Connexoon window IO kopenAantal

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

Gebruiksvriendelijk
Intuïtief, slim en leuk. Controleer en bedien uw producten via de app op uw smartphone. Elke Connexoon-app is ontworpen om uw leven aangenamer en comfortabeler te maken met slechts één klik.

Eenvoudig te installeren
Sluit de Connexoon aan, installeer de bijpassende Connexoon app op uw smartphone en u bent klaar om uw producten draadloos te verbinden.

Betaalbaar
Van gemotoriseerde rolluiken en zonwering naar app bediende rolluiken en zonwering. Nu voor iedereen betaalbaar!

Klaar voor de toekomst
Begin met één app en voeg later gratis en naar wens nog een extra app toe. Sluit uw verlichting aan of maak uw huis nog slimmer met een temperatuur- of lichtsensor zodat uw huis automatisch reageert op veranderende omstandigheden.

ProtocolIO homecontrol
Afmetingen 110x71x24 mm
Gewicht 0.235 kg
Radio frequentie 868 MHz
Nominale spanning/frequentie 
5VDC / 500mA
Kleur Wit
Garantie 3 jaar

Klik hieronder voor de installatie- en gebruikershandleiding en installeer eenvoudig uw Somfy Connexoon window aan het netwerk.  

INSTALLATIE- EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SOMFY Connexoon »

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”