Nieuws & blogs


Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen, trends en acties, door onderstaande blogs en nieuwsitems. 


 • Kunststof kozijnen prijzen

  30-06-2020

  De prijs van kozijnen wordt door veel verschillende factoren beïnvloed, zoals bijvoorbeeld het formaat van uw kozijnen, het soort raam (vast of draai-kiep bijvoorbeeld) en de kwaliteit van het glas. Maar ook de kleur, accessoires, beslag of verbinding kunnen een enorm verschil geven in de prijs. In deze blog leest u meer over kunststof kozijnen prijzen.

  Lees verder »
 • Ramenfabriek op 't Hoog opnieuw de best beoordeelde kozijnleverancier!

  04-06-2020

  Yes, ook dit jaar zijn wij weer uitgeroepen tot de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten, we beseffen ook dat er altijd verbeterpunten zullen blijven en wij werken daarom graag samen met klantenvertellen.

  Lees verder »
 • Kleuren kunststof kozijnen – tips voor de beste keuze!

  12-05-2020

  De uitstraling van uw woning wordt deels bepaalt door de kleur van uw kozijnen en deuren. Zorg dat de kleur aansluit op de andere kleuren van uw huis zoals bijvoorbeeld de kleur van de buitenmuur. Hier leest u meer over het kiezen van de juiste kleur voor uw kunststof kozijnen. 

  Lees verder »
 • NIEUW: De V-perfect hoekafwerking

  07-04-2020

  V-Perfect is de eerste en unieke lastechnologie in de wereld die een verfijnde en perfecte verstek verbinding kan garanderen, door te lassen zonder lasnaad. Onze nieuwe standaard die zorgt voor oneindige kozijnmogelijkheden.

  Lees verder »
 • Hoe wij omgaan met het Coronavirus?

  23-03-2020

  Uiteraard zijn we extra alert en hebben we maatregelen getroffen in het belang van de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Graag informeren wij u hierover. 

  Lees verder »
 • Kunststof kozijnen reinigen tips!

  03-03-2020

  Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, maar moeten toch af en toe worden schoongemaakt. Lees hier hoe u dit het beste kunt doen en heb jarenlang plezier van uw mooie kunststof kozijnen! 

  Lees verder »
 • Wat moet ik kiezen; standaard of maatwerk kunststof kozijnen?

  07-02-2020

  Onze standaard kunststof kozijnen zijn de ideale keuze, wanneer u op zoek bent naar basiskozijnen van een goede kwaliteit. Maatwerk biedt u meer keuzemogelijkheden, garanties en montage van de kozijnen.

  Lees verder »
 • Alle voor- en nadelen van kunststof kozijnen

  23-01-2020

  Kunststof kozijnen worden gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Kunststof heeft de volgende eigenschappen: duurzaam, geluiddempend, onderhoudsvrij, vochtwerend, recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. Lees hier alle voor- en nadelen.  

  Lees verder »
 • Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH): Bespaar op uw ramen en kunststof kozijnen!

  30-08-2019

  Bespaar nu fors op uw investering op onder andere ramen en kozijnen, dankzij de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor particulieren! Bent u eigenaar-bewoner van een bestaande woning, dan is er goed nieuws.

  Lees verder »
 • Uniek in Nederland, onze Retro verbinding

  02-11-2018

  Nieuw en uniek in de kozijnenwereld! Met onze Retro verbinding, heeft u zowel aan de binnen als aan de buitenkant van uw kozijn, raam of deur een rechte hoekverbinding, zoals tot voor kort, alleen houten kozijnen deze kende.

  Lees verder »
 • Kunststof kozijnen houtlook met onze premium houtnerf

  01-11-2018

  Kleur is niet meer weg te denken op de hedendaagse kozijnen en sfeerbepalend voor uw woning of bedrijfspand. Een goed advies en voldoende keuze hierin is dus erg belangrijk. Lees meer over onze nieuwste Premium folie voor de echte houtlook!

  Lees verder »
 • De ultieme kozijnenbeleving in Moergestel

  13-01-2018

  Met trots kunnen wij u mededelen dat wij ons medio 2018 gaan vestigen in een nieuw belevingscentrum aan de A58 in Moergestel. Komend jaar gaan we afscheid nemen van onze vertrouwde showrooms in Breda, Eindhoven, Den Bosch en Moergestel en verhuizen we naar een nieuwe, gezamenlijke locatie op industrieterrein de Sonman 32 in Moergestel.

  Lees verder »
 • Het Movair kozijn dat ademt!

  01-11-2017

  Gezondheidsklachten, schimmelvorming of tocht? Maak van uw kozijnen een onzichtbare, ventilerende oplossing en voorkom deze problemen! Met de huidige normen van geïsoleerde en kierdichte woningen is van een automatische luchtverversing geen sprake meer, wat grote gevolgen heeft voor uw gezondheid.

  Lees verder »
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”