Product detail

Screen electrisch Somfy RTS


Screen electrisch Somfy RTS kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Bediening

Stroomtoevoer binnen

Plaatsing zonwering

Kleur bak en geleiders

Kleur doek

Dit product is momenteel niet leverbaar
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Een screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Screens houden de zon tegen en warmte buiten waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is.

Screens zorgen voor een heerlijke koele woning. Dankzij het lichtdoorlatende doek blijft warmte buiten en kunt u toch gewoon blijven genieten van uw uitzicht. Het doek is bestand tegen vocht waardoor deze makkelijk is in onderhoud en moeiteloos elk weertype aankan. 

Onze screens worden met afgeschuinde bak geleverd. Er zijn 8 verschillende kleuren voor de bak en geleiders en er is keuze uit meer dan 50 verschillende doekkleuren. De bediening is elektrisch met afstandbediening en wordt standaard geleverd met 5 meter motorsnoer met stekker.    

Het screen systeem bestaat uit een cassette, oprol-as een screendoek en een onderlijst. Het screendoek is verzwaard door middel van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette los tussen twee geleiders naar beneden. De kast, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

MateriaalAluminium
Kastsoort Afgeschuind
Kastafmeting 95x95mm
Geleiderafmeting30x27,8mm
Minimale afmeting screen500x500mm 
Maximale afmeting screen4000 x 2800mm
Garantie 5 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

download inmeetinstructie zonwering

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”