Product detail

Kunststof kozijn met 1 deel vastglas


Kunststof kozijn met 1 deel vastglas kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Inbouwdetail

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een vastglas kozijn is zoals de naam het eigenlijk al zegt een kozijn dat vast is en dus niet open kan. Het kozijn bestaat alleen uit een kozijn en een ruit. Dit type is ideaal voor ruimtes die inbraakgevoelig zijn.

Wanneer u kiest voor onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij u altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie! 

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wilt u liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.

Profiel Vlak of verdiept
Kleur Wit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
Beglazing HR++
Afmetingenminimaal 500x500mm l maximaal 2300x3000mm of 3500x1900mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar 

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm en in de hoogte minus 10mm op te geven. 

download inmeetinstructies

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”