Corona update


Het Coronavirus houdt de gemoederen in ons land goed bezig. Mogelijk vraagt u zich af of uw inmeet- of montageafspraak doorgaat, of onze verkoopadviseurs nog thuisbezoeken afleggen en of u nog terecht kunt in onze showrooms? Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe werkwijze:   

Showrooms geopend.  
Onze showrooms zijn normaal geopend. Voor de beste bestrijding van COVID-19 werken wij het liefste op afspraak. Dit heeft twee voordelen; u hoeft niet te wachten en u weet zeker dat we de gepaste 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

Persoonlijk advies kan altijd!  
Natuurlijk blijven we u helpen met eindeloos veel kozijneninspiratie, maar ook met advies op maat van één van onze kozijnenadviseurs. Op afstand; telefonisch of videobellen, maar ook een afspraak bij u thuis is mogelijk.

Liever geen afspraak, maar wel snel een offerte?
Met ons online offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende maatwerk producten. Van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, tot dakkapellen, erkers en lichtstraten. Naast deze producten zijn er vele mogelijkheden in uitvoeringen, opties en accessoires. Begin uw aanvraag hier, vul uw gegevens in en ontvang de kozijnprijzen, met of zonder montage binnen 1 werkdag in uw mailbox. Geen persoonlijk contact, extra veilig dus!

Inmeten, productie, montage en service.
Deze gaan gewoon door. Tijdens een bezoek hebben wij extra aandacht voor de maatregelen van het RIVM. We houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter, er worden geen handen geschud. Wij vragen u voldoende afstand te houden en indien dit niet mogelijk is u in een andere ruimte dan onze monteur(s) te begeven. Indien u symptomen heeft die overeenkomen met het COVID-19 virus willen wij u dringend vragen de afspraak naar een later moment te verzetten. We plannen uw afspraak graag op een later moment nogmaals. U kunt ons hiervoor dagelijks bereiken op 0800-0047.

U kunt erop rekenen dat wij er alles aan zullen doen om de samenwerking met onze Ramenfabriek zo prettig en fijn mogelijk te houden. Onze collega’s staan graag voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent, we hopen dat u hier begrip voor heeft.

Blijf gezond en samen staan we sterk!  
Team Ramenfabriek op ’t Hoog

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”