Klanten vertellen

Al 8 jaar op rij de beste!


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. We beseffen ook dat er altijd verbeterpunten zullen blijven en wij werken daarom graag samen met review site Klantenvertellen.

Met Klantenvertellen zorgen we ervoor dat u als nieuwe klant online reviews over onze geleverde producten en diensten kunt lezen van bestaande klanten. Natuurlijk is het mogelijk om na oplevering zelf ook een review over de Ramenfabriek te schrijven en zullen wij u hiervoor uitnodigen. Op deze manier kunnen we blijven werken aan zo goed mogelijke producten en service. Zie hieronder een aantal reacties van klanten die u reeds voor zijn gegaan.

Inmiddels zijn er circa 16.000 bedrijven die gebruik maken van Klantenvertellen en wij zijn zeer trots op het feit dat we met meer dan 2700 beoordelingen alweer voor het 8ste jaar op rij de best beoordeelde kozijnenleverancier van Nederland zijn!

Klantenvertellen

9.3

Het gemiddelde van 2822 beoordelingen.
99% van onze klanten beveelt ons aan

Naar klantenvertellen »

 • Showroom
 • Verkoop traject
 • Montage traject
 • Nakomen levertijd
 • Kwaliteit product(en)
 • Service
 • 10
  Duidelijke afspraken. Creatief meedenken. Vlotte en nette plaatsing. Schone oplevering. Deskundig en vriendelijk personeel. Kortom, alle ingrediënten om dit bedrijf van harte aan te bevelen.
  15-09-2023 - Henk , Leusden
 • 10
  Goede communicatie en service vanaf het begin tot het einde. Alles volgens afspraak en vriendelijke monteurs met kennis van zaken. Wij raden Ramenfabriek op 't Hoog zeker aan.
  15-09-2023 - Monique , Tilburg
 • 9
  Denken mee in het proces en mogelijke oplossingen. De monteurs zijn aardig en vriendelijk en indien vragen wordt hier uitstekend op geanticipeerd!
  13-09-2023 - Rob , Nuenen
 • 9
  De monteurs die bij mij de bestelde kozijnen hebben geplaatst hebben keurig hun werk gedaan. Ben dik tevreden.
  08-09-2023 - Rob , Tilburg
 • 9
  Een raampje van onze voordeur was stuk. Levering heeft even geduurd, maar de montage is keurig uitgevoerd. Vlot en goed. De communicatie was een beetje lastig door vakanties, maar alles is goed gekomen.
  24-08-2023 - Bart Hendrix , Haaften
 • 8
  Eerst uitleg in showroom was prettig met goede informatie en duidelijke voorbeelden. Helaas lange levertijd. De installatie verliep goed en werd door nette, vakkundige mensen uitgevoerd. Helaas wel 1 raam onderweg een scheur opgelopen en 1 hor paste niet goed. Beide zaken zijn keurig opgelost.
  11-08-2023 - Koen , Biezenmortel
 • 10
  Ik kan het iedereen aanraden. We zijn zeer tevreden ook betreft de service die verleent is.
  08-08-2023 - Marij Van limpt , REUSEL
 • 10
  Op t hoog is een prima bedrijf die uitstekend werk geleverd hebben
  04-08-2023 - Teun , 's-Hertogenbosch
 • 8
  In 2021 heeft Op 't Hoog onze bovenverdieping en zolder voorzien van nieuwe kozijnen. Dit is naar tevredenheid gebeurd, dus dit jaar (2023) de benedenverdieping laten doen. De kozijnen zitten er netjes in en alles is keurig afgewerkt en de oude kozijnen zijn door de monteurs afgevoerd. We hebben, in die 2 jaar 10 mensen over de vloer gehad, verkopers, in-meters en monteurs allemaal vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. op 't Hoog is iets duurder maar dat zijn ze zeker waard.
  02-08-2023 - Toon , Breda
 • 10
  In alle opzichten heeft Op 't Hoog bij ons perfect werk geleverd. Duidelijke afspraken, die goed zijn nagekomen. Eindresultaat is uitstekend. 1 ruit bleek bij plaatsing defect, dit wordt nog z.s.m. hersteld.
