Hoe wij omgaan met het Coronavirus?


Het Coronavirus houdt de gemoederen in ons land goed bezig. Mogelijk vraagt u zich af of uw inmeet- of montageafspraak doorgaat, of onze verkoopadviseurs nog thuisbezoeken afleggen en of u nog terecht kunt in onze winkels? Wees gerust: dat is op dit moment nog steeds het geval. Uiteraard zijn we extra alert en hebben we maatregelen getroffen in het belang van de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Graag informeren wij u hierover: 

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Wij blijven thuis bij lichte klachten en proberen de (onderlinge) contacten tot een minimum te beperken. Hierbij volgen wij uiteraard dagelijks de adviezen van het RIVM en onze branchevereniging (VKG) en leggen wij onze medewerkers op, om altijd de instructies/richtlijnen van de lokale autoriteiten te volgen.

Onze (service)monteurs, projectleiders en verkoopadviseurs:

  • Schudden geen handen.
  • Houden voldoende afstand met de klant (minimaal 1,5 meter) en zullen vragen om u waar mogelijk in een andere ruimte op te houden dan waar de montage of opname plaatsvindt.
  • Wanneer zij moeten niezen of hoesten, doen zij dit in hun elleboog.
  • Wassen regelmatig hun handen, drogen deze af met papieren handdoekjes en maken regelmatig hun iPad en telefoon schoon.
  • Zullen vooraf proactief informeren naar de situatie bij u thuis ten aanzien van het coronavirus.
  • Betreden geen huizen van klanten die last hebben van lichte verkoudheid, of hoesten, of keelpijn of koorts (meer dan 38 graden) hebben. In een dergelijk geval zullen wij een nieuwe afspraak met u maken voor een later moment.
  • Zullen geen afspraken maken bij klanten die last hebben van lichte verkoudheid, of hoesten, of keelpijn of koorts (meer dan 38 graden). Onze medewerkers zullen hier proactief naar informeren.
  • Zullen geen afspraak inplannen zolang er sprake is van deze klachten. Wij nemen weer contact met u op om - als het kan - een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard kunnen wij ook met u afspreken dat u zelf contact met ons opneemt zodra de situatie is verbeterd.

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om de (mogelijke) samenwerking met onze Ramenfabriek zo prettig en fijn mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We hopen dat u hier begrip voor heeft. 

versie 23 maart - 08.00 uur

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”