Product detail

Inbouwrolluik electrisch Somfy WT


Inbouwrolluik electrisch Somfy WT kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Bediening

Bedieningszijde binnen

Kleur bak en geleiders

Kleur lamellen

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Inbouwrolluiken zijn rolluiken die in de gevel worden geïntegreerd. Dit geeft een erg strak en mooi eindresultaat. Deze rolluiken worden met de bak op het kozijn en met de geleiders aan de buitenzijde tegen het kozijn gemonteerd. 

De kast en de geleiders zijn voorzien van Renolitfolie, de lamellen worden gemoffeld uitgevoerd. Afhankelijk van de hoogte van het kozijn wordt uw kast groter of kleiner. Bij kozijnhoogtes tot 1800mm wordt het kasttype EXACT 180 toegepast en bij hoogtes hierboven wordt het type EXACT 220.

Rolluiken zijn meer dan zonwering, ze dempen geluiden, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten, optimale privacy dus!

Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken voor een lekker klimaat in huis en helpen tevens fors te besparen op de energierekening. 

Onze rolluiken worden met rechte bak geleverd. Er zijn verschillende kleuren voor de bak, geleiders en lamellen. De bediening is elektrisch met wandbediening. 

Het rolluik systeem bestaat uit een cassette, oprol-as met lamellen en een onderlijst. De lamellen zijn verzwaard en voorzien van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette vast tussen twee geleiders naar beneden. De kast, geleiders, lamellen en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”