Product detail

Beglazing HR++ 1 zijde gelaagd 44.2


Beglazing HR++ 1 zijde gelaagd 44.2 kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levertijden 
  • Veilig betalen 

HR++ is dubbel glas met twee glasbladen welke gescheiden zijn door een spouw. De binnenste ruit is voorzien van een extra HR coating. De spouw wordt gevuld met een Argon gasvulling in plaats van lucht. Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort. De HR++ dubbele glas werd speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden en u volop van het daglicht te laten genieten. HR++ isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een isolatie U-waarde van 1,1 W/(m2.K).

Om letsel te voorkomen, dient u in bepaalde situaties, letselbeperkend glas toe te passen (NEN 3569). Meestal wordt hier gelaagd glas voor gekozen. Kort samengevat komt het er op neer, dat glas onder de 850mm vanaf peil gemeten, voorzien dient te zijn van letsel beperkt glas.

U bent zelf verantwoordelijk voor de samenstelling van uw beglazing en de daarbij horende opbouw en afmetingen. Klik hier voor een overzicht van de maximaal toelaatbare glasoppervlakken. (bron: KCG) 

Materiaal afstandhouder Aluminium
Spouwvulling Argon gas 
Glasdikte binnen 5mm 
Glasdikte buiten8mm
Minimale afmeting200 x 200mm
Maximale afmeting3000 x 3000mm
Garantie10 jaar op stof en condensvorming tussen het glas
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”