Klanten vertellen

Al 8 jaar op rij de beste!


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. We beseffen ook dat er altijd verbeterpunten zullen blijven en wij werken daarom graag samen met review site Klantenvertellen.

Met Klantenvertellen zorgen we ervoor dat u als nieuwe klant online reviews over onze geleverde producten en diensten kunt lezen van bestaande klanten. Natuurlijk is het mogelijk om na oplevering zelf ook een review over de Ramenfabriek te schrijven en zullen wij u hiervoor uitnodigen. Op deze manier kunnen we blijven werken aan zo goed mogelijke producten en service. Zie hieronder een aantal reacties van klanten die u reeds voor zijn gegaan.

Inmiddels zijn er circa 16.000 bedrijven die gebruik maken van Klantenvertellen en wij zijn zeer trots op het feit dat we met meer dan 2700 beoordelingen alweer voor het 8ste jaar op rij de best beoordeelde kozijnenleverancier van Nederland zijn!

Klantenvertellen

9.3

Het gemiddelde van 2917 beoordelingen.
98% van onze klanten beveelt ons aan

Naar klantenvertellen »

 • Showroom
 • Verkoop traject
 • Montage traject
 • Nakomen levertijd
 • Kwaliteit product(en)
 • Service
 • 9
  Het was even geduld hebben op de uiteindelijke uitvoering (besteld in januari 2023 en montage in januari 2024) maar dan heb je ook wat. Prima product en vakkundig geplaatst. Fijne en vriendelijke monteurs. Goede communicatie over de te nemen voorbereidingen alsmede de start van de werkzaamheden.
  16-02-2024 - Eddie , 's-Hertogenbosch
 • 10
  Ik zei het al, het overtrof mijn verwachtingen. Ik ben erg tevreden met het eind resultaat. Super mooie kunststof ram kozijnen, en de binnen afwerking ervan uitstekend. Hebben 7 kozijnen besteld. De plaatsing zou 3 dagen duren maar werd uiteindelijk in 2 gedaan. Dit zou alles naar het einde van het voorjaar gebeuren maar is het nu al klaar! ook mooi onverwacht. Er kwamen 2 hard werkende monteurs, alles netjes opgeruimd na het werk. Goede omgang vormen. Vele “likes” van ons voor Ramen Fabriek Op’t Hoog. Keep up the good work.
  14-02-2024 - Miguel , Amsterdam
 • 10
  Bij mij zijn er 2 monteurs geweest die perfect op elkaar waren ingewerkt. Alles ging vlotjes. Ze hebben netjes gewerkt en de oude kozijnen/ ramen afgevoerd.
  14-02-2024 - Berry de Vaan , Vlijmen
 • 10
  De afspraken prima nakomen
  14-02-2024 - Wim Denridder , Zundert
 • 10
  De ramenfabriek heeft bij ons zowel kozijnen vervangen als een dakkapel geplaatst in twee losse sessies. Bij beide opdrachten was de communicatie heel erg fijn. Ze zijn goed benaderbaar en er wordt meegedacht. Er lag bijvoorbeeld onverwacht een elektriciteitskabel in de weg en daar werd van tevoren netjes over meegedacht en mee gezocht naar oplossingen. Alle afmetingen en wensen zijn dubbel gecontroleerd. Dit heeft allemaal heel veel vertrouwen gegeven. De werklui waren bij beide opdrachten ook heel fijn om over de vloer te hebben. Ze geven duidelijk aan wat er gaat komen en werken hard en grondig. Bij twijfel wordt netjes gevraagd hoe je het wil hebben. Al met al fantastisch en absoluut aan te bevelen.
  07-02-2024 - Eveline , 'S-HERTOGENBOSCH
 • 10
  Er valt niets op aan te merken. Bij de oplevering is beloofd dat 2 beschadigde ruiten nog vervangen worden. Ik ga ervan uit dat dit ook naar tevredenheid gebeurt.
  07-02-2024 - Francien vd Heijden , Boxtel
 • 8
  Wachttijd op nieuwe voordeur was een jaar. Dat was even doorbijten. Voordat montage begon werd er goed gecommuniceerd over de voorbereiding. Nu dat ie er in zit; binnen een paar uur, prachtig, mooi afgewerkt. Fijne communicatie met monteurs.
  06-02-2024 - KaMa , Vlaardingen
 • 10
  Alles verliep perfect. Binnen 7 uur waren de 4 kozijnen en de vensterbanken op de 1ste verdieping aan de voor- en achterzijde van de woning geplaatst, was alles afgewerkt en werd bezemschoon opgeleverd. Dit door vriendelijke en deskundig personeel. Later bleek een draaikiepraam moeilijk te openen en te sluiten. 's Avonds via de website een serviceaanvraag gestuurd. Al de volgende dag werd een afspraak met me gemaakt. Binnen enkele dagen was het probleem verholpen.
