-2022 - Hans , Oisterwijk
 • 9
  Wij hebben een paar maanden moeten wachten maar dat was op zich geen probleem. Tijdens het kiezen van de kozijnen en deuren zijn wij erg goed geholpen in showroom. Onze kozijnen en deuren werden super snel in één dag gemonteerd. Het ziet er allemaal netjes en mooi uit en wij zijn er erg blij mee!
  04-09-2022 - Elizaveta , Purmerend
 • 8
  Na mijn bezoek aan de showroom waar ik informatie kreeg over hetgeen ik nodig had. Daarna thuis via de webshop mijn onderdelen besteld. Na twee weken kon ik het bestelde ophalen. Zeer tevreden over de afhandeling tijdens het ophalen. Zeer tevreden over het eindresultaat.
  03-09-2022 - Peter , Drunen
 • 10
  Uitsteken geplaatst door een vakman en uitstekend administratief geregeld.
  30-08-2022 - Agnes , Marken
 • 10
  Ik heb een jaar geleden mijn nieuwe kozijnen en schuifpui besteld en die hebben ze in juli geïnstalleerd. Het duurde wat lang voordat de kozijnen geleverd en geplaatst konden worden maar dat is gebruikelijk in deze tijden. Over het resultaat, de installatie en de opvolging ben ik super tevreden. Hele vriendelijk mensen die echt weten wat ze doen.
  29-08-2022 - Gijs van Esch , 's-Hertogenbosch
 • 10
  Uitvoering door leuke en vakkundige mensen.
  12-08-2022 - H.Pijnenborgh , Oisterwijk
 • 9
  In 2 jaar tijd alle kozijnen in het huis vervangen door Op 't Hoog. Zeer tevreden over het eindresultaat. Dankzij meedenken van de monteurs toch een schuifpui wat eerst niet zou kunnen. Vriendelijk monteurs, ruimen alles netjes weer op. Snelle reacties op vragen via telefoon en op mails.
  12-08-2022 - Frans , Rockanje
 • 7
  Het voor traject ging goed. Goed geholpen in de showroom nu meer dan een jaar geleden. Zowel boven als beneden kunststofkozijnen laten zetten. Toch zijn er wat kleine dingetjes zoals *geen hordeur geleverd *Kleine beschadigen *Afwerken op sommige plaatsen niet netjes. *Tijdens montage niet altijd opgeruimd, heb ik zelf gedaan met name de 1e dag waarbij ik breekmesjes vond in mijn achtertuin terwijl ik 2 honden heb lopen. *Jammer dat ze de kozijnen na plaatsen niet schoonmaken, kitresten en ander spul wat erop zit. Probleem voor mij is dat wij de bovenverdieping de ramen en kozijnen niet kunnen schoonmaken aan de buitenkant. Ik kan niet meer op een ladder helaas. Het is dan ook onmogelijk om te beoordelen of alles goed is aan de buitenkant. 2 beschadigingen zijn gelijk de volgende dag verholpen, wat ik perfect vind. Voor de rest zullen we moeten wachten tot na de vakanties vermoed ik. Ondanks deze punten ben blij en trots op onze kozijnen. Het ziet er echt gaaf uit. Gezien de reputatie van het bedrijf zal alles goed komen.
  09-08-2022 - Henk van den Broek , Prinsenbeek
 • 9
  Na een goed gesprek met de verkoper werden de beide dakramen door hem besteld en nadien door de monteurs vakkundig gemonteerd. Nadien werden door hen de werkplekken zowel binnen als buiten gereinigd. Mijn complimenten !! Door VELUX waren wij bij ramenfabriek op 't Hoog uitgekomen. Het was een uitstekende aanbeveling
  06-08-2022 - Wim Delmee , 's-Hertogenbosch
 • 10
  Mijn ervaring is in alle opzichten uitstekend te noemen.
