Product detail

Plissé inklemhor RAL kleuren


Plissé inklemhor RAL kleuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Ral-kleur frame ±

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Stevige aluminium profielen
  • Leverbaar in vele standaard kleuren
  • Snelle levertijden

De plissé raamhor is een combinatie tussen een inzethor en een plisséhor, welke is voorzien van gepliseerd gaas. De hor is geschikt voor vrijwel alle kunststof draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Tevens werkt de hor zonder veerspanning en de bediening is zijwaarts. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden voorzien is van een uniek touwvergrendel systeem, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan.

MateriaalAluminium
Flensdikte0,8mm
Profielafmeting48 x 40mm
Minimale afmeting400 x 400mm
Maximale afmeting1200 x 2800mm of 1600 x 1800mm
HoekafwerkingVerstek
Garantie op het systeem5 jaar
Garantie op het gaas 1 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE PLISSÉ INKLEMHOR

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”