Voordeur kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Verbinding

Beglazing

Onderdorpel

Voordeurmodel

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Simpel bestellen
  • Snelle levertijden

Met de kunststof deuren van Ramenfabriek Op ‘t Hoog bent u verzekerd van een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat met vele mogelijkheden. Onze kunststof deuren zijn perfect van ontwerp en techniek. Daarnaast voldoen ze moeiteloos aan het politiekeurmerk en de nieuwste normen op het gebied van wind- en waterdichtheid.

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Dat wil zeggen; een standaard profiel, hang- en sluitwerk, kleuren en HR++ beglazing. Wilt u liever meer keuze en maatwerk? Stel dan uw offerte aanvraag samen via onze offerte-tool en ontvang deze binnen 1 dag!

MAAK EEN MAATWERK OFFERTE »

ProfielVlak of verdiept
Hang- en sluitwerkOpliggende blokscharnieren (grijs)
BeslagAluminium deurkruk binnen, greep N740 buiten
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
DeurvullingBreda, de Meern of Moergestel
Onderdorpel Isostone glasvezel
Afmetingenminimaal 800x2000mm l maximaal 1200x2500mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 65,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE KUNSTSTOF DEUR  

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”