Somfy TaHoma Box IO kopenAantal

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Hoogste kwaliteit 
  • Snelle levertijden 
  • Smart home

Somfy TaHoma - waar een slim huis mee begint!

TaHoma is een gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem dat de aansturing, programmering en controle van aangesloten apparaten centraliseert. TaHoma bestuurt je zonwering, rolluiken, toegang, garage deuren, hekwerken, verlichting en verwarming, er zijn meer dan 200 aansluitbare producten.

Via de gebruiksvriendelijke TaHoma App heb je altijd en overal volledige controle over je woning. Observeer de directe omgeving van je woning met camera's en signaleer met behulp van sensoren of jouw kind op tijd thuis is of wordt gealarmeerd bij ongewenste activiteiten in of rond de woning.

Middels volledig te personaliseren "scenario's" kunnen alle toepassingen worden geautomatiseerd. Wanneer specifieke condities worden waargenomen of wanneer je gebruik maakt van de scenarioplayer gaat verlichting en verwarming aan. Middels een tijdschema kunnen rolluiken, zonwering en/ of elektrische raamdecoratie op gezette tijden open of dicht gaan. Met TaHoma heb je dus ook de mogelijkheid tot aanwezigheidssimulatie waarmee potentiële inbrekers kunnen worden afgeschrikt.

Gebruiksvriendelijke App
De TaHoma bediening is ontworpen voor het verbonden huis en stelt je in staat om al je aangesloten producten centraal aan te sturen via de app, om op afstand met je huis verbonden te blijven en altijd en overal in te spelen op onverwachte situaties. De veilige TaHoma interface zorgt dat je altijd in controle bent over je huis of appartement, zelfs als je niet thuis bent. Het systeem geeft een terugkoppeling op jouw smartphone bij activering van aangesloten producten of bij onraad.

Werkt met toonaangevende merken
Google Assistant, Sonos Home Sound Systems, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE verlichting, Velux dakramen, Honeywell Thermostaat, Danfoss Thermostaat kranen en Hitachi airconditioning.

ProtocolIO homecontrol
Afmetingen 110x71x28 mm
Gewicht 0.235 kg
Elektriciteit USB Micro (5VDC / 500mA) Power 110 / 230V- 50/60 Hz
Verbruik0.1A (nominaal)
Kleur Wit
Bereik in de woning20 m
Bereik in open ruimte200 m
Hoeveelheid te koppelen apparaten200 stuks
Garantie 3 jaar

Klik hieronder voor de installatie- en gebruikershandleiding en installeer eenvoudig uw Somfy TaHoma Box aan het netwerk.  

Installatie- en gebruikershandleiding Somfy TaHoma Box »

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”