Online kozijnen kopen

De kozijnenshop van Nederland!


Simpel en snel online kozijnen bestellen voor jouw klus 

Wanneer je kiest voor online kozijnen kopen dan garanderen wij altijd scherpe prijzen, kozijnen van een uitstekende kwaliteit, geleverd binnen 30 werkdagen en met 5 jaar garantie. Door deze kozijnen enkel online aan te bieden, houden we de prijzen laag en de service hoog. We leveren indien gewenst op locatie en helpen je graag tijdens of na je bestelling met vragen over het zelf inmeten en monteren van deze kozijnen. 

In onze webshop heb je genoeg keus; kozijnen, deuren en schuifpuien in verschillende basiskleuren en speciaal op maat gemaakt voor je. Begin je aanvraag hierboven en maak een keuze uit één van de kozijnmateriaalsoorten. Bepaal zelf het aantal, de afmetingen en de kleur, bereken direct je prijs en bestel vandaag nog je kozijnen!

Liever meer keus in uitvoeringen of een offerte inclusief kozijnmontage ontvangen? Via onze offertetool vraag je makkelijk en snel een maatwerk offerte op voor kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, erkers, dakkapellen of dakvensters.

Kies voor online kozijnen kopen

  • Als je op zoek bent naar goedkopere kozijnen
  • Als je onze standaard uitvoeringen goed vindt
  • Als je zelf zorgt voor het inmeten van de kozijnen
  • Als je zelf zorgt voor de montage van de kozijnen

Waarom zou ik bij jullie mijn kozijnen bestellen?
Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Het zou wel slim zijn, want naast het makkelijk kunnen bestellen, ben je gegarandeerd van goedkope kozijnen en een levertijd van 30 werkdagen. 

Jullie praten over standaard en basis kozijnen, wat houdt dat precies in?
Deze standaard of basis kunststof kozijnen zijn voorzien van een standaard profiel, hang- en sluitwerk, kleuren en HR++ beglazing en hierdoor goedkoper dan maatwerk kozijnen.

Maar kan ik ook maatwerk bestellen bij jullie? 
Jazeker! Via onze offertetool vraag je makkelijk en snel een maatwerk offerte op voor kunststof kozijnen. Hierbij kun je zelfs de montage en het inmeten door ons laten doen! Aluminium en steellook kozijnen bieden wij uitsluitend online aan. 

Verkopen jullie ook accessoires voor de kozijnen? 
Natuurlijk! Ook voor kozijnaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres: Van Horren en raamdecoratie, tot zonwering, smarthome producten en nog veel meer. Bekijk hiervoor onze webshop.  

Wat als ik niet zeker ben over de maten of vragen heb tijdens het monteren?
Tijdens het inmeten of monteren kun je één van onze handige instructies gebruiken, maar je mag natuurlijk ook altijd even bellen met onze klantenservice als je een vraag hebt!

Wat gebeurt er nadat ik mijn kozijnen bij jullie heb besteld?
Eerst ontvang je een bevestiging met factuur en uitleg over het vervolgtraject. Daarna gaat onze werkvoorbereiding keihard aan de slag om te zorgen dat alles volgens afspraak geleverd word en houden je op de hoogte van de status van je levering.

Verschillen tussen kunststof en aluminium kozijnen

Kunststof en aluminium kozijnen zijn zeer verschillend van elkaar, maar kennen ook een aantal overeenkomsten. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen waarop jij de kozijnen het liefst wilt vergelijken. Oftewel, wat zijn voor jou de belangrijkste eigenschappen van een kozijn?

VerschilKunststofAluminium
1. Levensduur
2. Onderhoud
3. Klassieke uitstraling
4. Slanke profielen
5. Meerdere kleuren
6. Kleurvast
7. Overschilderbaar
8. Aanschafkosten
9. Totale kosten
10. Inbraakwerend
11. Isolatie
12. Brandveiligheid
13. Groot raamoppervlak
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”