  06-02-2024 - JHG van Tuel , Tilburg
 • 10
  De werkzaamheden zijn super uitgevoerd, goed communicatie met kantoor en de monteurs, super mooi resultaat.
  03-02-2024 - Ron , Eindhoven
 • 8
  Wij zijn goed geïnformeerd, contact was goed, plaatsing was goed. Kortom, ik kom hier nog eens terug.
  02-02-2024 - Yvonne Hoogendoorn , Nuenen
 • 8
  Wij hebben alle ramen, kozijnen en deuren in ons huis laten vervangen. Helaas hebben wij lang moeten wachten totdat het geïnstalleerd kon worden, maar op de afgesproken dagen ging het allemaal zeer flitsend. Wat voor 4 dagen was gepland, is in 2+ dagen vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer blij met onze mooie nieuwe ramen en deuren.
  01-02-2024 - Stephan , Amsterdam
 • 9
  Prima product, volgens plan geleverd, schone montage en goede after sales
  31-01-2024 - Alex , Rosmalen
 • 9
  Weleen lange wachttijd.
  28-01-2024 - Ada , Asten
 • 10
  Kundig, professioneel en netjes geplaatst en afgewerkt. Niets op aan te merken.
  25-01-2024 - Ron , Den Bosch
 • 9
  Ik ben zeer tevreden met de service van op het hoog
  25-01-2024 - Rens van Hezik , Tilburg
 • 10
  Het was fijn om te zien dat de medewerker die eerder al enkele kozijnen bij ons vervangen heeft nu voor deel 2 kwam. Dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker omdat je elkaar al 'kent'. Er werd keurig gewerkt en als er iets overlegd moest worden dan werden we er bij groepen. Na afloop alles keurig achtergelaten, erg blij mee. In Mei komt deel 3 en wij hopen dat we dezelfde monteur weer zien komen tzt.
  23-01-2024 - Fred , Zwijndrecht
 • 10
  Vanaf aanvraag offerte die zeer gunstig was een duidelijke en goede begeleiding. Alle mondelinge afspraken gemaakt bij huisbezoek voor inmeten etc. zijn correct uitgevoerd en nagekomen.
  22-01-2024 - C. , Rosmalen
 • 10
  Vakwerk
  19-01-2024 - Donny , Purmerend
 • 10
  Wij zijn zowel in het begin traject als bij de uitvoering prima begeleidt! Vriendelijke medewerkers en montageploeg. Wij hadden bij meerdere partijen offertes aangevraagd waarbij Op 't Hoog niet als goedkoopste uit de bus kwam maar wij kregen hier wel het beste gevoel bij, achteraf kunnen we zeggen dat we de juiste keuze gemaakt hebben!
  19-01-2024 - Marcel , 's-Hertogenbosch
 • 10
  Over de afgelopen jaren alle kozijnen laten vervangen. Prima service met vriendelijk personeel. Zowel verkoop service als monteurs. Een echte aanrader dus.
  19-01-2024 - Hans , Maarssen
 • 10
  Wij zijn heel tevreden met het resultaat!
  18-01-2024 - Sonny , Utrecht
 • 9
  Als de planning uitkomt op plaatsing van de kozijnen op 4 en 5 januari kan je van alles verwachten qua weersomstandigheden. En ja hoor, op beide dagen regen maar niet te koud. Ondanks de regen hebben de monteurs Peter, Willem en John zich daar niet van laten weerhouden om in die 2 dagen te buffelen zoals ik dat gewend ben van Op 't Hoog. De oude kozijnen waren er zo uit en na de 1e dag was het huis glasdicht. De 2e dag liep ook voorspoedig en hebben we nu het hele huis, boven- (10 jaar geleden) en beneden in kunststof kozijnen en gevelbekleding van Op 't Hoog. Ik hoef nooit meer te verven en reparaties uit te voeren. Ik wil de fabriek en met name ook de monteurs en Erwin van Wijnen bedanken voor hun inzet. Jullie zijn toppertjes!
  18-01-2024 - Willem , Wijk bij Duurstede
 • 8
  Snel en vakkundig gezet door de monteurs. Goede afwerking en netjes
  17-01-2024 - Angelique , Veldhoven
 • 8
  Het kistwerk is hier en daar ondermaats, daarnaast lag er nog ijzervijlsel/boor afval onder in de ramen. Een dag later bij het schoonmaken, kit moest eerst drogen, was dit geoxideerd en heeft dit lelijke vlekken achtergelaten! Voor de rest zeker tevreden!
