Product detail

Bold smartlock SX-55


Bold smartlock SX-55 kopenAantal

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Makkelijk bedienbaar
  • Scherpe prijzen 
  • Beste kwaliteit

KEYLESS SECURITY MET DE BOLD SMARTLOCK!
Zonder sleutel binnenkomen en weggaan? Met de Bold Smart Lock bepaal jij wie, wanneer toegang heeft. De deur is van binnenuit altijd te ontgrendelen, zodat iedereen in noodgevallen altijd veilig kan vluchten. De Bold is eenvoudig te installeren en bedienen via de gratis Bold app.

SKG*** KEURMERK
De Bold Smart Cylinder SX is door SKG met 3 sterren gecertificeerd. Daarmee heeft het product de zwaarst haalbare inbraakwerende classificatie. Doordat de Bold Smart Cylinder ook gebruikt kan worden in combinatie met anti-kerntrek-beslag geef je inbrekers geen kans.

GESCHIKT VOOR
De Bold past op alle deuren met een binnenmaat tot 55 mm. De buitenmaat is door bijgeleverde verlengstukjes te verlengen van 50 tot 65 mm. De afstand van het hart van de cilinder t.o.v. de binnenzijde van de deur tot de deurstijl mag niet kleiner zijn dan 30 mm.

BATTERIJ LEVENSDUUR
De Bold Smart Cylinder is simpel en zonder bedrading te installeren. Door het toepassen van nieuwe technieken met een laag stroomverbruik gaat de batterij minimaal 2 jaar mee. Zelfs bij intensief gebruik van 25 activaties per dag. De levensduur is daarmee vele malen langer dan bij gemotoriseerde slimme sloten.

TWO-FACTOR AUTHENTICATION
Wij maken gebruik van een aantal state-of-the-art oplossingen om de hoogste veiligheid van ons product te kunnen garanderen. Wij zorgen er wel voor dat ons product makkelijk in gebruik blijft. Zowel je telefoonnummer als je email worden afzonderlijk maar op eenvoudige wijze geverifieerd. Zo is de kans dat iemand anders op jouw naam kan registeren nihil.

END-TO-END VERSLEUTELING
Alle communicatie tussen het slot en de Bold-servers wordt op dezelfde manier versleuteld als de meest recente online banksoftware. Zo is de Bold Smart Cylinder niet kwetsbaar voor afluisteren van de draadloze signalen, hacken van de smartphone of andere manipulatie van communicatie. 

BACKUP PINCODE
De Bold Smart Cylinder is volledig sleutelloos, zelfs als je je smartphone een keer vergeten bent of als de batterij ervan leeg is. Je kunt in dat geval de deur ook altijd openen met een backup pincode. Deze code genereer je zelf in de Bold-app en voer je in door aan de buitenknop te draaien.

Artikelnummer:100014
Product:Europrofiel Knopcilinder, Enkelzijdig Gecontroleerd
Binnenmaat:55mm, Buitenmaat: 50-65mm
Kleur:Zilver
Materiaal Knoppen:Zink Legering, Mat Satijn Chroom Afwerking
Cilinderhuis:Messing, Nikkel Afwerking
Gewicht:375 gr
Ontwikkeling:Nederland
Assemblage:Europese Unie
BatterijCR123A, 1550mAh
Batterijlevensduur2 Jaar en/of 20.000 Activeringen
Gebruikstemperatuur binnenknop:+10°C to +40°C
Buitenknop:-20°C to +80°C
IP-waarde:Buitenknop, Cilinderhuis: IP54
Binnenknop: IP4X
Keurmerken en CerificatenSKG***
EN15684
Categorie gebruik:Grade 1 (Grades 0-1)
Duurzaamheid:Grade 6 (4-6), 100.000 cycli
Digitale Veiligheid:(A-F)
Inbraakweerstand:Grade 2 (0-2)
Inhoud verpakking:1x Smart Cylinder SX 1x Batterij CR123A 3x Lengteadapters 1x Installatie gereedschap 1x Cilinderborgbout 1x Engine-bevestigingsschroef 1x Installatieboekje

Technische specificaties Software en Toegang

De Bold app is kosteloos te downloaden via de app store of via de Google Play store.

 

Communicatie:Bluetooth 4.0 of hoger
Bereik:5 meter, afhankelijk van de omgeving
Toegangscontrole:Direct delen en intrekken van toegang Type Toegangschema’s: Permanent, Wekelijks, Tijdelijk Push Notificatie, optioneel per gebruiker in te stellen Logboek, beschikbaar voor admin gebruikers
Slot Activering:Vanuit de App, met of zonder internet verbinding Drukknop Binnenknop, handmatig, ‘Push & Go’ PIN Backup, specifiek links/rechts draaipatroon Automatisch ‘Keyless Entry’, binnenkort beschikbaar
Encryptie :AES128 End-to-End
API:HTTP-REST-API, beschikbaar op verzoek
SDK:Native iOS en Android, beschikbaar op verzoek
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”