Product detail

Aluminium kozijn met schuifgedeelte en 1 vastglas


Aluminium kozijn met schuifgedeelte en 1 vastglas kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Kleur afwerking

Inbouwdetail

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Met de aluminium schuifpui van onlinekozijnenkopen ben je verzekerd van een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat met vele mogelijkheden. Onze aluminium puien zijn perfect van ontwerp en techniek. Daarnaast voldoen ze moeiteloos aan het politiekeurmerk en de nieuwste normen op het gebied van wind- en waterdichtheid. De schuifpui zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht. De schuifpui is voorzien van een aluminium onderdorpel en aluminium greep.

Het MB70 profiel is een modern aluminium systeem bestemd voor projecten waarbij thermische en akoestische isolatie van externe bouwelementen vereist is. We denken hierbij aan allerlei types ramen, deuren, inkomhallen, etalages en ruimtelijke constructies. De profielen van het systeem hebben een driekamerconstructie. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt 70 mm (kozijn) en 79 mm (vleugel) en van de deurprofielen respectievelijk 70 en 70 mm. Zulke dieptes van vleugel en kozijn geven na het sluiten het effect van één groot vlak aan de buitenkant in het geval van ramen, en het effect van een geïntegreerd oppervlak van vleugel en kozijn in het geval van deuren. De vorm van de profielen laat toe om slanke maar duurzame raam- en deurconstructies te creëren.

Wanneer je kiest voor onze aluminium kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en aluminium kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie!

ProfielVlak MB70
Kleur afwerking Glans of structuur mat
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 1800x1800mm l maximaal 3000x2400mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar 

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.  

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”