  17-01-2024 - Hans , Oosterhout
 • 10
  Na een deskundig advies en bespreken kleuren en (on)mogelijkheden in de showroom te de Meern, besloten we nieuwe kozijnen, deuren en ramen aan te schaffen. Wachttijd was behoorlijk lang, maar de montage kon toch een maand vervroegd worden. Begin januari begonnen de werkzaamheden. Er werd een container neergezet voor het afval en na een kopje koffie begonnen Randy en Richard met de klus. Je kan merken dat ze verstand van zaken hebben en goed op elkaar zijn ingespeeld. Ze denken mee in oplossingen en zijn niet te beroerd iets extra’s te doen. Zelfs veel gelachen met ze. Na 3 dagen was alles keurig klaar, opgeruimd en bezemschoon opgeleverd. We kregen 3 nieuwe deuren en 3 nieuwe raamkozijn-units. Vooral de ramen waar de luxaflex IN het raam zit, zijn heel mooi. Kort erna werd te container al opgehaald. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Mooie producten en goed personeel.
  14-01-2024 - Hans , Houten
 • 9
  Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen. Alles krijg je duidelijk op de mail. Aardige medewerkers. Levertijd is ook verkort dat is altijd fijn! De monteurs stonden 's morgens om 6.20 uur op de stoep. Als je dan de deur opendoet en je hoort:' goedemorgen, en ik ben Wesley ben ik op het juiste adres om deur te monteren", dan is dat meteen goed. Erg aardige monteurs. de rand van de deur was niet in de juiste kleur. werd netjes gemeld, er was al gebeld en er komt een nieuwe deur. Ze maakte alles netjes schoon nadien. Schot buitenkant bij garage hadden ze hetzelfde als de buren gemaakt. met de opmerking: 'ik heb even gekeken en jullie hebben alleen kunststof dus ik maak het hetzelfde dan heb je een mooi geheel. Dat noem ik meedenken! Alle lof voor deze mannen!
  12-01-2024 - Marjon van Baest , Eindhoven
 • 6
  Het plaatsen ging voorspoedig. Alleen heeft het 14 maanden geduurd terwijl de verkoper aangaf dat het maximaal 11 maanden zou duren. Er is een afspraak ingepland zonder dat wij zijn geraadpleegd. Het is normaal om de klant te bellen en gezamenlijk een afspraak voor plaatsing in te plannen. Dat dit op deze manier zou gaan is nooit met ons besproken. De datum medegedeeld ipv overlegt.
  09-01-2024 - PC , Oosterhout
 • 9
  Blij met mijn schitterende nieuwe voordeur, ziet er heel chic uit. Was wel een beetje bang hoe een en ander zou worden afgewerkt aan de binnenkant ivm met mijn stucwerk. Maar alles heel mooi aan de binnenzijde afgewerkt en niet te zien dat er een andere deur heeft gezeten. Super tevreden over de monteur en de werkzaamheden. Daarbij werd de deur een half jaar eerder geleverd als was afgesproken bij de offerte, ook altijd prettig
  07-01-2024 - Frans , De Moer
 • 10
  Nette monteurs, mooie afwerking en snelle service: Gebreken snel doorgegeven aan bedrijf: Moeten nog wel worden verholpen: maar daar heb ik alle vertrouwen in:
  30-12-2023 - Martha , De meern
 • 8
  Alles keurig netjes gedaan! Nog wel wat beschadigingen waarvan ik hoop dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Mijn vcomplimenten aan de monteur Wesley !
  29-12-2023 - Patricia , Breda
 • 10
  Montage keurig gedaan, de kozijnen zien er goed uit. Gr. Pepijn
  29-12-2023 - Pepijn van den Beemt , Ulvenhout
 • 10
  Alles is goed en netjes verlopen.
  29-12-2023 - co schwarze , de meern
 • 9
  Zeer tevreden met het traject, van verkoop, inmeting tot en met de montage. Hierdoor zijn geen noemenswaardige problemen ontstaan. Helaas waren een tweetal ramen stuk aangeleverd en moeten deze nog vervangen worden.
  29-12-2023 - heer LJA Kok , PURMEREND
 • 10
  Erg tevreden over het eindresultaat. Netjes gewerkt door personeel en goede kwaliteit van verwerkte producten.
  28-12-2023 - Günther Hoffmans , Tilburg
 • 10
  Heeft meer dan 1 jaar geduurd voordat de 3 ramen geleverd en geplaatst konden worden, maar toch nog gelukt om 2 maanden eerder te leveren dan verwacht. (andere leveranciers hadden ook dezelfde levertijden). Het eerste kontakt in de showroom was zeer positief, heldere uitleg en eerlijk advies, zeer klantvriendelijk behandeld. De installatie door een ervaren en zeer vriendelijk team van 3 personen verliep op rolletjes en was binnen 6 uur ondanks de storm zonder beschadigingen afgerond. Alles werd netjes opgeruimd en tiptop achtergelaten. M.a.w. een zeer positieve ervaring!
