Product detail

Aluminium kozijn met 2 delen vastglas en 1 draaikiepraam


Aluminium kozijn met 2 delen vastglas en 1 draaikiepraam kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Kleur afwerking

Inbouwdetail

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een draaikiepraam is een raam dat om twee assen kan draaien. Het raam kan verticaal draaien zoals een gewoon draairaam, maar kan ook horizontaal kiepen of vallen. Dit type raam is erg ideaal in een ruimte waar je goed wilt kunnen ventileren. Het kozijn zal uitgevoerd worden zoals tekening.

Dit kozijn bestaat uit drie gelijke gedeeltes; twee vastglas gedeeltes aan de buitenzijde en in het midden een draaikiep gedeelte.

Het MB70 profiel is een modern aluminium systeem bestemd voor projecten waarbij thermische en akoestische isolatie van externe bouwelementen vereist is. We denken hierbij aan allerlei types ramen, deuren, inkomhallen, etalages en ruimtelijke constructies. De profielen van het systeem hebben een driekamerconstructie. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt 70 mm (kozijn) en 79 mm (vleugel) en van de deurprofielen respectievelijk 70 en 70 mm. Zulke dieptes van vleugel en kozijn geven na het sluiten het effect van één groot vlak aan de buitenkant in het geval van ramen, en het effect van een geïntegreerd oppervlak van vleugel en kozijn in het geval van deuren. De vorm van de profielen laat toe om slanke maar duurzame raam- en deurconstructies te creëren.

Klik hier voor de brochure
Klik hier voor het detail zonder aanslag
Klik hier voor het detail met aanslag

Wanneer je kiest voor onze aluminium kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en aluminium kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie!

ProfielVlak MB70
Kleur afwerking Glans of structuur mat
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 1500x700mm l maximaal 3500x2100mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar 

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”