Product detail

Ajax HUB plus (GSM/Lan/WIFI)


Ajax HUB plus (GSM/Lan/WIFI) kopenAantal

Kleur

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Makkelijk bedienbaar
  • Scherpe prijzen 
  • Beste kwaliteit

Hub is het bedieningspaneel van een beveiligingssysteem. De hub beheert alle AJAX-apparaten, schakelt het pand in en uit en waarschuwt in geval van dreiging zowel een alarmcentrale als u.

Hub 2 Plus is klaar om zelfs de meest gecompliceerde eigendommen te beveiligen. De nieuwe hub bestuurt maximaal 200 apparaten. Het bereik van het radiosignaal kan oplopen tot 2.000 meter, terwijl de maximale dekking van het radionetwerk 35 km kan bedragen. Hub 2 Plus kan 25 beveiligingsgroepen beheren met in totaal 200 gebruikers. Hierdoor kan beveiligingspersoneel grote gebouwen in zones verdelen en de toegang van het personeel duidelijk organiseren.

Directe communicatie met gebruikers en alarmbewakingsbedrijf Communicatie met de buitenwereld is van cruciaal belang voor alarmcentrales, aangezien de betrouwbaarheid ervan een snelle levering van alarmsignalen garandeert.
Het nieuwe Ajax-bedieningspaneel maakt de stabiliteit van externe communicatie absoluut.

Hub 2 Plus heeft 4 communicatiekanalen en ondersteunt LTE. Met een dergelijke configuratie kunt u het apparaat verbinden met twee afzonderlijke internetproviders via Ethernet en Wi-Fi, terwijl u twee mobiele services gereed hebt voor back-up. Schakelen tussen kanalen gebeurt naadloos in seconden.

EAN

0810031990542

MPN

AJ-HUB2PLUS

Merk

AJAX Systems

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”