Product detail

Plissé hordeur standaard kleuren


Plissé hordeur standaard kleuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Plaatsing hordeur

Toepassing voor

Kleur frame

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Stevige aluminium profielen
  • Leverbaar in vele standaard kleuren
  • Snelle levertijden

De plissé hordeur is dé oplossing voor kunststof, aluminium en houten schuifpuien of (tuin)deuren. De plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas, wat de insecten buiten houdt. Dit gaas is tevens zonwerend en goed zichtbaar. De plissédeur is gemaakt voor in de dag montage, of op de dag montage. De deur werkt zonder veerspanning, waardoor deze in elke gewenste stand kan blijven staan. Dat maakt deze hordeur ook zeer gebruiksvriendelijk. De ondergeleider is een kunststof strip van slechts 3 mm hoog.

Een plissé hordeur voor een enkele deur of schuifpui wordt uitgevoerd als één deur, voor openslaande tuindeuren worden er twee plissédeuren naar elkaar toe schuivend toegepast. Geef bij uw bestelling aan voor welke toepassing u de hordeur wenst en kies voor 2 deuren als u deze hor bij uw tuindeuren wilt toepassen. 

Staat u gewenste kleur er niet bij? Kies dan voor een plissé hordeur ''ral kleuren'', ook te vinden in deze webshop en geef zelf u gewenste RAL kleur aan ons op.   

MateriaalAluminium
Profielafmeting27 x 27,5mm
Minimale afmeting900 x 2000mm
Maximale afmeting1800 x 2900mm
HoekafwerkingRecht
Garantie op het systeem3 jaar
Garantie op het gaas1 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

download inmeetinstructie plisse hordeur op de dag 

download inmeetinstructie plisse hordeur in de dag 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”