  28-12-2023 - Nico , Dordrecht
 • 10
  Ook bij deze woning ( 2 jaar geleden ook al kozijnen door Op t Hoog laten plaatsen) weer een top ervaring! Fijne communicatie, meedenken in begin-traject, tot vak-mensen bij de plaatsing. Iedereen die zonder zorgen kunstof kozijnen wil uitkiezen en laten plaatsen dan moet je zeker bij Ramenfabriek op 't Hoog zijn!!!
  27-12-2023 - Jeroen , Haarzuilens
 • 10
  Schuifpui en keukenraam- en deur laten vervangen. Spannend om met een kraan voor de deur in een eenrichtingsstraat de schuifpui over het huis te zien gaan en dan binnen een paar seconde te zien dat het perfect past. Dit gold gelukkig ook voor de keukendeur en het raam. Heel weinig reparatiewerk aan het stucwerk nodig. Goed ingemeten en fijne monteurs.
  26-12-2023 - Jeroen , Utrecht
 • 8
  Op afgesproken tijdstip aanwezig. Werknemers waren terzake kundig. Hebben alles keurig geplaatst en afgewerkt. Na de klus hebben zij alles weer keurig netjes opgeruimd. Alles oude materialen zijn door hen meegenomen, waardoor wij weinig rommel over hadden. Op ‘t Hoog wat ons betreft een aanrader. Was wachten meer dan waard.
  20-12-2023 - Jan en Marianne , Kanters
 • 9
  Vanaf eerste contact is er duidelijk gecommuniceerd en zijn de afspraken stipt nagekomen. De kozijnen zijn nauwkeurig en goed ingemeten en geproduceerd als afgesproken (afmetingen, kleuren, afwerking) en binnen een dag geplaatst door vakbekwame en vriendelijke mensen! Prima dus!
  19-12-2023 - Jan , Etten-Leur
 • 10
  Onze huis voorzien van kunststof kozijnen in drie dagen. Top gemonteerd en afgewerkt door kundige monteurs. We zijn blij met de aanwinst.
  17-12-2023 - Iwan , Oosterhout
 • 8
  Het gesprek bij de showroom is goed verlopen. We werden op een vriendelijke manier te woord gestaan. De verschillende soorten ramen in de showroom gaven een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Tijdens de controle en inmeten zijn we stapsgewijs langs alle ramen gelopen, de draairichtingen gecontroleerd en wijzigingen doorgevoerd. Dit is erg soepel verlopen. Wat we hier in miste was de ervaring van Op'tHoog. De afwerking van bijv. het bloemenkozijn is netjes gedaan. Echter de uitstraling van het raam nu is anders dan wij hadden verwacht n.a.v. de gesprekken. Wanneer er met foto's of tekeningen een beeld was gegeven van dit eindresultaat, dan hadden wij het niet laten vervangen. Daarnaast had er meer duidelijkheid mogen komen over de daadwerkelijke afmetingen van de architraaf. Deze was breder dan het beeld wat ons geschetst was tijdens het inmeten. De voorbereiding op de montage dagen waren duidelijk gecommuniceerd via E-mail en tijdens het inmeten. Het was duidelijk waar ze zouden beginnen en op welke manier ze door het huis zouden gaan. Aan het eind van de dag waren alle verwijderde ramen vervangen en waren er geen open gaten in het huis. Er is goed gecommuniceerd over het plaatsen van materialen tijdens het werk en tijdens hun afwezigheid. Aan het eind van de dag zag het er opgeruimd uit. Wanneer wij punten hadden die wij graag anders zouden zien, dan stonden zij daar voor open. Aan het begin van de dag werd ook aangegeven wat ze gingen doen en, mocht het sneller gaan dan gedacht, of ze dan verder mochten gaan. Ze hebben zelf het e.e.a. verplaatst en er stucloop neergelegd ter bescherming van de vloer. Al met al zijn wij tevreden over het hele traject. Echter hadden wij iets meer service verwacht bij ''sinds 1986 kozijnen en accessoires op 't hoogste niveau!'' slogan.
  16-12-2023 - Jeffry , Veghel
 • 9
  Heel tevreden met het gehele verloop van de plaatsing van de voordeur
  15-12-2023 - Lia Bruin , Purmerend
 • 10
  Ondanks het lange wachten tot de kozijnen geplaatst werden zijn we zeer tevreden. Zowel buiten als binnen alles keurig afgewerkt!
  14-12-2023 - Judith , De meern
 • 9
  Goede service. Ruim voor de afgesproken montagedatum. Duidelijkheid in alles zodat je niet voor plotselinge verrassingen komt te staan.
