Product detail

Kunststof kozijn met 2 buitendraaiende deuren


Kunststof kozijn met 2 buitendraaiende deuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur frame

Profiel

Verbinding

Beglazing

Onderdorpel

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Helemaal niets staat jouw prachtige uitzicht naar buiten nog in de weg. Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en ruimte die er ontstaat. Bijkomend voordeel van een tuindeur is het gebrek aan tussenstijlen, waardoor niets uw prachtige uitzicht naar buiten nog in de weg staat.

Het deurkozijn zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht. De deuren draaien naar buiten toe open en zijn volledig voorzien van glas.  

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en zorgt daarmee voor een goede isolatie. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van onlinekozijnenkopen geluidsdicht en tochtdicht. Al onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Wanneer je kiest voor onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie! Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wil je liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.

ProfielVlak of verdiept
Hang- en sluitwerkOpliggende blokscharnieren (grijs)
BeslagAluminium deurkruk binnen en buiten
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
BorstweringSandwichpaneel vlak
Onderdorpel Isostone glasvezel
Afmetingenminimaal 1600x2000mm l maximaal 2400x2500mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm op te geven. De hoogte maat is afhankelijk van uw montage ten opzichte van het peil.   

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE KUNSTSTOF DEUR  

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”