Levertijd kunststof kozijnen verkleinen


Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kozijnen is belangrijk om rekening te houden met de planning van de montage. Zoals je de afgelopen tijd wellicht al hebt gehoord wordt de levertijd inclusief montage op kozijnen steeds langer. Door grote drukte hebben we bij Ramenfabriek Op ‘t Hoog helaas ook vertraging opgelopen met het monteren van onze kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Kun je niet wachten op de levertijd inclusief montage, dan is alleen het leveren van kozijnen wellicht een optie voor jou. In deze blog vertellen we je graag meer over de oorzaken hiervan en de voordelen van alleen leveren.

Vertragingen in de kozijnenbranche

Niet alleen bij ons, maar in de gehele kozijnenbranche heerst momenteel topdrukte. Dit komt onder andere doordat de hele sector veel aanvraag krijgt van zakelijke en particulieren klanten die hun woningen of bedrijven willen verduurzamen. We hebben een groot aantal montageteams rond rijden, maar toch loopt de planning voor montage op door deze toegenomen vraag naar kunststof kozijnen. Wel kunnen wij je bij alleen het leveren van kunststof kozijnen wel binnen 10 weken voorzien van kunststof kozijnen! Bij een opdracht inclusief montage door ons zul je rekening moeten houden met een wachttijd van 10 tot 12 maanden.  

levertijd kunststof kozijnen

Kozijnen alleen leveren

Natuurlijk blijven we altijd zo scherp mogelijk werken en doordat we de fabricage in eigen huis hebben kunnen we snel schakelen. We doen dan ook onze uiterste best om de levertijd van kunststof kozijnen toch zo min mogelijk uit te laten lopen. Het scheelt je veel tijd als je de kozijnen alleen laat leveren door ons en niet laat monteren. De levertijd voor kunststof kozijnen is dan nog maar 10 weken! Wij kunnen de kozijnen dan nog steeds voor je inmeten en zelfs op locatie laten bezorgen. Je dient dan wel zelf iemand te regelen die de kozijnen kan monteren/plaatsen. 

Levertijd kunststof kozijnen

Als alle onderdelen bij ons binnen zijn en de kozijnen klaar zijn gemaakt in onze fabriek zullen wij ze zo snel mogelijk klaar zetten om opgehaald te worden, of om bij jou te leveren. Wij werken zo hard en zo productief mogelijk om volgens planning te werken. Mocht je wel voor kunststof kozijnen kiezen inclusief montage door ons, dan ontvang je in de factuur van de aanbetaling de data waarop wij bij jou zullen zijn, deze wordt een week voor montage nogmaals naar je gecommuniceerd per mail. 

Offerte aanvragen

Heb je de gedachte om ook uw eigen woning te verduurzamen met kunststof kozijnen? Wacht dan niet te lang zodat je kunt profiteren van kunststof kozijnen met een snelle levertijd. De opdracht wordt pas ingepland op het moment dat de offerte getekend is. Deze offerte kun je gemakkelijk zelf opvragen in ons online offerte systeem. We kunnen natuurlijk ook bij jou thuis langskomen, of je bent welkom in een van onze showrooms.

Vacatures Ramenfabriek Op ‘t Hoog

Door de enorme vraag en drukte zijn wij ook op zoek naar personeel. Zowel in de fabricage, als de montage, maar ook in de verkoop. Ken je iemand, of denkt je dat jij zelf de juiste persoon voor ons bedrijf bent, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onze vacature pagina.

kunststof kozijnen levertijd


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”