  13-12-2023 - Ruud , Purmerend
 • 8
  Opzich was alles goed. Vriendelijke werklui. Er zit alleen een bolling in het aluminium wat tussen de beglazing zit. Daar kunnen de werklui niks aan doen, maar wel degene die het raam gemaakt hebben. Ik vind het gek dat dat überhaupt mogelijk is. Een ander punt wat ik niet zo fijn vond is dat de kitranden rijkelijk worden bespoten met, wat ruikt als een oplosmiddel. Dit wordt gedaan om vervolgens de kitrand glad te strijken. Dit is een zeer onaangename, ongezonde lucht. We hebben boven alle ramen dagen lang tegenover elkaar open gehad om dit weg te krijgen. In de woonkamer kan dat natuurlijk niet. En daar ruiken we het nog steeds. We kregen hier allemaal hoofdpijn van en hebben dit als zeer onprettig ervaren. Als ik zelf dingen moet kitten gebruik ik een mengsel van afwasmiddel en water om glad te strijken. Ook professionele kitters zie ik het zo doen. Persoonlijk vind ik dat het spul wat jullie hanteren niet binnenshuis gebruikt zou mogen worden. Ik zou me heel goed kunnen voorstellen dat dit ook op de verpakking staat, want die lucht is echt niet te doen. Wij hebben daar dagen lang in moeten wonen en slapen. Op dit punt na is er mooi en goed werk afgeleverd.
  12-12-2023 - J Van Van Riessen , Hoofddorp
 • 10
  Deze keer achterzijde laten vervangen...vlot,netjes en oog voor detail....zeer tevreden...1 raam zat soort van haar tussen,wordt binnenkort omgeruild..
  12-12-2023 - Edwin Wieringa , Uithoorn
 • 10
  Alles op tijd geleverd. Oorspronkelijk 2 dagen gepland, in 1 dag alles geplaatst! Chapeau.
  08-12-2023 - Ton Schilderman , Eindhoven
 • 10
  Een jaar geleden na een bezoek aan de showroom en een bezoek van de verkoper aan huis een order geplaatst voor het vervangen van in totaal vier vensters. Kort voor de montage werden de kozijnen door een monteur exact ingemeten en werd er een definitieve montagedag afgesproken. Op de montagedag waren vier monteurs al om 8 uur 's-morgens aanwezig en binnen vier uur waren de kozijnen vervangen, de ruiten geplaatst en in ons geval ook de nieuwe rolluiken gemonteerd. Na afloop de montage samen met een monteur nagelopen en kregen we nog een korte uitleg over het onderhoud. Een ruit bleek lek, waardoor er water tussen de twee glaslagen terecht kwam. Hiervoor is direct een nieuwe ruit besteld en binnen een week stond er al een afspraak om die te plaatsen.
  08-12-2023 - René , Rosmalen
 • 9
  Na in 2020 de zuidkant van ons huis was gedaan, is nu de andere kant inclusief de voordeur vernieuwd. Ook nu weer een prima team van werkers die netjes, nauwkeurig en in goed overleg het werk uitvoerden. Alles keurig afgewerkt en alle rommel opgeruimd. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden en zullen het ook zeker doen
  08-12-2023 - Jan , Numansdorp
 • 10
  Duidelijke uitleg gehad in de showroom en alles is keurig en netjes geplaatst zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen en achterdeur en screen en hordeuren en inzet horren.
  01-12-2023 - jolanda , Boxtel
 • 10
  Afspraken zijn keurig nagekomen. De bestelde deuren zien er prachtig uit. Netjes gemonteerd en wat kleine foutjes snel verholpen!
  29-11-2023 - Jos , Heerhugowaard
 • 10
  Ziet er scon uit
  28-11-2023 - wim van der Heijden , Sint-oedenrode
 • 10
  Zeer zorgvuldig en nette werkers van Ezwirs-Service. Zeker i.o.v. Op 't Hoog ingehuurde bovenstaande aannemer.
  27-11-2023 - G.C. Jansen , PURMEREND
 • 10
  Na bestellen was 13 maanden best wel een lange tijd voor dat het geplaatst werd. Maar dan kan je echt trots zijn op wat er geplaatst is. Een aanrader !
  27-11-2023 - Matthijs Goede , Landsmeer
 • 8
  Alles conform afspraak geldt ook voor de voorwaarden. Daarbij mis ik wel klantgerichtheid en de servicegerichtheid om de klant tegemoet te komen bij ontstane (wat grotere) schade bij weghalen van bestaande kozijnen.
  27-11-2023 - Martien , Etten-Leur
 • 10
  Zeer tevreden over het eindresultaat! Vanaf het begin tot aan het eind word je goed geholpen en zijn ze goed bereikbaar voor eventuele vragen. De montage word verzorgd door echte vakmensen wat ook in het eindresultaat is terug te zien.