  05-08-2022 - Anja Bruinsma Wouters , Tilburg
 • 10
  Afgelopen week zijn de kozijnen in de keuken aangepakt. Sinds de aankoop van de woning waren deze eigenlijk al aan vervanging toe. Dit was ook gelijk een mooie gelegenheid om het grote glasoppervlak aan de achterkant wat te verminderen. Zelf een ontwerp gemaakt en dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Frank en Nick de Kok waren verantwoordelijk voor de uitvoering en ze hebben keihard moeten werken om alles binnen de drie dagen geregeld te krijgen. Een paar kleine schoonheidsfoutjes daargelaten, hebben ze fantastisch werk verricht. De laatste puntjes op de i zijn door Maurits en (andere) Frank in de week daarna opgelost. Nu zijn we hard aan het sparen, want de volgende klus is een nieuwe voor- en achterdeur. Waarschijnlijk gaan we dit in de komende maand aanvragen, want de wachttijd voor montage loopt aardig op.
  04-08-2022 - Pedro , Wagenberg
 • 9
  Het was het maanden wachten meer dan waard. Supermooie deur met kozijn welke in een halve dag door 2 man professioneel werden geïnstalleerd. Nog een paar dagen wachten voor nalevering van de boven- en zijlichten. Vriendelijk personeel, ze hebben zelfs de brievenbus opgehangen en de deurbel verplaatst. Familie en kennissen zijn allen enthousiast en vinden het een prachtige deur. Mijn buurman heeft de folder meegenomen en overweegt ook een deur van Ramenfabriek op 't Hoog. Afsluitend: het kost wat maar dan heb je ook wat......
  02-08-2022 - Eef Goes , Odijk
 • 10
  Prima advisering. Bij het plaatsen is heel netjes gewerkt. Mijn tuin is helemaal in tact gebleven, niets kapotgegaan. Ook is al het afval heel netjes afgevoerd.
  30-07-2022 - Ria , Rosmalen
 • 9
  Ik vond het vervangen van alle kozijnen heel erg spannend! De monteurs die kwamen waren super vriendelijk en hebben net werk afgeleverd. Helaas wel een tegen gebroken in de tuin (die net 3 mnd geleden gedaan was) maar dan komt de service om de hoek kijken. Snelle reacties, doorpakken en afhandelen. Daar hou ik van!
  29-07-2022 - Caressa , Tilburg
 • 10
  Weinig spraakzaam , maar zeer snelle werkers nadeel :er is maar een persoon die nerderlands sprekt
  28-07-2022 - André , Utrecht
 • 9
  Goede producten. Netjes, vakkundig en snel de nieuwe dakramen geplaatst.
  22-07-2022 - P. Hamers , Berkel-enschot
 • 10
  Alles op tijd volgens planning geleverd en geïnstalleerd met heel weinig overlast, troep of zo. Monteurs op tijd, zoals afgesproken. Vriendelijk en vakkundig. Ruim op tijd klaar.
  21-07-2022 - Frank , Utrecht
 • 10
  Verkoop / advies, prima. Voorbereiden / inmeten, prima. Uitvoering, montage, prima. Dik tevreden klanten. Dit geldt trouwens ook voor de buren, Beukenhof 3 Wij zullen een foto sturen als de woningen helemaal klaar zijn.
  19-07-2022 - Francet & Math Bos , Beringe
 • 10
  Van het begin tot het einde een duidelijke gang van zaken. We wisten van te voren dat er een lange levertijd op zou zitten. Kleine beschadigen binnen een week verholpen en hersteld. Uiteindelijk super tevreden met het eind resultaat. Mooie kozijnen en vensterbanken binnen en buiten.
  17-07-2022 - Tommy Hopmans , Veldhoven
 • 9
  Goede afspraken en netjes afgewerkt. zeer tevreden
  15-07-2022 - Jack Kemper , Volendam
 • 10
  Duidelijke afspraken over stijl, vormgeving tijdstippen van plaatsing, voorwaarden waar voldaan moest worden. De montagedagen, drie dagen verliepen zonder problemen, geen rommel geen fouten. Echt geweldig gedaan.
