Product detail

Kunststof kozijn met 1 valraam


Kunststof kozijn met 1 valraam kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Inbouwdetail

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een kunststof valraam is een raam prima geschikt voor kleinere ruimtes bij je thuis. Het raam kan indien gewenst ventileren dankzij de ingebouwde kiepstand. Standaard worden onze valramen uitgevoerd met scharnieren aan de onderzijde en een raamkruk bovenaan aan het raam. Het hang- en sluitwerk voldoet hierdoor volledig aan het politiekeurmerk.

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en zorgt daarmee voor een goede isolatie. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van onlinekozijnenkopen geluidsdicht en tochtdicht. Al onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Wanneer je kiest voor onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie! Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wil je liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.


Profiel Vlak of verdiept
Hang- en sluitwerkOpliggende scharnieren (grijs) aan onderzijde
Beslag Aluminium raamkruk
Kleur Wit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
Beglazing HR++
Afmetingenminimaal 500x500mm l maximaal 1600x1000mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm en in de hoogte minus 10mm op te geven.

download inmeetinstructie kunststof kozijn

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”