Langere levertijd kunststof kozijnen


Vertraging in de algehele kozijnenbranche

Niet alleen bij ons, maar in de gehele kozijnenbranche heerst momenteel topdrukte. Dit komt onder andere doordat de hele sector veel aanvraag krijgt van zakelijke en particulieren klanten die hun woningen of bedrijven willen verduurzamen. Daarnaast is er wereldwijd een groot tekort aan allerlei grondstoffen. Dit is mede een gevolg van de Corona uitbraak en de handel van overzee. Dus een tekort aan grondstoffen, maar een extra grote vraag naar nieuwe kozijnen doordat veel mensen veel tijd thuis doorbrengen en hun woning willen verbeteren en verduurzamen. Door deze toegenomen vraag naar kunststof kozijnen, maar anderzijds toenemende schaarste ontkomen ook wij helaas niet aan het feit dat de levertijden oplopen en de prijzen worden verhoogd.

levertijd kunststof kozijnen

Levertijd kozijnen

Natuurlijk blijven we altijd zo scherp mogelijk werken en doordat we de fabricage in eigen huis hebben kunnen we snel schakelen. We doen dan ook onze uiterste best om de levertijd van kunststof kozijnen toch zo min mogelijk uit te laten lopen. Wel moet u er op dit moment rekening mee houden, dat de montage ongeveer 10 maanden na het tekenen van de offerte gerealiseerd zal worden. Let op, dit geldt alleen voor opdrachten met montage door ons. Zoekt u kunststof kozijnen met een snelle levertijd? Dan kunt u wellicht het beste kiezen voor kozijnen zonder montage. De levertijd voor kunststof kozijnen is dan nog maar 6 weken! U dient dan wel zelf iemand te regelen die de kozijnen kan monteren/plaatsen. Wij houden u uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte van de planning zodra uw bestelling compleet is. 

Montage kunststof kozijnen

Als alle onderdelen bij ons binnen zijn en de kozijnen klaar zijn gemaakt in onze fabriek zullen wij ze zo snel mogelijk bij u gaan plaatsen. In de factuur van de aanbetaling ontvangt u al de data waarop wij bij u zullen zijn, deze wordt een week voor montage nogmaals naar u gecommuniceerd per mail. Wij werken zo hard en zo productief mogelijk om volgens planning te werken.

Offerte aanvragen

Heeft u de gedachte om ook uw eigen woning te verduurzamen met kunststof kozijnen? Wacht dan niet te lang zodat u kan profiteren van kunststof kozijnen met een snelle levertijd.. De montage wordt pas ingepland op het moment dat de offerte getekend is. Deze kunt u gemakkelijk zelf opvragen in ons online offerte systeem. We kunnen natuurlijk ook bij u thuis langskomen, of u bent welkom in een van onze showrooms.

Vacatures Ramenfabriek Op ‘t Hoog

Door de enorme vraag en drukte zijn wij ook op zoek naar personeel. Zowel in de fabricage, als de montage, maar ook in de verkoop. Kent u iemand, of denkt u dat u zelf de juiste persoon voor ons bedrijf bent, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onze vacature pagina.

kunststof kozijnen levertijd


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”