Zonwering

Zonwering


Zonwering ramen en elektrische rolluiken

Onze collectie is verdeeld in twee soorten: screens die ervoor gemaakt zijn om de zon tegen te houden en rolluiken die naast hun functie als zonwering ook nog eens zorgen voor veiligheid en privacy.

Geen last meer van zon, inbrekers en nieuwsgierige blikken

Onze zonwering producten hebben vele voordelen. We vertellen u hieronder graag wat meer.

Zonwering ramen: Screens

Zonwering screens zijn ideaal om de zon en warmte tegen te houden. Het resultaat is een heerlijke koele woning. Door het lichtdoorlatende doek kunt u zelf nog naar buiten kijken. Het doek van de zonwering is bestand tegen vocht en alle weertypes. Onze zonwering voor ramen is verkrijgbaar in drie varianten: met draaischakelaar, met handzender en windvast. Onze zonwering is leverbaar in vele standaard kleuren. Met een garantie van 5 jaar is dit de beste koop online!

Elektrische rolluiken

Rolluiken zijn niet alleen geschikt als zonwering. Ze dempen geluid, zijn inbraakwerend en houden ook nog eens nieuwsgierige blikken buiten. Ideaal dus voor veiligheid en privacy! Rolluiken zorgen voor een ideaal klimaat in huis. Ze houden ze warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. De ideale combinatie dus, die ook nog eens zorgt voor een lagere energierekening. Investeer in elektrische rolluiken en u profiteert jarenlang van alle voordelen. Onze elektrische rolluiken zijn in twee soorten beschikbaar: met draaischakelaar of handzender.

De voordelen van onze zonwering producten

Als jarenlange specialist op het gebied van kozijnen, weten we als geen ander wat uw wensen zijn. Daar zijn onze zonwering en rolluiken dan ook perfect op afgestemd. Bekijk hieronder alle voordelen:

  • Direct de prijs van uw zonwering of rolluik berekenen in onze webshop
  • Onze Ramenfabriek inmeetservice
  • Gemakkelijk te bestellen online: bepaal het aantal, de afmetingen, de plaatsing en de kleuren
  • Klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 8,5
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”