Product detail

Beglazing HR++ Triple 2 zijde 33.1 gelaagd


Beglazing HR++ Triple 2 zijde 33.1 gelaagd kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Spouwbreedte

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levertijden 
  • Veilig betalen 

Dubbelglas bestaat uit 2 enkele glasplaten, driedubbel glas bestaat dus uit 3 enkele glazen. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis kan worden gehouden.

Driedubbel isolatieglas isoleert beter dan dubbel glas, maar dan moeten de samenstellende delen wel van gelijke kwaliteit zijn. Isolatiewaardes van dubbel glas worden uitgedrukt in de zogenaamde U-waarde's. De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat. Hoe hoger de U-waarde, hoe lager de isolatiewaarde van glas. De U-waarde van bijvoorbeeld enkel glas ligt zo rond de 6. Driedubbel glas komt op dit moment op een U-waarde van 0,5 tot 0,9. De sprong van 6 naar 0,9 is groot.

Om letsel te voorkomen, dient u in bepaalde situaties, letselbeperkend glas toe te passen (NEN 3569). Meestal wordt hier gelaagd glas voor gekozen. Kort samengevat komt het er op neer, dat glas onder de 850mm vanaf peil gemeten, voorzien dient te zijn van letsel beperkt glas. HR++ Triple gelaagd 1 zijde gelaagd betekend dan ook dat de buitenzijde letselwerend is.

U bent zelf verantwoordelijk voor de samenstelling van uw beglazing en de daarbij horende opbouw en afmetingen. Klik hier voor een overzicht van de maximaal toelaatbare glasoppervlakken. (bron: KCG)   

Materiaal afstandhouders Aluminium
Spouwvulling Argon gas 
Glasdikte binnen 6mm 
Glasdikte midden 4mm
Glasdikte buiten6mm
Minimale afmeting200 x 200mm
Maximale afmeting3000 x 3000mm
Garantie10 jaar op stof en condensvorming tussen het glas
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”