Product detail

Kunststof kozijn met vastglas en borstwering


Kunststof kozijn met vastglas en borstwering kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Inbouwdetail

Verbinding

Beglazing

Hoogte borstwering

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een vastglas kozijn is zoals de naam het eigenlijk al zegt een kozijn dat vast is en dus niet open kan. Het kozijn bestaat alleen uit een kozijn en een ruit. Dit type is ideaal voor ruimtes die inbraakgevoelig zijn.

Dit kozijn bestaat uit een kozijn met 1 tussenregel, beglazing boven en een vlak borstweringspaneel onder.

Wanneer u kiest voor onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij u altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 4 weken en met 5 jaar garantie! 

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en zorgt daarmee voor een goede isolatie. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van onlinekozijnenkopen geluidsdicht en tochtdicht. Al onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Wanneer je kiest voor onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie! Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Wil je liever meer keuze, opties en accessoires? Stel dan een offerte aanvraag samen via onze Ramenfabriek offertetool en ontvang deze binnen 1 werkdag.

ProfielVlak of verdiept
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 500x500mm l maximaal 3500x3000mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

Let op; om de bestelmaten van uw kozijn te bepalen dient u de strakke dagmaat (zoals in deze instructie vermeld) in de breedte minus 15mm en in de hoogte minus 10mm op te geven. 

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE KUNSTSTOF KOZIJN

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”