  01-08-2023 - Alfred , Rosmalen
 • 10
  Heel goed en vakkundig,netjes gewerkt. Wel is er een barst in de ruit van de deur bij apartment 32K wat gemeld is door monteur aan Ramen fabriek. Ook is er bij apartment 32M wat krassen gevonden in de deur ruit ,dit is gevonden na dat de monteurs waren vertrokken.
  01-08-2023 - François , Best
 • 9
  Kozijnen en deuren in het hele huis vervangen. Prachtig eindresultaat! Vakkundig geïnstalleerd en alles liep zoals afgesproken.
  28-07-2023 - Wendy , Sint-Oedenrode
 • 9
  Op tijd gearriveerd, vriendelijk, vakkundig, setvice gericht. Bestelling xou in 1e instantie pas in oktober worden geplaatst. Na 1 belletje kon het eind juli al, erg blij mee! Complimenten!
  28-07-2023 - Mariëtte , Berkel-Enschot
 • 9
  De moneurs werken snel, netjes en het resultaat is geweldig
  28-07-2023 - Rogier , s-HERTOGENBOSCH
 • 10
  Op aanraden van tevreden buren kunststof kozijnen, triple glas en balkondeuren voor 3 verdiepingen door Ramenfabriek laten monteren. Prima eerste contact met account manager, goede informatie en veel advies bij juiste keuze maken in de showroom. Goede prijs en heel goed contact. Na tekenen van offerte werd montage datum bepaald en gedurende de maanden wachten werden we steeds goed geïnformeerd over de volgende stappen. Omdat de wachttijd best lang is tegenwoordig, waren we benieuwd of de planning wel uit zou komen. En die kwam uit! Op de juiste dag kwam het team s morgens aan en werden alle benodigde materialen geleverd. Het zou 3 dagen duren, maar na 2,5 dag waren ze klaar. Hard gewerkt, vooral ook keurig gewerkt, geen schade aan de muren, stof viel erg mee (werd veegschoon opgeleverd), alle oude kozijnen en afval netjes opgeruimd, container op tijd weg etcetera. Alsof er niets gebeurd was... behalve dat we nu prachtige kozijnen hebben, er goede horren in zitten en het huis een stuk stiller is door het glas, Zeer tevreden dus!
  26-07-2023 - Corina , Vianen
 • 10
  Vriendelijk geholpen bij de aankoop en inmeten en montage waren ook super.
  21-07-2023 - Guido , Eindhoven
 • 10
  Er is veel tijd gestoken in de voorbereiding en het bespreken van de diverse opties. uitvoering conform opdracht en planning. montageploeg zeer deskundig en uiterst vriendelijk.
  21-07-2023 - HR , Eindhoven
 • 10
  Geweldig! De mannen stonden om 7:45 voor de deur en om 8:15 was de oude pui er al uit! Zo snel maar ook zo netjes te werk. Om 10:15 ff koffiepauze en toen verder het glas erin zetten en alles afwerken, en om 11:45 gingen de mannen alweer. Alles keurig netjes afgewerkt! Helemaal top! Een zeer tevreden klant.
  20-07-2023 - Bianca steevers , Purmerend
 • 10
  Goede communicatie bij verkoop en in het vervolgtraject. Beetje jammer dat jullie, zonder overleg, de leverdatum bepalen. Zeker als mensen, net als wij, een eigen bedrijf aan huis hebben. De montage verliep vlekkeloos. 2 zeer aardige en goede monteurs. Die hebben het geweldig gedaan. We zijn erg blij met het resultaat Groetjes Michaël en Ans Keislair.
  15-07-2023 - Michaël , Den Bosch
 • 8
  Het montage team heeft net werk geleverd en ook het netjes achtergelaten
  12-07-2023 - Laurens van Doren , Best
 • 10
  Twee toppers bij ons het kozijn en de voordeur geplaatst. Echte vaklui die erg netjes en precies te werk gaan. Dit is voor ons de 2e keer en ik kan het iedereen aanbevelen. Vanaf de verkoop in het nieuwe pand in Purmerend tot aan het einde van de klus....KLASSE!
  11-07-2023 - Ellen , Purmerend
 • 10
  Prima service, netjes afgewerkt
  08-07-2023 - Kees , Aarle Rixtel
 • 8
  Na een bezoekje aan de showroom waar we goed geholpen zijn, kozijnen besteld. Jammer genoeg een langere wachttijd. Maar dit was het meer dan waard. Alles is netjes en vakkundig geplaatst en afgewerkt. Mijn complimenten voor de harde werkers.
