Product detail

Cilinder 100mm


Cilinder 100mm kopenAantal

Verlenging

Dit product is momenteel niet leverbaar
  • Politie keurmerk veilig wonen 
  • Makkelijke zelf montage 
  • Snel geleverd

Bij Ramenfabriek op 't Hoog vindt u diverse cilinders voor allerhande sloten. Met nieuwe cilinders voor uw sloten verhoogt u de veiligheid van uw eigen huis en zorgt u er tevens voor dat alle deuren met dezelfde sleutel geopend kunnen worden. 

Het vervangen van de cilinders van sloten is relatief gemakkelijk. In 3 stappen kunt u zelf uw cilinder de- en hermonteren, kijk hiervoor bij montage.  

Wij leveren deze 100mm cilinder standaard met 3 sleutels en bij bestelling van meerdere cilinders met dezelfde lengte, gelijksluitend met de rest.  

Materiaal Messing
Lengte100mm
SKG waardering2 sterren
Aantal sleutels3 stuks
Garantie 1 jaar 
  1. De totale lengte van de cilinder is belangrijk, maar ook de maat vanaf het hart van het schroefgat tot het einde buiten en tot het einde binnen. 
  2. Het kan voorkomen bij dikkere deuren dat de ene afstand groter is dan de andere afstand. Dus meet nauwkeurig beide afstanden om te bepalen welke maat cilinder u nodig heeft.
  3. Vanuit het schroefgat meet u naar beide uiteinden van het slot. Hieronder als voorbeeld een dubbel cilinderslot in standaardmaat 60mm (2x 30mm).

 

  1. Open de deur en draai de bovenste schroef van de twee schroeven die onder de cilinder zitten, los. 
  2. Steek de sleutel in het slot en beweeg de sleutel licht van links naar rechts. Als u voelt dat de cilinder loslaat trek deze dan naar u toe. (Als de cilinder niet loslaat, schroeft u het beslag een beetje los). 
  3. Schuif de nieuwe cilinder in het slot en schroef deze vast.  
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”