Product detail

Kunststof kozijn met 1 binnendraaiende deur


Kunststof kozijn met 1 binnendraaiende deur kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Inbouwdetail

Verbinding

Beglazing

Onderdorpel

Voordeurmodel

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Met de kunststof voordeuren van Ramenfabriek Op ‘t Hoog ben je verzekerd van een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat met vele mogelijkheden. Onze kunststof deuren zijn perfect van ontwerp en techniek. Daarnaast voldoen ze moeiteloos aan het politiekeurmerk en de nieuwste normen op het gebied van wind- en waterdichtheid.

De deur zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht. De deur draait naar binnen toe open en is voorzien van een deurvulling, glasvezel onderdorpel en aluminium deurkruk en greep. 

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en zorgt daarmee voor een goede isolatie. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van onlinekozijnenkopen geluidsdicht en tochtdicht. Al onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Wanneer je kiest voor onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie! Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wil je liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.

ProfielVlak of verdiept
Hang- en sluitwerkOpliggende blokscharnieren (grijs)
BeslagAluminium deurkruk binnen, greep N740 buiten
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
DeurvullingBreda, de Meern of Moergestel
Onderdorpel Isostone glasvezel
Afmetingenminimaal 800x2000mm l maximaal 1200x2500mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm op te geven. De hoogte maat is afhankelijk van uw montage ten opzichte van het peil.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE KUNSTSTOF DEUR  

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”