  06-07-2023 - Calista , Tilburg
 • 10
  Verkoopadvies was perfect. Het traject er achteraan tot plaatsing ook. De voordeur zou eigenlijk pas rond december geplaatst worden maar werd een half jaar eerder. Afwerking zowel binnen als buiten is perfect gedaan en ziet er keurig uit. Netjes gewerkt en sloopwerk is gelijk afgevoerd.
  03-07-2023 - Nico en Jeannette , West Graftdijk
 • 8
  Netjes gemonteerd en geleverd en goede service/nazorg. Enig minpunt, wachttijd.
  03-07-2023 - Frank , Veldhoven
 • 10
  Algemene opmerking: lange levertijd
  30-06-2023 - s. wijma , VELDHOVEN
 • 8
  Kozijnen geplaatst. Keurig werk geleverd. Alles heel gebleven incl. stucwerk. Kortom vakwerk.
  30-06-2023 - René , Veldhoven
 • 8
  Een partij waar je op kan vertrouwen. Ook al zat het even tegen qua slopen van de oude gevel er wordt gezorgd voor een oplossing.
  29-06-2023 - Angelique , Vianen
 • 10
  Als ervaren klant van de ramenfabriek ben ik wederom zeer tevreden over mijn zojuist geplaatste kozijn met screen. Kozijn is vakkundig en met overgave gemonteerd. Details zijn hierbij niet over het hoofd gezien. Kortom, zeer blij met deze aanwinst, op naar de volgende aankoop bij Ramenfabriek op ‘t Hoog
  27-06-2023 - Eric , Haaren
 • 10
  Erg tevreden met de plaatsing en afhandeling
  26-06-2023 - marga harms , 5508 Veldhoven
 • 9
  In het hele proces heeft het bedrijf prettig en goed samengewerkt. Ook werd zorgvuldig gecheckt wat we precies wilden hebben. Kers op de taart was de keurige montage door monteurs die erg prettig in de omgang waren.
  23-06-2023 - jos , Dorst
 • 10
  Na in de showroom goed geïnformeerd en geholpen te zijn, opdracht geplaatst. In eerste instantie (door drukte) erg lange wachttijd wat betreft plaatsing, maar door extra inzet personeel toch sneller in planning terecht gekomen. Tijdens montagedagen, door vriendelijke, behulpzame en bovenal kundige monteurs (Maikel, Bram en Karim)geholpen en zijn alle (13 eenheden) kozijnen, schuifpui en keukendeur precies volgens planning en tevredenheid in 3 dagen geplaatst. Vol lof en vol vertrouwen over kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
  22-06-2023 - Frank , Vlijmen
 • 10
  Vanaf de eerste keer in de showroom tot aan de montage en de service op het laatst, Goed geinformeerd, alles goed besproken, perfect ingemeten, vakkundig gemaakt met uiterste vakkundigheid gedemonteerd en gemonteerd en afgewerkt. Aan alle medewerkers van Ramenfabriek op 't Hoog Moergestel: Albert, Dennis, Hennie, John, Dean, Bryan en Karim en alle andere medewerkers, TOP, GEWELDIG, PRIMA,PERFECT en BEDANKT.
  19-06-2023 - C.J. van Kaam , Breda
 • 9
  Vooraf werd ik goed voorgelicht. Alles was duidelijk. De werkzaamheden verliepen volgens plan. Personeel was vriendelijk en karwei werd vakkundig afgewerkt. Heb nog één klein vraagje: De screen op de slaapkamer op de 1e etage valt niet helemaal strak naar beneden. Zou ietsje eerder moeten stoppen, dan staat het doek mooi strak. Kan dit nog 'n keertje bijgesteld worden ?
  18-06-2023 - Jan , Oisterwijk
 • 9
  Erg professionele, accurate en toegewijde mannen met scherp oog voor detail. Trots op eigen werk en dat is terecht. Zeer vriendelijk in de klantbenadering. Letterlijk ook opgeruimde werkers die een schoon werk hebben opgeleverd. We zijn erg tevreden met het resultaat. Kleine defecten zijn vlot in behandeling genomen. Kortom een aanbeveling waard!