  25-11-2023 - Kevin , Dongen
 • 10
  Super ervaring met ramenfabriek op ,t hoog. Goed emailverkeer, alles volgens afspraak en de monteur was zeer netjes en vakkundig.Wij zijn zeer tevreden een echte aanrader.
  16-11-2023 - A Verhoeven , Nieuwkuijk
 • 10
  De drie dagen van voorbereiding thuis waren behoorlijk inspannend. In de voortuin moest een partytent worden opgezet i.v.m. het slechte weer en binnen moest er heel wat stucloper worden aangebracht en vooral op de twee trappen wasdas een heidense klus. De montagedagen verliepen heel gestructureerd en in prima samenwerking. De hele ploeg, vijf man, verdient beslist een pluim. De ravage was aanzienlijk maar alles werd keurig opgeruimd! En het resultaat mag er wezen!
  16-11-2023 - Hans , Alphen aan den Rijn
 • 10
  Zeer deskundig en bekwaam personeel. Zowel in de showroom en de monteurs die kwamen plaatsen. Wij zijn super tevreden.
  14-11-2023 - Martijn , Bilthoven
 • 10
  Zeer ervaren monteurs Nick en Joey vakkundig netjes en heel vriendelijk denken met je mee en ruimen alles weer netjes op top jongens moeten ze zuinig op zijn
  11-11-2023 - at haerkens , Helvoirt
 • 10
  In eerste instantie zagen wij erg tegen de montage op, daar ik al op diverse plaatsen afwerking had gezien van andere bedrijven. Maar alles is zo netjes opgeleverd en afgewerkt, gewoon SUPER!! Wij zijn ook erg tevreden over de communicatie voor wat betreft de leveringen en de montage!
  11-11-2023 - Peter van Bijsterveldt , Riel
 • 8
  Nvt
  10-11-2023 - Lennard van Driel , Breda
 • 10
  Ik heb de deur in september 2022 besteld en na 13 maanden wachten,is hij 27 oktober geplaatst. Dit is op een goede manier gegaan. Kwam nog een paar dingen tegen die zeer snel en netjes verholpen zijn. Vriendelijk personeel.
  10-11-2023 - Anneke van Pinxteren , Rosmalen
 • 9
  Erg goed, zeker een bedrijf die ik iedereen zal aanraden!
  07-11-2023 - Mitchell , Purmerend
 • 8
  Boven was alles vlot verlopen. Beneden was er een probleem met het inzetten van de raam. Doordat aan de linkerkant ( zie foto ) de kast oversteek, ca 15 cm. , konden de monteurs de draai niet maken met het raam. Ik heb toestemming gegeven om een stuk van de rechterkast te zagen en een leg bord te verwijderen. Dit had eigenlijk van te voren vastgesteld moeten worden. Monteurs hebben hun uiterste best gedaan om dit enig zins te herstellen. Ze zouden dit nog aankaarten. Het enigste puntje in het hele proces was dit. Ik had hiervoor een compensatie verwacht in de vorm van een korting op de laatste factuur.
  07-11-2023 - Toon , Eindhoven
 • 10
  Zeer netjes gemonteerd. Alle rommel keurig opgeruimd en schoon. Helpen nog mee om meubilair terug op de plaats te zetten, echt super service.
  05-11-2023 - Marie , Valkenswaard
 • 10
  In 2021 hebben we door Op 't Hoog al onze houten kozijnen en deuren op de bovenverdieping laten vervangen door kunststof kozijnen. De kwaliteit van de geplaatste ramen en kozijnen heeft ons doen besluiten om in 2023 ook op de gehele benedenverdieping onze houten kozijnen en deuren te laten vervangen door Op 't Hoog door kunststof. Waar het op de bovenverdieping noodzakelijk was om het hout dat van zeer slechte kwaliteit was te vervangen, hebben we voor de benedenverdieping puur de keuze gemaakt om te gaan voor de isolerende werking. Een groot compliment ook voor de werknemers die we over de vloer kregen: ze dachten creatief mee, werkten netjes. Niets dan lof. We zijn erg blij met het geleverde werk.
  01-11-2023 - Lilian , Breda
 • 10
  De 3 medewerkers, Hans, Co en Wesley , wat een deskundige en vriendelijke monteurs. De hele achterkant van ons huis vervangen, alles opgeruimd en afval meegenomen, terwijl het weer door de regen niet mee zat. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Oisterwijk, Ger en Betty
  27-10-2023 - G v.d Brand , Oisterwijk
 • 10
  Mooie voordeur en de monteur was zeer bekwaam en behulpzaam.
