Corona update


Onze showrooms gaan dicht, onze diensten en leveringen gaan door! 

Het Coronavirus houdt de gemoederen in ons land goed bezig. Mogelijk vraagt u zich af of uw inmeet- of montageafspraak doorgaat, of onze verkoopadviseurs nog thuisbezoeken afleggen en of u nog terecht kunt in onze showrooms? Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe werkwijze:   

Showrooms gesloten
De coronamaatregelen zijn per maandag 14 december 2020 aangescherpt. De strengere maatregelen houden onder andere in dat niet-essentiële winkels gesloten zijn. Hierdoor zijn wij genoodzaakt al onze showrooms tot ten minste 19 januari te sluiten.

Persoonlijk advies kan altijd!  
Natuurlijk blijven we u helpen met eindeloos veel kozijneninspiratie, maar ook met advies op maat van één van onze kozijnenadviseurs. Op afstand; telefonisch of videobellen, maar ook een afspraak bij u thuis is mogelijk. Had u al een afspraak gepland in één van onze showrooms? Wij zetten deze graag om naar een andere afspraak zodat we u toch van dienst kunnen zijn.

Liever geen afspraak, maar wel snel een offerte?
Met ons online offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende maatwerk producten. Van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, tot dakkapellen, erkers en lichtstraten. Naast deze producten zijn er vele mogelijkheden in uitvoeringen, opties en accessoires. Begin uw aanvraag hier, vul uw gegevens in en ontvang de kozijnprijzen, met of zonder montage binnen 1 werkdag in uw mailbox. Geen persoonlijk contact, extra veilig dus!

Inmeten, productie, montage en service
Deze gaan vooralsnog gewoon door. Tijdens een bezoek hebben wij extra aandacht voor de maatregelen van het RIVM. We houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter, er worden geen handen geschud en een mondkapje is verplicht. Wij vragen u voldoende afstand te houden en indien dit niet mogelijk is u in een andere ruimte dan onze monteur(s) te begeven. Indien u symptomen heeft die overeenkomen met het COVID-19 virus willen wij u dringend vragen de afspraak naar een later moment te verzetten. We plannen uw afspraak graag op een later moment nogmaals. U kunt ons hiervoor dagelijks bereiken op 0800-0047.

U kunt erop rekenen dat wij er alles aan zullen doen om de samenwerking met onze Ramenfabriek zo prettig en fijn mogelijk te houden. Onze collega’s staan graag voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent, we hopen dat u hier begrip voor heeft.

Blijf gezond en samen staan we sterk!  

Team Ramenfabriek op ’t Hoog

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”