  16-06-2023 - Huub , Zaandam
 • 10
  Na inbraakpoging snel en vakkundig geholpen
  13-06-2023 - edward de kok , 's-bosch
 • 10
  Zonwering op de ramen waren eenvoudig zelf te plaatsen.
  13-06-2023 - Luc van de Ven , Houten
 • 8
  Zeer vakkundige vakman die de kozijnen komen plaatsen. Wij zijn zeer te rede.
  12-06-2023 - Sabrina Oostveen , Maarssen
 • 9
  Je kozijnen vervangen doe je niet elke dag, tenminste wij niet. Dus het is best een intense ervaring. Tussen bestellen en monteren zaten bij ons 13 maanden, dan weet je niet meer helemaal wat je besteld hebt, of het volledig is enz. De communicatie bij vragen, vooraf en/of tijdens monteren is positief, erg daadkrachtig en duidelijk. Dan de dagen van montage, eerst een bakkie koffie en dan gaan ze er tegenaan. Het zijn echte professionals, kundig, erg op elkaar ingespeeld, nemen de tijd om je vragen te beantwoorden, weten wat ze doen en nemen de oude kozijnen en glas netjes mee. Ook over de afwerking ben ik zeer te spreken. Mede door het slopen met beleid, waren er maar minimale punten die bijgewerkt moesten worden, dit is dan zonder te vragen ook gebeurd. Bij bespreekpunten was er goed overleg met goed advies. Daarna nog het opleverrondje en klaar, Alles is zeer netjes verlopen. Echt een aanrader. Voor de volgende ronde van nieuwe kozijnen gaan wij ze zeker weer bellen. Dat heb ik als erg prettig ervaren.
  12-06-2023 - DJ , Breda
 • 10
  Aannemer Frank Daalen heeft bij ons de plissé hordeur geplaatst. Frank heeft dit heel erg goed gedaan. Frank is inmiddels al een paar keer bij ons geweest en wij ervaren hem als zeek vakkundig, erg vriendelijk en correct. Op ‘t Hoog mag trots zijn om zijn vakkundigheid te mogen en kunnen inhuren. Wij zijn heel erg blij om toch deze plissé hordeur bij Op ‘t Hoog te hebben gekocht, want hij sluit perfect aan op onze destijds aangeschafte schuifpui, ( ook bij jullie natuurlijk). Ook complimenten aan de medewerkers die ons hebben geholpen.
  12-06-2023 - René , Berkel Enschot
 • 10
  Uitstekend werk 8
  09-06-2023 - Wil V Dooren , Tilburg
 • 9
  Netjes geholpen. Een probleem na de oplevering. Maar daar wordt aan gewerkt. Dus hier verwacht ik netjes op de oplossing. Al bij al. Dil tevreden
  02-06-2023 - Peer Hermans , Tilburg
 • 10
  De werkmannen zijn 3 dagen hard aan het werk geweest om heel het huis te voorzien van kunstof kozijnen en deuren. Ze hebben top kwaliteit gelevert en ben zeer blij met het resultaat Mooie kunstof kozijnen en voor- en achterdeur
  01-06-2023 - Saskia , Oisterwijk
 • 10
  We zijn enorm goed geholpen bij de showroom en advies daar. Er is zeer goed geluisterd naar onze wensen en dat is vertaald naar de mogelijkheden en keuze van alles wat we besteld hebben. Je ziet als klant meteen wat de kosten zijn. Bij het plaatsen was er zeer prettig personeel. Er is hard gewerkt met liefde voor het werk. Vragen werden steeds beantwoord. Het was gezellig om de mensen over de voer te hebben. Er is heel mooi werk geleverd met aandacht voor de afwerking. Dit bedrijf willen we graag aanbevelen.
  29-05-2023 - Ronald , OISTERWIJK
 • 8
  Het hele proces vanaf het eerste gesprek t/m de installatie is in duidelijke stappen ingedeeld. Hierover wordt goed gecommuniceerd. De kwaliteit van de kozijnen en deuren is zeer goed. Er wordt netjes gewerkt en veel aandacht geschonken aan de afwerking. De werknemers van Op 't Hoog zijn prettig in de omgang. Wat ik wel raar vond is dat je zelf voor het afdekken van de vloer rondom het werkgebied moest zorgen. Er is bij ons in huis veel verbouwd de afgelopen jaren maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ik zelf voor b.v. stucloper moest zorgen, dit is wel een verbeterpunt.