  27-10-2023 - Guido , Eindhoven
 • 10
  Erg goed nette jongens
  26-10-2023 - Irma , Purmerland
 • 10
  Op advies van anderen zijn wij op de goede gok naar hun showroom gegaan. We werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd super meegedacht en we zijn enorm goed geïnformeerd. Aangezien wij de maten al bij hadden kregen we gelijk een goede prijsindicatie. Door drukte enz wisten we ook dat het allemaal wat langer ging duren, maar we zaten daar ook niet voor haast werk. Een aantal weken voor levering kwamen ze voor de zekerheid alles nameten en werd ons gelijk duidelijk dat wij niet heel goed gemeten hadden. Onze eigen schuld dus. Hierna kregen we gelijk een datum van plaatsing door. Tijdens de plaatsing door de professionals werd er keurig netjes gewerkt. Ook na plaatsing hebben ze alles weer keurig opgeruimd en hadden wij mooie kozijnen naar onze wens.
  26-10-2023 - Kim , Geertruidenberg
 • 10
  Komt afspraken goed na en goed werk geleverd
  25-10-2023 - Hugo , Abcoude
 • 10
  Lang moeten wachten maar alleszins waard. Eersteklas produkten, professionele montage en geen enkel probleem gehad.
  24-10-2023 - Maurice , Tilburg
 • 10
  De kozijnen en de deur werden snel en professioneel geplaatst. De medewerkers waren tevens erg aardig.
  23-10-2023 - René , Weijer
 • 9
  Het plaatsen van de nieuwe schuifpui is prima en netjes gedaan. Ik hoefde niets bij te werken aan de muren. Alleen bleek er geen sleutel bij te zitten. Dat was wel even extra werk, het slot moest eruit geboord worden, voordat er een nieuw slot in gezet kon worden. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en voel ik nu al dat het 's nachts veel minder afkoelt en dat het overdag snel warm is. Al met al erg blij mee
  22-10-2023 - Yvonne , Dordrecht
 • 8
  Aankoop ging goed op een klein puntje na, maar dit heeft ramenfabriek goed opgelost. Monteurs uit Tilburg zijn helemaal top, denken mee en niet te beroerd om iets extra's te doen. Nazorg kan vriendelijker en sneller (dik 5 weken later - heeft dus nog niet plaatsgevonden) en de laatste factuur dien je voor die tijd te hebben betaald, want dat veranderd toch niet aldus de medewerker! Een aparte uitspraak want dat verwacht ik ook niet, maar ik verwacht wel service op zo'n grote uitgaven.
  19-10-2023 - Celina , Lisse
 • 10
  Alles kwam keurig op tijd en werd snel en vakkundig gemonteerd door vaklui. Ook werd alles keurig opgeruimd achtergelaten. Top.
  17-10-2023 - René , Huizen
 • 10
  Duidelijke communicatie, vriendelijk en deskundig personeel. Deugdelijk, goed materiaal. Schoon gewerkt
  15-10-2023 - Paul , Den Bosch
 • 10
  Alles is goed en netjes verlopen. Vriendelijke montage monteurs. Werkte netjes en secuur.
  14-10-2023 - Pieter , Veldhoven
 • 10
  Vakkundig en vriendelijk personeel heeft op de eerste verdieping in twee kamers met oude enkelglas ramen in houten kozijnen en een deur naar het balkon, alles vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas en draaikiepramen en aangevuld met horren en ventilatieroosters. Tevens een raam en kozijn, volledig vervangen door een kunststofkozijn met HR++ glas. Dit was een moeilijk te bereiken raam, voor aan de zijkant van het huis op de eerste verdieping. Maar ook dit is perfect opgelost door de het team van op 't Hoog.
  14-10-2023 - Ton , Bilthoven
 • 9
  Na eerdere goede ervaringen met ramenfabriek op ‘t Hoog, was de keuze vanzelfsprekend om een overig raam door kunststof te laten vervangen. Snelle offerte, goede afspraken, alles precies op tijd en goed geplaatst. Drie dubbel glas, goed geluidwerend en isolerend. Top bedrijf!!
  13-10-2023 - Maarten , Nieuwegein
 • 9
  Augustus 2022 besteld en oktober 2023, volgens afspraak, geplaatst. Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Mooi product, vakkundige mensen om e.e.a. te plaatsen, netjes afgewerkt. Kleine beschadiging ontdekt, wordt binnenkort, zoals toegezegd, opgelost.
  13-10-2023 - Frans , Best
 • 10
  In drie dagen tijd 7 kozijnen en een achterdeur geplaatst. Vriendelijke mensen, alles binnen en buiten netjes afgewerkt en ook nog de afval meegenomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
  13-10-2023 - Jacques , Valkenswaard
 • 10
  Ben super tevreden over zowel de levering, plaatsing als over de afwerking. Echt alles supernetjes afgekit, waar afwerklatjes nodig waren werden deze op maat gemaakt, geplaatst en afgewerkt en er werd meegedacht over de afwerking. Ook tijdens het opnemen werd al mee nagedacht over de hoogte van de ramen ivm verlaagd plafond en de te plaatsen ventilatieroosters ed. Echt super tevreden en dat heb ik aan de jongens verteld ook. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan andere.
