Boren in kunststof kozijnen hoeft niet meer!


Misschien heb je al kozijnen van ons of denk je erover na om kunststof kozijnen aan te gaan schaffen. Veel huizen zijn in ieder geval al voorzien van kunststof kozijnen. Ze bieden optimale isolatie en zijn makkelijk te onderhouden. Wanneer je raambekleding wilt monteren moet je vaak boren of schroeven in je kozijn. In (nieuwe) kunststof kozijnen heb je dit liever niet, want de sporen van boren of schroeven kun je vrijwel niet wegwerken. Gelukkig hebben wij raamdecoratie en raambekleding in ons assortiment waarbij je niet hoeft te boren. Boren in kunststof kozijnen is dus voorgoed verleden tijd!

Welke raambekleding is geschikt voor kunststof kozijnen?

Er zijn mensen die raamdecoratie voor een standaard raam of een draai-kiepraam kozijn op de muur (op de dag) in plaats van in het kozijn (in de dag) plaatsen. Maar wist je ook dat er raambekleding bestaat die speciaal ontworpen is voor kunststof kozijnen en die je monteert zonder boren? Wij verkopen diverse vormen van A-kwaliteit raambekleding speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.

raamdecoratie zonder boren in kunststof kozijnen


Gaten boren in kunststof kozijnen is verleden tijd

Onze raamdecoratie biedt de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit met een systeem wat speciaal ontwikkeld is voor binnendraaiende kunststof ramen of deuren. Door middel van een sterke magneetband kan de raamdecoratie gemakkelijk op het kozijn worden geplakt. Het doek, de jaloezieën of lamellen bevinden zich tussen de glaslatten waardoor er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kun je de raambekleding monteren zonder te boren.

De Splendid; raambekleding voor kunststof kozijnen zonder boren

Plisségordijnen zijn ideaal voor kunststof kozijnen. Deze zeer trendy vorm van raamdecoratie bevindt zich dus tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat, waardoor plisségordijnen eigenlijk geschikt zijn voor ieder raam. Plisségordijnen bieden erg veel voordelen. Met de keuze voor de stof (transparant, licht doorlatend of geheel verduisterend) bepaal je zelf de mate van privacy.

Onze plissegordijnen noemen we in onze webshop “De Splendid”. Dit unieke systeem is voorzien van een top down & bottom up-systeem, dan kun je zowel de boven als de onderkant bedienen. Hierdoor kun je de lichtinval snel en eenvoudig afstemmen zoals jij dat wilt. Omdat plisségordijnen licht zijn en het systeem weinig ruimte inneemt, blijft er zelfs in de opgetrokken stand maar een kleine bekleding over. De Splendid voegt sfeer en stijl toe en zitten niet snel in de weg, en door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de Splendid. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.

RAAMDECORATIE DAY ’N NIGHT 

Raamdecoratie voor dag en nacht! In tegenstelling tot de Splendid raamdecoratie heeft u bij de Day 'n Night 2 doeken in één frame. Zo kunt u overdag kiezen voor doorschijnend en in de avond een verduisterend doek toepassen.

raamdecoratie splendid zonder boren kunststof kozijnen

GA DIRECT NAAR ONS RUIME ASSORTIMENT RAAMDECORATIE SPLENDID EN DAY ’N NIGHT

De Latende; Jaloezieën raamdecoratie zonder boren in kunststof kozijnen

Zijn jaloezieën ook geschikt voor kunststof kozijnen? Jazeker. Ook jaloezieën kun je monteren zonder te boren. Fijn, want jaloezieën geven de ruimtes maximale controle over lichtinval en privacy, zijn eenvoudig schoon te houden en bieden eindeloos veel mogelijkheden om sfeer aan de inrichting toe te voegen. Onze jaloezieën noemen wij in onze webshop “de Latende”. Dit is een uniek raamdecoratie product speciaal voor binnendraaiende kozijnen. Geïntegreerd in een aluminium frame, door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband wordt deze bevestigd op de glaslatten van het kozijn. De 25mm jaloezie is geplaatst in een aluminium frame en wordt door middel van doorzichtige lipjes bedient. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan de latende eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden. De bediening gaat van boven naar beneden en de lamellen en het frame zijn leverbaar in diverse kleuren.

lamella raambekleding in kunststof kozijnen zonder boren

GA DIRECT NAAR ONS RUIME ASSORTIMENT DE LATENDE

Mag je boren in kunststof kozijnen voor je rolgordijn?

Rolgordijnen zijn licht, eenvoudig te bedienen en zeer geschikt als raambekleding voor kunststof kozijnen. Ze zijn verkrijgbaar in een transparante, licht doorlatende of verduisterende stof. Een deel van onze collectie rolgordijnen is eenvoudig te monteren zonder boren. Aan de bovenzijde van het Rolgordijn is een cassette geïntegreerd waarin het rolmechanisme met stof is opgesloten. Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband wordt deze bevestigd op de glaslatten van het kozijn. Onze rolgordijnen kunnen door middel van een kettingmechanisme omhoog en omlaag worden bediend en is tevens voorzien van het zogeheten Child Safety Systeem. De stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en decoratief uitgevoerd.

rolgordijn raambekleding zonder boren kunststof kozijnen

GA DIRECT NAAR ONS RUIME ASSORTIMENT ROLGORDIJNEN

Lamella raambekleding zonder boren in kunststof kozijnen

Lamellen zijn zeer geliefd. Dit komt door de tijdloze uitstraling en ongekende functionaliteit. Zijn lamellen ook geschikt voor kunststof kozijnen? Jazeker. Ook de raamdecoratie lamellen kun je monteren zonder te boren. Lamellen zijn een uniek raamdecoratie product speciaal voor binnendraaiende kozijnen. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren. Boven een hoogte van 1200 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl, de twee afzonderlijke delen zijn dan los van elkaar te bedienen.

raamdecoratie en raambekleiding kunststof kozijnen zonder boren

GA DIRECT NAAR ONS RUIME ASSORTIMENT LAMELLA

Boren in kunststof kozijnen voor je raamdeco? 

Dat is niet meer nodig! Als jarenlange specialist op het gebied van kozijnen, weten we als geen ander wat jouw wensen zijn. Daar is onze raamdecoratie dan ook perfect op afgestemd. In onze webshop kun je nog meer informatie over onze raambekleding vinden maar je kunt ook een afspraak maken in een van onze 3 belevingcentra’s. 

Offerte aanvragen voor kunststof kozijnen

Voor meer informatie en mogelijkheden voor je kunststof kozijnen en raambekleding zonder boren nodigen we je graag uit in één van onze showrooms. We kunnen je hier voorzien van een goed advies en we kijken graag naar jouw woonsituatie om je vrijblijvend te informeren. Maak vandaag nog een afspraak of vraag een offerte voor een kunststof kozijn bij ons aan.


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”