  23-05-2023 - Ronald , Maarssen
 • 9
  Begin mei kozijnen woonkamer en kozijn plus voordeur gemonteerd. Ervaren monteurs een geoliede werkverhouding onderling en vakkundige montage wij zijn er zeer tevreden mee.
  22-05-2023 - Huitink , Zevenbergen
 • 9
  Vanaf het begin prima voorlichting en communicatie, tot en met een goede plaatsing.
  19-05-2023 - Erik Plazier , Leerdam
 • 9
  Enige min punt is dat ik de ventilatie roosters keuze beter had moeten maken.
  18-05-2023 - Dustin , Hoorn
 • 10
  Het personeel dat alles geïnstalleerd heeft, was netjes en correct. Waren goed op elkaar ingespeeld. Houden zich aan afgesproken tijdstippen. Einde werkdag werden de spullen netjes opgeruimden bezem schoon opgeleverd.
  18-05-2023 - Peter , Purmerend
 • 10
  Wij hebben onze voorpui en voordeur met zijlicht laten vervangen. Dit is erg professioneel gedaan en zeer netjes afgewerkt. Wij zijn er enorm tevreden over
  16-05-2023 - Alex , Rosmalen
 • 9
  Netjes en goed gemonteerd
  14-05-2023 - Hans Verwijmeren , Prinsenbeek
 • 9
  Zag er best wel tegenop allerlei mensen over de vloer en heel het huis "'afdekken" maar na een weekje dus alles gepiept
  14-05-2023 - R & M , Geertruidenberg
 • 10
  We hadden al kunststof kozijnen en omdat we zo tevreden waren de kozijnen van de schuur ook laten doen
  12-05-2023 - Wim , Prinsenbeek
 • 9
  Uitstekende vakmensen. Ook prima in de omgang met ons. De afwerking van het project - oude kozijnen afvoeren, rommel opruimen, werd oom prima afgewerkt. De voorbereiding van de plaatsing van de kunststof kozijnen is ook prima verlopen. Kortom: uitstekende ervaring mat Op 't Hoog.
  12-05-2023 - Kick , Udenhout
 • 8
  Met wisselende zzp'ers is het minder als we gewend waren van op t hoog afwerking was best slordig, maar de man van de service heeft het netjes opgelost.
  09-05-2023 - Wim van Duppen , Berkel-Enschot
 • 8
  Deskundig personeel, en goede uitleg.
  06-05-2023 - Jan Fonken , Berkel-Enschot
 • 10
  Boven verwachtingen! Goed gedaan.
  01-05-2023 - Jelrik , Oosterhout
 • 8
  100% tevreden. Wat ze beloven komen ze na. Afwerking zeer goed.
  21-04-2023 - gerard v d wiel , reusel
 • 7
  Correcte medewerkers zowel planning als uitvoeringskant die afspraken over uitvoering nakomen. Wel lange levertijd echter bij sluiten overeenkomst was dat al duidelijk. Daarnaast grote meerprijs voor binnenafwerking waarvoor ik vervolgens niet heb gekozen.
  17-04-2023 - B , Tilburg
 • 10
  Zowel over het monteren als de service ben ik zeer tevreden.
  13-04-2023 - Richard Vreenegoor , IJMUIDEN
 • 10
  Het werk is snel gedaan en netjes afgewerkt.
  04-04-2023 - Jan , Udenhout
 • 8
  De kozijnen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De parallel sluiting vind ik de uitvinding van de eeuw. Ook de inzethorren zijn een uitkomst. Beslag werkt licht. Alles ok. Ik kom hier al voor de zoveelste keer en ben erg voor kwaliteit en service. En dat krijg je hier.
  31-03-2023 - Ton Post , Assendelft
 • 8
  De kozijnen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De parallel sluiting vind ik de uitvinding van de eeuw. Ook de inzethorren zijn een uitkomst. Beslag werkt licht. Alles ok. Ik kom hier al voor de zoveelste keer en ben erg voor kwaliteit en service. En dat krijg je hier.
