Product detail

Screen windvast Solar


Screen windvast Solar kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Bediening

Plaatsing zonwering

Kleur bak en geleiders

Kleur doek

Bak afwerking

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Met dit Solar windvast screen heeft u geen stroom meer nodig. De screen met geïntegreerde zonnecollector en opslagbatterij slaat zonlicht op en gebruikt deze energie om de zonwering aan te sturen. 

Een windvaste screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Windvaste screens houden de zon tegen en warmte buiten waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Dankzij de speciale geleider waarin het doek vast zit, kan deze moeiteloos alle weersinvloeden aan en blijft het doek altijd strak.

Onze screens worden met afgeschuinde bak geleverd. Er zijn 6 verschillende kleuren voor de bak en geleiders en er is keuze uit meer dan 50 verschillende doekkleuren. De bediening is elektrisch met afstandbediening en er is geen stekker meer nodig!

Het screen systeem bestaat uit een cassette, oprol-as een screendoek en een onderlijst. Het screendoek is verzwaard door middel van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette vast tussen twee geleiders naar beneden. De kast, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”