Product detail

Kunststof kozijn met 1 draaikiepraam


Kunststof kozijn met 1 draaikiepraam kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Inbouwdetail

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een draaikiepraam is een raam dat om twee assen kan draaien. Het raam kan verticaal draaien zoals een gewoon draairaam, maar kan ook horizontaal kiepen. Dit type raam is erg ideaal in een ruimte waar u goed wilt kunnen ventileren. Het kozijn zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht.

Wanneer u kiest voor  onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij u altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie!  

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wilt u liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.


Profiel Vlak of verdiept
Hang- en sluitwerkStandaard draaikiep beslag met opliggende scharnieren (grijs)
Beslag Aluminium raamkruk
Kleur Wit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
Beglazing HR++
Afmetingenminimaal 500x500mm l maximaal 1500x2400mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm en in de hoogte minus 10mm op te geven.

download inmeetinstructie kunststof kozijn

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”