  29-03-2023 - Ton Post , Assendelft
 • 10
  Het enige wat jammere is dat ik meer dan een jaar heb moeten wachten op de installatie, maar dat was nu eenmaal de net-uit-Covid periode waar iedereen het huis wilde upgraden. Verder helemaal tevreden!
  23-03-2023 - Danielle Cazander , Utrecht
 • 10
  Prima team, was keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. Werkte snel en liet geen rotzooi achter. Ramen deuren zien er goed uit en isoleren het buitengebied en de temperatuur zoals verwacht
  21-03-2023 - Peter , Best
 • 8
  Keurig op tijd aanwezig. Netjes en vakkundig gewerkt, Mijn vragen en wensen werden goed afgewerkt. Rest een kleine opmerking: de voeg tussen de vloertegels aan de binnenzijde en de dorpel zou afgekit mogen worden. Hier hoopt zich nu stop en vuil in op.
  20-03-2023 - Henk van Eijken , Best
 • 10
  Mooie kozijnen en vakkundig geplaatst door vriendelijke vakmensen, die ook nog alle rommel keurig hebben opgeruimd.
  19-03-2023 - Marjoleine , Berkel-Enschot
 • 10
  Hoewel de levertijd erg lang is en dus erg veel opdrachten zijn is dit niet te merken in de professionaliteit van het bedrijf. Ook als nadien blijkt dat er iets niet in orde is, omdat er in de grote klus iets over het hoofd was gezien komt de organisatie direct in actie en binnen 2 werkdagen was het tot in perfectie opgelost. Hulde!!
  17-03-2023 - Geert , NUENEN
 • 10
  Levering en plaatsing op afgesproken datum en tijd. Wij zijn tot nu toe tevreden.
  17-03-2023 - Johnny Ligt , Loon op Zand
 • 10
  De voorbereiding verliep plezierig. Ik kon steeds goed contact krijgen als er vragen waren. De 4 mannen die aan het werk waren kenden elkaar goed. Twee aan twee vormden ze een team voor de bepaalde werkzaamheden.
  14-03-2023 - Paula , Amsterdam
 • 10
  Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing, als zeer prettig ervaren. Bij het adviseren werd erg goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Bij het inmeten werd alles nogmaals goed doorgesproken. Het plaatsen van de kozijnen is erg kundig en netjes gedaan. Eind van elke dag werd alles netjes achter gelaten. Ik ben meer dan tevreden over zowel het advies als de plaatsing/ afwerking van de kozijnen en de service die geboden word
  10-03-2023 - Jessica , Maarssen
 • 10
  We hebben er kang op moeten wachten maar we zijn uiterst tevreden. Dit kon niet beter. Monteurs Randy, Richard en Pavel verstaan hun vak. Werken zeer secuur, beantwoorden geduldig vragen, denken mee en geven handige tips. Hierdoor heb ik geen schade en kleine punten zijn uitstekend weggewerkt. Complimenten aan gehele team inclusief Dennis (verkoop) en Henny (inmeten). (Bij een ander groot bedrijf bij mij in de buurt (Goirle) had ik mindere ervaring en ben ik weggelopen vanwege nauwelijks aandacht.) Verder was op 't Hoog ook prijstechnisch veel interessanter dan andere grote concurenten. Wellicht ook omdat we 1 dag voor de aangekondigde prijsverhoging onze offerte konden bevestigen. Kortom: Een en al lof. Mvg. Pierre en Jeanny Smits
  10-03-2023 - Pierre , Goirle
 • 9
  Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zeker ook over het team dat de kozijnen en deuren heeft geplaatst 3 maart; vakwerk en nette, vriendelijke lui. Een kanttekening wil ik plaatsen bij de extreem lange levertijd (1 heel jaar). Ook is de prijs aan de hoge kant, maar ik wilde hetzelfde product als in mijn woning (ramen en deuren in 2014 vervangen) en dat ziet er na bijna 10 jaar nog perfect uit.
  10-03-2023 - Ruud , Prinsenbeek
 • 10
  Het kozijn werd keurig geplaatst volgens afspraak. Niets mis mee. We zijn wederom zeer tevreden.
  08-03-2023 - A. van der Wal , Steenbergen
 • 9
  Kozijnen hadden gelukkig niet zo'n lange levertijd als de 1e keer. Zat er ook in één dag in allemaal. Dag erop keurig afgewerkt. Hartelijk dank weer.