  14-07-2022 - Jan , Berkel-Enschot
 • 10
  Wij hebben hier het hele huis laten doen kozijnen, deuren en een dakkapel. Fijne mensen die je een goed advies geven. Ook de monteurs waren geweldig en netjes. Wij raden iedereen Op T’Hoog aan.
  13-07-2022 - Johan , Piershil
 • 10
  Prima vaklui die alles geinstaleerd hebben in goed overleg met ons. alles netjes opgeruimd en meegenomen.
  09-07-2022 - A broeren , Dongen
 • 10
  Zeer tevreden. Wat een prachtresultaat en wat een kwaliteit! De monteurs zeer kundig en overleg waar nodig. In mijn geval moet de badkamer nog gerenoveerd worden dus geheel afgetimmerd hoefde de boel niet. Dit is keurig besproken.
  05-07-2022 - Mariska , De Rijp
 • 10
  De monteurs hebben onder leiding van Dave, bij ons en de woningen die deel uit maken van onze VvE, de werkzaamheden perfect uitgevoerd! Wat een ongelofelijke fijne vakmensen die je met vertrouwen over de vloer kan hebben. En dan heb ik het nog niet eens over de kozijnen… perfect!!
  03-07-2022 - Frans van Dijk , Rotterdam
 • 8
  Fijne medewerkers, behulpzaam en ze denken goed mee.
  30-06-2022 - Ilya , Nieuwegein
 • 10
  Goede communicatie per automatische e-mail maar ook via persoonlijk contact. Perfecte inmeting door zeer ervaren persoon. Keurige plaatsing en afwerking door FenN Montage (één van de monteurploegen door Op 't Hoog aangedragen). Zeer tevreden over de levering van het eerste deel en zie uit naar plaatsing van het tweede deel in september. Ik kan een ieder deze ramenfabriek aanbevelen. Nooit meer schuren en verven....wat heb ik daar naar uitgekeken zeg!
  28-06-2022 - Ton , Klaaswaal
 • 8
  Op tijd snel en netjes
  27-06-2022 - Mariëtte , Alphen aan den Rijn
 • 10
  De nieuwe voordeur plaatsen is super goed en netjes afgewerkt.
  27-06-2022 - Frank , Purmerend
 • 9
  Goede kwaliteit deur en ze waren erg hulpvaardig. Ze hebben er voor ons zelfs een kattenluik ingezet.
  27-06-2022 - Marcel , Purmerend
 • 10
  Mooie kozijnen en leuke medewerkers die het zijn komen maken,ze werken zeer netjes en professioneel,overleggen duidelijk
  24-06-2022 - Richard , Tilburg
 • 9
  Van begin tot het eind, top behandeld
  20-06-2022 - W. bakx , Oisterwijk
 • 9
  Alle afspraken nagekomen keurig nette medewerkers
  08-06-2022 - Ria , Bilthoven
 • 10
  Ziet er netjes en goed uit. Wordt keurig gemaakt volgens afspraak. Wordt perfect afgewerkt. Complimenten….
  08-06-2022 - Joke , Katwijk
 • 10
  Ben ontzettend blij met de geleverde producten.Keurige mensen die netjes werken. Het ziet er prachtig uit. Ook de correspondentie was prima.Je wist duidelijk waar je aan toe was.
  07-06-2022 - M. de Bie , BEST
 • 10
  Alles netjes en goed geplaatst
  07-06-2022 - Leon , Helmond
 • 8
  Mooie voordeur van begin tot eind alles duidelijk en netjes gedaan top
  07-06-2022 - Rob Deelen , HELMOND
 • 9
  Perfect geïnstalleerd en probleempjes goed, snel en heel fijn met goede communicatie opgelost. Hou dit vol in deze drukke tijd.
  06-06-2022 - M. , Bolte
 • 10
  Vanaf het eerste belletje zeer vakkundig geholpen.
  01-06-2022 - Edwin van der Stege , Wormer
 • 10
  Zowel de verkoop in Moergestel als het monteren van de kozijnen en voordeur is prima gegaan. We zijn er erg blij mee
  31-05-2022 - Jan , Haaren
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”