VKG Waarborgfonds


Om onze standaard hoog te houden, u het beste te geven en een actieve rol te spelen in ontwikkelingen, zijn wij lid van de branchevereniging voor kunststof kozijnen: VKG Keurmerk. Deze vereniging is er voor haar leden en voor klanten, zoals u. Een garantie keurmerk. 

Garantiefonds 

Het VKG Waarborgfonds is een garantiefonds, opgezet door het VKG Keurmerk. Als lid voldoen wij al aan een groot aantal kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen. Met het waarborgfonds verzekert het VKG Keurmerk uw aanbetaling en garantie. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw opdracht wordt uitgevoerd op basis van uw wensen en vastgelegde afspraken. U bent daardoor niet enkel afhankelijk van de garanties die wij bieden bij aanschaf, maar verzekerd van nakoming van die garanties door de brancheorganisatie.

Kwaliteit

Ramenfabriek op 't Hoog staat voor de nieuwe generatie kunststof kozijnen, met een kwalitatieve uitstraling, veel keuzemogelijkheden en een belangrijke bijdrage aan een duurzamere wereld. De hoge kwaliteitseisen, de servicegerichtheid en ruime garantieregeling maken dat u met zekerheid een beslissing kunt nemen.

Hier vindt u meer informatie over het VKG Waarborgfonds.

Voor vragen over onze garanties kunt u ook direct contact met ons opnemen.

VKG waarborgfonds


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”