  07-03-2023 - Mariska , De Rijp
 • 10
  Duidelijke afspraken, goed overleg tijdens de werkzaamheden,netjes en precies afgewerkt....meteen opdracht gegeven voor de andere zijde van ons huis...toppers!
  03-03-2023 - Edwin Wieringa , Uithoorn
 • 8
  We kwamen bij op 't Hoog uit via bekenden. Vanaf het ontvangst in de showroom hadden we al een positief beeld van dit bedrijf. Het zag er allemaal erg goed en zorgvuldig uit met mooie producten. Levertijd is lang maar ze doen wat ze beloven. Montage ging ook voorspoedig met aardige vakkundige mensen. Wel wat beschadigingen op de kozijnen, vanuit fabriek of montage, en daardoor hebben we nog wat oplever punten. Daar ga ik vanuit dat die nog opgelost worden, daar heb ik alle vertrouwen in.
  02-03-2023 - Carl , Prinsenbeek
 • 8
  Alles netjes geplaatst, alleen een probleempje met een kantel kiepraam, deze wordt 3 maart nagekeken
  27-02-2023 - Judith Peters , Eindhoven
 • 10
  17 Februari tussen 7.30 en 8.00 uur ging de bel. Op 't Hoog, wij komen ramen zetten. De kamers waren goed leeg. De oude ramen gingen eruit en de nieuwe erin, gedurende de dag meerdere foto's gemaakt, maar ik kan er maar 1 laten zien. En ik had nog wel de foto's met tekst voorzien. Een van de mannen vroeg om het patent van de foto, ik zei, dan moet je bij de baas zijn. 1 stond buiten op de plaats op de trap, de andere binnen. Alles werd netjes opgeruimd. Dankjewel heren ik ben er blij mee. Jammer van die andere foto's, dan hadden jullie kunnen zien hoe het verloop van de dag was. Als ik nu naar buiten kijk, is het net een schilderij . Supertrots ben ik op mijn ramen. Dankjewel op 't Hoog
  27-02-2023 - Cocky , Oisterwijk
 • 9
  Vanaf het oriënterend gesprek tot aan het plaatsen van de kozijnen was het gewoon top. Men dacht mee, ook werden er zaken besproken die niet konden en achteraf zonder probleem opgelost. Ik ben echt zeer tevreden.
  24-02-2023 - Casper , Eindhoven
 • 8
  Netjes op tijd en volgens afspraak
  24-02-2023 - Roger Michels , Berkel-Enschot
 • 7
  Prima
  22-02-2023 - Ans , Liempde
 • 8
  Het verkoop advies in de Meern en de opmeting aan huis is als vakkundig en prettig ervaren. De leverantie wachttijd (iets meer dan 1 jaar) is helaas nog al lang. De plaatsing van raamkozijnen in de woning is door een ervaren team in een dag gedaan. Helaas zijn 2 foutmeldingen aan a) een draai kiepraam en b) aan een ventilatierooster NIET door het team gedaan. Mijn melding hiervan aan verkoper Erwin van Manen is gisteren 20-02-2023 juist voor de ontvangst van deze vraag ter beoordeling al per email bericht gedaan. Ook nu vertrouw ik op 100 % stipte service verlening
  21-02-2023 - T , Houten
 • 8
  Ik ben getipt door mijn zoon die klant is, hij was erg tevreden en zo zijn wij bij jullie terecht gekomen . wij zijn ook tevreden en zullen jullie ook aanprijzen bij een ander.
  21-02-2023 - Arie , Nederhemert
 • 9
  Na lang zoeken en vele offertes verder gevonden. De wachttijd was lang (bijna een jaar), maar alles ging exact zoals verteld. We hebben in de showroom in De Meern alles tevoren kunnen zien en samen met de verkoper de offerte verder verfijnd. De prijs was behoorlijk, maar redelijk. We hebben 5 raamkozijnen en de voordeur vervangen door kunststof kozijnen met triple glas. Een week voor de uitvoering kregen we een mail met adviezen voor de voorbereiding. De mannen werkten flink door en in twee dagen was alles klaar. Eén breuk, maar er is dezelfde dag nog een nieuwe ruit besteld. Het glas, de kozijnen, de deur en al het beslag voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en isolatie. Ook van binnen is het heel netjes afgewerkt. Wij zijn uitermate tevreden over Ramenfabriek op 't Hoog.
