Product detail

Rolluik Somfy RTS Wirefree


Rolluik Somfy RTS Wirefree kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Bediening

Plaatsing zonwering

Kleur bak en geleiders

Kleur lamellen

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Met dit Somfy Wirefree rolluik heeft u geen stroom meer nodig. dit rolluik met geïntegreerde zonnecollector en opslagbatterij slaat zonlicht op en gebruikt deze energie om het rolluik aan te sturen. 

Rolluiken zijn meer dan zonwering, ze dempen geluiden, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten, optimale privacy dus!

Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken voor een lekker klimaat in huis en helpen tevens fors te besparen op de energierekening. 

Onze rolluiken worden met afgeschuinde bak geleverd. Er zijn 8 verschillende kleuren voor de bak, geleiders en lamellen. De bediening is elektrisch met afstandbediening en er is geen stekker meer nodig! 

Het rolluik systeem bestaat uit een cassette, oprol-as met lamellen en een onderlijst. De lamellen zijn verzwaard en voorzien van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette vast tussen twee geleiders naar beneden. De kast, geleiders, lamellen en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”