  11-10-2023 - Roland Huijbregts , Prinsenbeek
 • 9
  Netjes correct op tijd Nette vaklui
  10-10-2023 - Pedro , Boxtel
 • 8
  De 2 medewerkers Hans en Co hebben netjes en ruim op tijd de 2 ramen geplaatst Echter vond ik eerder de manier waarop er werd om gegaan met de mogelijkheid voor horren nogal dwingend Ik kon een optie nemen op 2 horren dmv een betaalverzoek dat na aantal dagen betaald moest worden Zo niet kon ik dat alleen telefonisch annuleren Dat gedaan hebbende werd hier zeer kortaf op gereageerd helaas door Albert Voor de rest zijn we erg tevreden met name dankzij Hans en Co
  06-10-2023 - Hilde Oplaat , Etten-Leur
 • 7
  De monteurs waren behulpzaam en vriendelijk. Naar mijn mening zijn de kozijnen goed geplaatst. Maar de afwerking is een stuk minder. Zo zijn niet alle naden gekit, is van een dakpan onder de loodslab een stukje af. Sommige raamlatten zijn of te lang, of te kort zodat er daar ook flinke kieren te zien zijn. Maar het zou de komende weken opgelost worden. De telefonische afspraken worden goed nagekomen.
  06-10-2023 - Meijer , Rijen
 • 10
  Jullie komen je afspraken na. Zeer vriendelijke en vakbekwaam personeel. Alles netjes achter gelaten.
  04-10-2023 - Marlies Damen , Kaatsheuvel
 • 10
  Keurig afgewerkt en super aardige mensen.
  29-09-2023 - Beppie , Tilburg
 • 9
  Geleverd, gemonteerd en afgewerkt naar wens. Werken nauwkeurig en netjes.
  29-09-2023 - F , Tilburg
 • 9
  De voorlichting in De Meern door Erwin was helder en duidelijk. Na een bezichtiging van de woning werd het werk ingepland. Vanwege urgentie door doorslaand vocht werd het werk twee maanden vervroegd. Vanwege dat vocht werden boeidelen aan de kozijnen toegevoegd , ondanks de moeilijk bereikbare plaats. Complimenten voor de flexibiliteit. Ter plekke werd het werk in vijf uur tijd door een team van vijf monteurs uitgevoerd. Dat gebeurde netjes, zonder schade aan de woning waar zij steeds doorheen moesten. Kortom: erg tevreden!
  28-09-2023 - Peter , Den Haag
 • 9
  Alles is zeer goed gegaan. jammer dat de vensterbank niet hersteld kon worden in de originele staat
  27-09-2023 - BMA , Berkel enschot
 • 10
  Uitstekende totaal ervaring van bestelling tot en met plaatsing kozijnen. Fijne voorlichting, weliswaar lange wachttijd tot de levering. 14 maanden is erg lang maar niet onoverkomelijk. Uitstekende plaatsing waarbij reparatie van de omgeving van het kozijn NIET nodig was.
  26-09-2023 - Ruud , Veldhoven
 • 10
  Went well from the beginning to the end without any surprises
  25-09-2023 - Vincent Porte , Maarssen
 • 9
  Punctueel, nette afwerking prettig personeel
  21-09-2023 - Truus Vlooswijk , tilburg
 • 10
  Duidelijke afspraken. Creatief meedenken. Vlotte en nette plaatsing. Schone oplevering. Deskundig en vriendelijk personeel. Kortom, alle ingrediënten om dit bedrijf van harte aan te bevelen.
  15-09-2023 - Henk , Leusden
 • 10
  Goede communicatie en service vanaf het begin tot het einde. Alles volgens afspraak en vriendelijke monteurs met kennis van zaken. Wij raden Ramenfabriek op 't Hoog zeker aan.
  15-09-2023 - Monique , Tilburg
 • 9
  Denken mee in het proces en mogelijke oplossingen. De monteurs zijn aardig en vriendelijk en indien vragen wordt hier uitstekend op geanticipeerd!
  13-09-2023 - Rob , Nuenen
 • 9
  De monteurs die bij mij de bestelde kozijnen hebben geplaatst hebben keurig hun werk gedaan. Ben dik tevreden.
  08-09-2023 - Rob , Tilburg
 • 9
  Een raampje van onze voordeur was stuk. Levering heeft even geduurd, maar de montage is keurig uitgevoerd. Vlot en goed. De communicatie was een beetje lastig door vakanties, maar alles is goed gekomen.
  24-08-2023 - Bart Hendrix , Haaften
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”