  21-02-2023 - Nico , Wijk bij Duurstede
 • 10
  De ramen zijn deskundig geïnstalleerd. Met het aantal mensen kon de installatie in korte tijd plaatsvinden, terwijl de hinder minimaal was. Ook de afvoer van de oude materialen via een eigen container was goed geregeld.
  21-02-2023 - N. , Houten
 • 10
  Na bestelling lang moeten wachten op ramen maar het was zeker de moeite waard. Prijstechnisch goed. Installatie ramen goed, zeer harde werkers en naderhand keurig opgeruimd.
  21-02-2023 - Edith , Landsmeer
 • 8
  Ze hebben keurig netjes gewerkt en alles netjes geplaatst.
  20-02-2023 - Caro , Waalwijk
 • 8
  Xxxx
  20-02-2023 - Willem Bakx , Sint-Joris-Weert
 • 9
  Van bezoek aan de showroom tot aan het monteren is prima geregeld. Elke vraag niets is teveel. Kortom prima ervaring. Het ziet er keurig uit!!!
  15-02-2023 - Paula , Tilburg
 • 9
  Gemaakte afspraken, zowel via mail als telefoon, zijn nagekomen. service was ook prima, probleem werd nog zelfde dag dat ik belde bekeken. paar dagen later weerd ik nog gebeld door serviceafdeling, of alles na wens is opgelost.
  15-02-2023 - mieke , tilburg
 • 9
  Op t'Hoog komt afspraken na.
  10-02-2023 - Jan Theo , Purmerend
 • 10
  1. helder verhaal van de verkoper voordat ik over ben gegaan tot het uitzetten van de opdracht tot een nieuwe voordeur en keukenraam 2. hele goede showroom 3. prijzen die fors lager liggen dan de andere aanbieders (die ik toendertijd heb gesproken) 4. uitstekende montage, helemaal niks op aan te merken 5. goede, vriendelijke monteurs die zelfs toen het aan het sneeuwen was buiten, vrolijk aan het werk waren en snel klaar waren 6. uitstekende service --> een bestelde slimme slot kon de eerste keer niet worden geinstalleerd, dit is netjes doorgecommuniceerd, op de mail gezet en meteen een afspraak ingepland voor de week erna. Toen kon het weer niet worden geinstalleerd, en weer netjes bovenstaand proces herhaald en de week erna teruggekomen en goed opgeleverd, zonder dat er moeilijk werd gedaan over betalen. Al met al een enorm goeie ervaring, de wachttijden zijn lang, maar dan krijg je ook waar je voor betaald hebt.
  07-02-2023 - Vikram , Maarssen
 • 10
  Afspraken zijn nagekomen, ramen zijn geplaatst door vriendelijke en deskundige medewerkers
  03-02-2023 - Joop , Den Bosch
 • 10
  Hans en Co hebben vakkundig en netjes gewerkt. Echter bij het schoonmaken van de voor deur zagen wij aan de binnenkant links boven in de hoek een grote kras,of misschien een breuk.
  29-01-2023 - Luc , Houten
 • 8
  Zie bovenstaande tekst
  28-01-2023 - Ina van Anrooij, , Purmerend
 • 10
  Top!
  25-01-2023 - Mark , Vlissingen
 • 10
  Klantvriendelijke website Duidelijke offerte Goed contact Goede service Goede prijs Duidelijke afspraken Beleefd en netjes montageteam Uitvoering montage uitstekend
  24-01-2023 - Frank Hermers , Mill
 • 9
  Mooie showroom in Moergestel waar je een goede keuze kunt maken. Je wordt er heel goed geholpen en geadviseerd en de installatie is verder prima in orde. Momenteel lange levertijd, maar daarover is men zeer transparant en afspraken worden duidelijk nagekomen.
  21-01-2023 - Marc , Tilburg
 • 10
  Altijd goed via de mail op de hoogte gehouden, ook voor afspraak montage. Bij levering altijd vriendelijk en adequaat personeel. Had twee keer een scheur in glas, maar werd telkens prima opgelost. Kreeg nieuwe ruit in deur.
  17-01-2023 - Wilco , Bogers
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”