Online kozijnen kopen

Dé kozijnenshop van Nederland!


Welk materiaal kies je? 

Begin je aanvraag hierboven en maak een keuze uit één van de kozijnmateriaalsoorten. Daarna kies je het soort kozijn en stel je de uitvoering verder samen. Vul als laatste je gegevens in en betaal makkelijk via i-Deal. Onlinekozijnenkopen staat garant voor scherpe prijzen. Door de kozijnen online aan te bieden, houden we de prijzen laag en de service hoog. Daarom helpen we je tijdens je bestelling graag met vragen over het inmeten en monteren van de kozijnen. Bel 085-008 1522 als je nu gelijk hulp wilt bij je bestelling of mail je vragen naar info@onlinekozijnenkopen.nl. 

Kunststof, aluminium of steellook kozijnen.

Het uitkiezen van kozijnen voor je woning doet je natuurlijk niet zomaar. Er spelen altijd meerdere factoren een rol, zoals de keuze tussen aluminium, steellook of kunststof. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk alle voor- en nadelen van alle materialen op een rijtje te hebben en dan het kozijn te kiezen dat het beste bij jou situatie past.

Zowel aluminium, steellook als kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Een houten kozijn moet regelmatig in de verf gezet worden en eventueel gerepareerd, maar een kunststof, aluminium of steellook kozijn hebben niet meer nodig dan af en toe een natte doek om eventueel vuil te verwijderen. De keuze tussen de verschillende kozijnmaterialen is ook afhankelijk van de standplaats van je woning. Een woning dicht bij de kust is beter af met kunststof kozijnen bijvoorbeeld. Daarnaast is het belangrijk te kijken naar de architectuur van je woning. Kunststof is in vele varianten te verkrijgen en door de huidige technieken zijn sommige bijna niet van hout te onderscheiden. Kunststof kozijnen kunnen dan ook bij vele stijlen toegepast worden. Steellook heeft een wat stoerdere uitstraling die goed past wanneer raamprofielen extra smal moeten zijn. Als budget een rol speelt dan ben je goedkoper uit wanneer je kiest voor kunststof kozijnen. Aluminium of steellook kozijnen zijn in de regel wat duurder qua productiekosten. In onze webshop vind je alle prijzen voor een goed vergelijk.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”