Het Movair kozijn dat ademt!


Gezondheidsklachten, schimmelvorming of tocht? Maak van uw kozijnen een onzichtbare, ventilerende oplossing en voorkom deze problemen!

Met de huidige normen van geïsoleerde en kierdichte woningen is van een automatische luchtverversing geen sprake meer, wat grote gevolgen heeft voor uw gezondheid. Door de onzichtbare openingen in de onderdorpel, te combineren met één van onze ventilatiemogelijkheden naar binnen, bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat in uw gehele woning.

Movair kozijnen hebben een unieke ventilerende onderdorpel, die op verschillende manieren gekoppeld kan worden voor ventilatie in uw gehele woning. Onder al onze kozijnsystemen is het mogelijk een koppeling naar binnen te maken met de ventilatieoplossing die u wenst, eventueel verschillend per ruimte. 

Deze combinatie maakt het mogelijk om verse buitenlucht via een WTW-unit, Convect luchtgeleider of  Basic ventilatierooster comfortabel de binnenruimten in te brengen en uw woonhuis of bedrijfspand te voorzien van de juiste ventilatiebehoefte. 

Meer informatie over dit vooruitstrevende ventilatiesysteem? Bel ons op 0800-0047 of maak vrijblijvend een afspraak.  


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”