Product detail

Kunststof kozijn met 1 buitendraaiende deur


Kunststof kozijn met 1 buitendraaiende deur kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Verbinding

Beglazing

Onderdorpel

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk monteren, standaard met aanslag!

Een achterdeur vormt vaak een opening van en naar het huishoudelijke verkeer. Hierdoor moet een achterdeur overdag bestand zijn tegen de dagelijkse belasting en 's nachts tegen ongewenste indringers. Onze kunststof achterdeuren voldoen moeiteloos aan deze normen voor veiligheid en isolatie. 

Het deurkozijn zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht. De deur draait naar buiten toe open en is volledig voorzien van glas.  

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wilt u liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.

ProfielVlak of verdiept
Hang- en sluitwerkOpliggende blokscharnieren (grijs)
BeslagAluminium deurkruk binnen en buiten
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
BorstweringSandwichpaneel vlak
Onderdorpel Isostone glasvezel
Afmetingenminimaal 800x2000mm l maximaal 1200x2500mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm op te geven. De hoogte maat is afhankelijk van uw montage ten opzichte van het peil.   

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE KUNSTSTOF DEUR  


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”