Product detail

Kunststof schuifkieppui met 1 deel schuivend en 1 deel vastglas


Kunststof schuifkieppui met 1 deel schuivend en 1 deel vastglas kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Inbouwdetail

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een schuifkiep pui levert extra comfort door naast zijn schuifstand ook een ventilatiestand, kiepstand te hebben. Dit alles zorgt voor uitstekende ventilatiemogelijkheden. De kiepstand van de kunststof schuifpui biedt een uitstekende ventilatie zonder de ‘ongemakken’ van buiten af. 

De schuifkieppui zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht. Het schuifgedeelte gaat naar binnen toe open. De aluminium bediening bevindt zich aan de binnenzijde en is krukbediend, afsluitbaar met sleutel.

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wilt u liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.

ProfielVlak of verdiept
Hang- en sluitwerkStandaard schuif-kiep beslag
BeslagAluminium kruk binnen 
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 1800x1800mm l maximaal 4000x2500mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat in de breedte minus 15mm op te geven. De hoogte maat is afhankelijk van uw montage ten opzichte van het peil.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”