Hoera! Wij bestaan 35 jaar en trakteren!Heb je een kozijnofferte bij ons lopen of ga je er binnenkort één aanvragen? Geef deze dan in ieder geval voor eind april 2021 akkoord, want alleen dan krijg je de mogelijkheid om aan ons online Prijzenrad te draaien!

Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau! 
5 April precies 35 jaar geleden is onze Ramenfabriek, toen nog een fabriekje, geopend aan de Industrieweg in Moergestel en wat zijn wij trots om dit jubileum te mogen vieren! Deze mijlpaal in ons bestaan was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze trouwe klanten, toeleveranciers, hardwerkende collega's en familieleden, bedankt daarvoor! Maar wie jarig is, trakteert en daarom hebben we speciaal voor onze klanten een super cashback actie bedacht: Draaien, winnen, cashen! 

Hoe werk het?
Eigenlijk is het heel simpel; nadat je digitaal je offerte accordeert krijg je een mail met daarin een link naar ons prijzenrad. Het spel bestaat uit een groot rad dat verdeeld is in 8 vlakken, met bovenaan het rad een ‘klepper’. Door te klikken op de rode startbutton, gaat het rad in beweging en de klepper loopt over de pinnen. Het getal dat bij het plaatje staat waar het rad stopt, is ook de uitbetaling die je terug krijgt van ons! Cashback bedragen zijn afhankelijk van ordergroten, oplopend tot maximaal €1000,-. De bedragen worden als cashback terug overgeboekt naar je rekening, zodra de werkzaamheden door ons zijn afgerond en alle facturen zijn betaald.

Voor wie?
Iedereen die tussen maandag 5 april en vrijdag 30 april 2021 een offerte digitaal tekent en dus opdracht geeft kan deelnemen aan deze actie. Er geldt geen minimum aankoopbedrag en iedere getekende opdracht geeft kans om 1 keer aan het online prijzenrad te draaien. Hoe leuk is dat?! Je draait en speelt dus als het ware voor je eigen korting in cashback en weet je wat nog leuker is, je kunt alleen maar winnen!

Maak kans op 't hoogste geldbedrag en win cashback!


- Na het digitaal tekenen van de offerte krijg je een mail met link naar ons prijzenrad
- Draai aan Ramenfabriek's prijzenrad door te klikken op de rode startknop
- Het rad gaat draaien en stopt op een van de vlakken
- Je ziet direct welk geldbedrag je gewonnen hebt
- Je ontvangt het gewonnen bedrag zodra het werk is afgerond en facturen betaald zijn

Disclaimer
Ramenfabriek op 't Hoog behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”