Nieuws


Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends en acties door onderstaande nieuwsitems. 


 • Nieuw! Onze Retro verbinding

  02-11-2018

  Nieuw en uniek in de kozijnenwereld! Met onze Retro verbinding, heeft u zowel aan de binnen als aan de buitenkant van uw kozijn, raam of deur een rechte hoekverbinding, zoals tot voor kort, alleen houten kozijnen deze kende.

  Deze Retro verbinding kan worden toegepast in combinatie met het Trend en Cube kozijnprofiel en heeft een meerprijs ten opzichte van een Verstek of Vintage verbinding. Kom langs in ons belevingscentrum om deze nieuwe verbinding te bekijken! 

 • Premium houtnerf

  01-11-2018

  Kleur is niet meer weg te denken op de hedendaagse kozijnen en sfeerbepalend voor uw woning of bedrijfspand. Een goed advies en voldoende keuze hierin is dus erg belangrijk.

  Met onze nieuwste Premium houtnerf krijgen uw kozijnen de mooiste afwerking. Deze houtnerf is niet alleen grover, maar ook matter waardoor deze nog natuurlijker overkomt dan bijvoorbeeld een gladde of basis-nerf afwerking. Wij leveren deze nieuwe Premium-nerf standaard in 8 kleuren, met onder andere twee houtkleuren, maar ook de trend kleuren zwart en antraciet! 

 • De ultieme kozijnenbeleving in Moergestel

  13-01-2018

  Met trots kunnen wij u mededelen dat wij ons medio 2018 gaan vestigen in een nieuw belevingscentrum aan de A58 in Moergestel. Komend jaar gaan we afscheid nemen van onze vertrouwde showrooms in Breda, Eindhoven, Den Bosch en Moergestel en verhuizen we naar een nieuwe, gezamenlijke locatie op industrieterrein de Sonman 32 in Moergestel.

  De plannen voor het  centraliseren van onze Brabantse verkooppunten lagen er langer. Daarnaast zijn ruimtegebrek op de huidige locaties en de flinke groei van onze Ramenfabriek de belangrijkste redenen geweest om hiervoor een nieuwe weg in te slaan. De productielocatie blijft gewoon op het huidige adres bestaan, net als de showrooms in De Meern en Purmerend. 

  Sonman 32
  Het pand  aan de Sonman  is dé perfecte locatie voor een nieuwe moderne en gecentraliseerde showroom met een ruim faciliteitenaanbod en op een steenworp afstand van de huidige fabriek. Door een uitstekende zichtlocatie aan de A58 en alle gewenste faciliteiten heeft het pand een aantal aantrekkelijke kenmerken die het pand bijzonder geschikt maakt als verkooplocatie. Zo is er overal ontzettend veel daglicht, is er veel ruimte en ligt er voldoende parkeergelegenheid omheen.

  Belevingscentrum
  Op deze nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers zien en beleven wat wij kunnen bieden. De begane grond wordt daarom het bruisende hart van het gebouw met een presentatieruimte van al onze producten en de laatste trends op kozijngebied. We praten dus niet meer over een showroom maar een belevingscentrum, waarin iedereen, voorzien van het juiste advies, de producten kan beleven en zijn of haar keuzes vrijblijvend kan maken.  

  Opening
  Na de sleuteloverdracht in februari hebben we nog enkele maanden nodig om het gebouw verder in te richten en om de laatste voorbereidingen te treffen. We hopen voor de zomervakantie de deuren te kunnen openen om u te verwelkomen. Tot die tijd zijn al onze showrooms gewoon normaal geopend op de bekende adressen.  

 • Het Movair kozijn dat ademt!

  01-11-2017

  Gezondheidsklachten, schimmelvorming of tocht? Maak van uw kozijnen een onzichtbare, ventilerende oplossing en voorkom deze problemen!

  Met de huidige normen van geïsoleerde en kierdichte woningen is van een automatische luchtverversing geen sprake meer, wat grote gevolgen heeft voor uw gezondheid. Door de onzichtbare openingen in de onderdorpel, te combineren met één van onze ventilatiemogelijkheden naar binnen, bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat in uw gehele woning.

  Movair kozijnen hebben een unieke ventilerende onderdorpel, die op verschillende manieren gekoppeld kan worden voor ventilatie in uw gehele woning. Onder al onze kozijnsystemen is het mogelijk een koppeling naar binnen te maken met de ventilatieoplossing die u wenst, eventueel verschillend per ruimte. 

  Deze combinatie maakt het mogelijk om verse buitenlucht via een WTW-unit, Convect luchtgeleider of  Basic ventilatierooster comfortabel de binnenruimten in te brengen en uw woonhuis of bedrijfspand te voorzien van de juiste ventilatiebehoefte. 

  Meer informatie over dit vooruitstrevende ventilatiesysteem? Bel ons op 0800-0047 of maak vrijblijvend een afspraak.  

 • Ramenfabriek op 't Hoog wederom de best beoordeelde kozijnleverancier!

  31-10-2017

  Yes! Ook dit jaar zijn wij weer uitgeroepen tot de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland volgens de reviewsite klantenvertellen.nl. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. We beseffen ook dat er altijd verbeterpunten zullen blijven en wij werken daarom graag samen met deze reviewsite. 

  Inmiddels zijn er circa 12.000 bedrijven die gebruik maken van Klantenvertellen en wij zijn zeer trots op het feit dat we met meer dan 1700 beoordelingen alweer voor het 5de jaar op rij de best beoordeelde kozijnenleverancier van Nederland zijn!

 • K-Vision Step vanaf 2018 niet meer leverbaar

  08-02-2017

  In verband met de ontwikkelingen van het 70mm naar het 76mm systeem van K-Vision, dient u er alvast rekening mee te houden dat vanaf 2018 het K-Vision STEP systeem niet meer leverbaar is. Het volledige K-Vision programma wordt overgezet naar 76mm en hierbij is door onze leverancier besloten het Step profiel niet meer te produceren. 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”