Product detail

Rolluik electrisch Somfy LT


Rolluik electrisch Somfy LT kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Bediening

Bedieningszijde binnen

Plaatsing zonwering

Kleur bak en geleiders

Kleur lamellen

Bak afwerking

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Rolluiken zijn meer dan zonwering, ze dempen geluiden, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten, optimale privacy dus!

Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken voor een lekker klimaat in huis en helpen tevens fors te besparen op de energierekening. 

Onze rolluiken worden met afgeschuinde bak geleverd. Er zijn 13 verschillende kleuren voor de bak, geleiders en lamellen. De bediening is elektrisch met wandschakelaar en wordt standaard geleverd met 2,5 meter motorsnoer met stekker.

Het rolluik systeem bestaat uit een cassette, oprol-as met lamellen en een onderlijst. De lamellen zijn verzwaard en voorzien van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette vast tussen twee geleiders naar beneden. De kast, geleiders, lamellen en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

MateriaalAluminium
Kastsoort Afgeschuind
Kastafmeting 137-205mm (afhankelijk van grote)
Geleiderafmeting25x53mm
Lamelafmeting 9,5x45mm
Minimale afmeting rolluik500x500mm 
Maximale afmeting rolluik3700x2100mm
Garantie 5 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

download inmeetinstructie zonwering

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”