Product detail

Inklemhor RAL kleuren


Inklemhor RAL kleuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Ral-kleur frame ±

Profieldiepte hor

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Stevige aluminium profielen
  • Leverbaar in vele standaard kleuren
  • Snelle levertijden

De inklemhor is een insectenwerend product welke van binnenuit naar buiten in het kozijn wordt geplaatst. De inklemhor is vrijwel geschikt voor alle naar binnendraaiende kunststof, aluminium en houten draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Geef tijdens uw bestelling de juiste profieldiepte hiervoor aan. De flensdikte is minimaal, waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.

Boven een hoogte van 1500mm zal de inklemhor altijd worden voorzien van een horizontale tussenregel. De inklemhor is standaard voorzien van een kunststof veer aan de bovenzijde en een kunststof wig aan de onderzijde.

MateriaalAluminium
Flensdikte0,8mm
Minimale afmeting200 x 200mm
Maximale afmeting2200 x 2400mm
HoekafwerkingVerstek
Garantie op het systeem5 jaar
Garantie op het gaas1 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE INKLEMHOR 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”